שלום

amittzor

New member
שלום

שלום אני עמית בן 14 מגבעתיים אניכתבתי עד עכשו בפורום האדום מוניקהסקס אבל לא כל כך התיחסו אלי ועד שהתייחסו אלי נראה לי שהתלבטו עלי בכלל וזה היה בן ולא בת אז אני מקוה שאתם תוכלו לעזור לי ולא תצחקו עלי כמו שצחקו עלי שם עי הם סתם אנשים רעים אני מחפס חברה אני רוצה שהיא תהיה קוסית ושתהיה בערך בגילי בת 14 למרות שאפשר גם 15 אני אוהב מבוגרות כדאי גם שתהיה מגבעתיים וכמו שכבר אמרתי שתהיה קוסית אחרת אין על מה לדבר בכלל תודה מראש עמית אה כן ושכחתי חשוב מאוד שהיא תוהב גם את שייגעצ כלהקה ואת יובל מנדלסון כבן אדם אחרת אין לנו על מה דלבר בכלל

amittzor

New member
למה לא?

חלק מהעניין בפורום זה ליצור קשרים בין הכותבים ואני רוצה לחפש חברה שתוהב את המוזיקה שאני שאוהב שזה שייגעצ שהוא הכי טוב בעולם ואם אפשר רצוי גם שתהיה בת 14 למרות שאפשר גם בת 15 כי אני אוהב מבוגרות אבל שתהיה קוסית.

amittzor

New member
אני בכלל לא חושב שאני מוזר

מה קבר ביקשתי? בסך הכל ביכשתי חברה קוסית בת 14 (אפשר גם בת 15) מגבעתיים (אמא לא מרשה לי לצאת מחוץ לעיר) ושתוהב את שייגעצ כלהקה ואת יובל מנדלסון כבן אדם אחרת לא נוכל להסתדר. תגידו, גם אתם חושבים שהעולם הזה מסריח מניויורק ועד רפיך?

space girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif

ודרך אגב די עם המילה כוסית ! ~ הצטרפו עוד היום לאגודה נגד המילים כוסית , פצצה , סבבשיין , כוסון ( אין מילה כזו , יש לומר אשיכסט !) ושאר ירקות .. ~

amittzor

New member
חחחח....איזה מפגרת את

יש לך שגיאת כטיב. כתבת "כוסית" במקום "קוסית"....חחחחחחח....תת-רמה הפורום הזה.

space girl

New member
../images/Emo19.gif

עדיף לטעות מאשר לחפש חברה בפורמים ..... וחוצמזה לא טעיתי זה כוסית כי זה בא מלשון כו* ...

guitar lan

New member
דבר ראשון!!

זה סבביישן, ולא סבבשיין... וזאת המילה הכי סבבה (בכוונה) שיש!! כל השאר אפשר להסתדר בלי בל לא זאת! me, angry me

amittzor

New member
רק שתדעו

שזה לא יפה שאתם מתלבטים עלי ושבגללכם אני בכיתי עכשיו, אז שיהיה לכם על המצפון. אבל לא נורא, שמעתי את ´את דומה לכלב´ של שייגעצ וזה עבר לי

maayan15

New member
רק שתדע לך...

אתה קצת אידיוט ובטח שיסתלבטו עליך כי פורומים כאלה הם לא המקום לחפש בו חברה "קוסית"....עלק...וכן, כוסית זה עם כ!!

amittzor

New member
תגידי מעין

זה שכתוב ליד השם שלך שאת בת 15, זה הגיל שלך? כי תדעי לך שלמרות שאני רק בן 14 (האמת היא שאני בן 13 ועשרה חודשים, אבל זה כבר נחשב 14) אני דווקא אוהב מבוגרות.

רותמיקה

New member
חחחחחחחחLOL../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

אתה ממש דביל!!! "מחפש מישהי קוסית שתוהב את שייגעצ.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר הרבה זמן לא צחקתי ככה!!! חן! אל תמחוק את זה! כל פעם שאני יהיה מדוכאת אני יקרא את זה וישפך מצחוק!!

amittzor

New member
שיהיה לכם על המצפון

עכשיו אני הולך לקפוץ מהגג לצלילי "שגר פגר" של שייגעצ. אני אמות צעיר ובתול, והכל בגללכם, שלא עזרתם לי למצו חברה קוסית בת 14 (למרות שאמרתי לכם שאפשר גם בת 15) מגבעתיים שאוהב את שייגעצ שיהיו לכם חיים טובים

למעלה