גמ לכ יצור סרות
£ £I¢£ ¢aƒƒ½ New member 16/11/02 #21 גמ לכ יצור סרות../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo184.gif
מ מתלהבת מהכיבוי 1 New member 16/11/02 #22 עלק איך אתם עונים לו ברצינות סתם איזה פרוייקט משועמם..... שמתם לב שנעלמתי? ואיך תמיד כל הדברים המעניינים קורים כשאני רחוקה....
עלק איך אתם עונים לו ברצינות סתם איזה פרוייקט משועמם..... שמתם לב שנעלמתי? ואיך תמיד כל הדברים המעניינים קורים כשאני רחוקה....
T take away my pain New member 16/11/02 #23 אידיוטים! אתם לא שמים לב שהבן אדם ציני ... דיי תירדו מזה!
A amittzor New member 16/11/02 #24 הם לא קולטים שמסתלבטים עליהם אתם לא קולטים שבמשך יום שלם אני מסתלבט עליכם עם השגיאות כתיב שלי? אה? אתם עד כדי כך סתומים? נראה לכם שאני באמת מחפש כוסיות בנות 14 באינטרנט? אה? אז מי פה אוהבת את שייגעץ?
הם לא קולטים שמסתלבטים עליהם אתם לא קולטים שבמשך יום שלם אני מסתלבט עליכם עם השגיאות כתיב שלי? אה? אתם עד כדי כך סתומים? נראה לכם שאני באמת מחפש כוסיות בנות 14 באינטרנט? אה? אז מי פה אוהבת את שייגעץ?
צ צפרדע עם שיניים New member 17/11/02 #28 חח שייגעצ מעולים אבל... אני לא אוהבת מה שנהיה מהם לאחרונה....הם עושים יותר מדי פוזות בזמן האחרון לצערי, אבל הם עדיין מצויינים!!!!
חח שייגעצ מעולים אבל... אני לא אוהבת מה שנהיה מהם לאחרונה....הם עושים יותר מדי פוזות בזמן האחרון לצערי, אבל הם עדיין מצויינים!!!!
T take away my pain New member 19/11/02 #33 אלכס לך תמות פאנקייק טובים! למרות שהם מתאימים לרמה של ילדים קטנים...
מ מתלהבת מהכיבוי 1 New member 17/11/02 #31 הייתי בטיול...... אני אספר לך הכל באייסיקיו..... היה טיול מדהים!!!!!!!!!!!!!!
ק קרמבואית©1 New member 20/11/02 #34 עמיתתתת מה עם ספר השירים שלך??? מתי הוא יצא? שחור ע"ג לבן... הא??