שלום:]

שלום:]

אני לא בפורום.. מצטרפת... ממ,רציתי לדעת אם יש למישו איזה סרט אימה בטירוף להמליץ לי..

europe1990

New member
שלום לך, וברוכה הבאה לפורם

אם תעשי חיפוש קטן בפורם, את תמצאי מלאאאאאאאאאא סרטים מומליצים! ואת צריכה להיות יותר מפורטת איזה דגנון את אוהבת, מאיזה תקופה?? ישנים חדשים?

לא דעת..../images/Emo4.gif

משו שירתיק אותי למסך.. משו אימה אימתית.. לא משנה לי איזה סוג..

europe1990

New member
אני תמיד ממליץ על המנסרים- ו...

texas chinsaw massacre עוד כמה: candyman children of the corn the ugluy dead alive evil dead darness falls the dead next door prom night the shining

thepunk

New member
תגיד

ההמשכים של CANDYMAN ושל CHILDREN OF THE CORN מעניינים/שווים צפיה? כי ראיתי את המקוריים ושניהם היו מצוינים ... מצד שני, קראתי ביקורות קוטלות על ההמשכים (ביחוד של COTC, שלפי מה שהבנתי, כל סרט המשך הוא בדיוק כמו הראשון בלי יותר מידי חידוש, חוץ מאולי האחרון בסדרה)

europe1990

New member
הסרט ה5 של ילדי התירס-(זה חמישי

נכון??- בכול אופן האחרון) אני ממש לא אהבתי, שאר הסרטים בסדרה פשוט מעולים!!- תראה זה לא יזיק לראות אותם! אני בהחלט ממליץ עליהם- אבל אין כמו הסרט הראשון! קנדימן-1 2 אני ממש אהבתי- היו מעולים!!, אבל השלישי לא ממש משך אותי!

thepunk

New member
השאלה אם אתה מדבר על החמישי

או על האחרון, כי היו 7 אם אני לא טועה יש אחד שהוא ממש שונה (יחסית) ונראה לי שהוא האחרון ... נראה שהוא נחשב טוב אבל אני יודע. לא יזיק לראות אותם - ברור, אבל אין זמן ...

europe1990

New member
אמממממממממ

אוקי אני כרגע מתבייש משום שלא ידעתי שיש 7 סרטים בסדרה!! חשבתי שהיו רק 5!, אז בכול אופן אני מתכוון לסרט החמישי-זה היה סתם סרט, שממש לא אהבתי!! ולמה אין זמן????????(לימודים, עבודה, צבא?? וכדומה...)?

thepunk

New member
כל כך הרבה עיסוקים ...

אבל כן, בכלליות הלימודים לוקחים את רוב הזמן (למרות שחופש עכשיו, אבל יש מועד ב' בקרוב) אז נסכםנה מה שהבנתי עד עכשיו - שווה לבדוק את CANDYMAN 2 ואת COTC השני והשלישי ... לפחות בנתיים

אנזימים

New member
ילדי התירס

חוצמהראשון שהוא באמת איכותי, כל השאר הם נאחס ובושה לבמאים ולסטיבן קינג אין לי שום כוונה לראות אותם-בזבוז של סרט צילום ושל זמן קלטת

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifבקשר לילדי התירס:

יש שבעה סרטים, אני ראיתי את הראשון, השני, השלישי והשישי.... הראשון מצוין! סרט האימה האהוב עלי! השני קצת פחות טוב, אבל נחמד.... השלישי ממש טוב, אבל עדיין לא כמו הראשון, והשישי ג-ר-ו-ע בצורה שאי אפשר לתאר! סרט דפוק לגמרי!

austin1

New member
מסכים איתך

הראשון השני והשלישי סרטים טובים מאוד האחרים עד מספר שבע על הפנים בקשר לקנדי מן החלקים האחרים סבירים אפשר לראות

D i l D o

New member
תראה אור..פעם גם אני לא כ"כ אהבתי

אותו, אבל ראיתי אותו שוב ו... זה סרט טוב! דבר ראשון תחשוב שאין בסרט הזה כל מני אפקטים מיוחדים, דברים שנעשו בידי מחשבים ודברים דומים...לא הרבה לפחות. הסרט צולם במצלמת וידאו ביתית - דבר שמעצים את האווירה העכורה של הסרט ויותר מזה, רק במאי שבאמת בטוח בעצמו, רק גאון אמיתי מסוגל ליצור סרט כזה במצלמת וידאו פשוטה, אתה חייב לתת קרדיט על זה - זה מדהים!!!! יש בסרט את אחת הסצינות הכי חזקות שנראו בקולנוע ובטלוויזיה בשנים האחרונות: הסצינה שהגיבור מתהלך ברחובות לונדון הריקים, הכל נטוש ומבולגן - זאת סצינה ענקית, מרשימה וחזקה מאוד!!! קח בחשון שגם הסצינה הזאת לא נוצרה באמצעות מחשב ש"העלים" את האנשים אלא לפנות בוקר, שלונדון עוד ישנה...שוב, זה מעצים את החוייה וגורם לך להעריך מאוד את הבימוי המעולה לש הסרט! הרעיון של הסרט בכלליות הוא רעיון נהדר לסרט אימה...נדוש קצת אבל נהדר! הוירוס הקטלני מתואר בצורה מרשימה, מפורטת ונהדרת, ממש רואיםלמה הוירוס גורם דבר שהאימפקט שלו על הצופים גדול מאוד! האכזריות המוגזמת משהו של הנגועים בוירוס לדעתי מציגה צד נוראי ואמיתי שקיים כמעט בכל אדם - הרצון להתפרע ולהשתולל, להרוג כל מה שלא כמוך ולהתנהג כמו מטורף בלי שאף אחד יעיז להגיד לך משו..לעשות מה שבא לך, אז נכון שזה בא ליידי ביטוי בהגזמה נוראית בסרט אבל עדיין - זה עושה משו לצופה! העלילה מתפתחת בצורה יפה מאוד ומעניינת, הרבה דברים קטנים ששמתי לב אליהם בסרט שממש הופכים אותו לסרט טוב! כל מה שרשמתי כבר בנוסף לסוף מעולה הופכים את "28 יום מאוחר יותר" לסרט מעולה, מרשים, מעורר כבוד כלפי דני בויל הבמאי שהוכיח לכולנו שהוא יודע לעשות סרטים איכותיים, אם זה "טריינספוטינג" ועם זה "החוף" שלדעתי לא היה משו אבל בכל זאת הציג עמדה חזקה על טבע האדם... אחרי צפייה שנייה אני נותן לסרט הזה
- מעולה, מהנה, מרשים, מעורר מחשבה!

למעלה