שלום:]

D i l D o

New member
אני רק רוצה להוסיף משו...

בקשר להתנהגות הנגועים בוירוס, אמרתי שזה לדעתי משקף צד שקיים כמעט בכל אדם (כן כן...ממש כמו "בתפוז המכני"), אני רק רוצה להוסיף שנכון שהנגועים לא עושים את הדברים מתוך רצון וידיעה, זה פשוט משו שהם חייבים לעשות, האינסטינקטים והאופי שלהם שהשתנו לחלוטין בעקבות הוירוס "מכריח" אותם להתנהג ככה...אבל עדיין זה מראה את אותו צד אכזרי ואיום שקיים בחברה האנושית, יש שם ביקורת על החברה שנותנת להתנהגות כזאת לעבור לפעמים, ואם לא לעבור אז לקרות...בסרט למשל: הנגועים מתנהגים כמו שהם מתנהגים - חייבים לעשות משו, הורגים אותם ומנסים למצוא תרופה! החברה עדיין לא מצאה תרופה...
אני יודע שהתעמקתי בנקודה הזאת הרבה אבל אני חושב שזה הבסיס של כל הסרט הזה, השתקפות החברה האנושית, אמנם בהגזמה, אבל רק בהגזמה אפשר לגרום לנו לשים לב ולהזדעזע!

europe1990

New member
ואווו-אהבתי את מה שכתבת!

עכשיו שאני חושב על זה, הסצינה שהוא מתהלך ברחובות לונדון-זה היה קטע באמת מדהים. טוב לא מדהים אבל בהחלט מושך--.! טוב אני ראיתי את הסרט רק פעם אחת, אולי אני אצפה בו בשנית?!! טוב מה תזיק צפייה נוספת- אולי אני באמת טועה.

europe1990

New member
טוב למזלי יש לי אותו בDVD אז

אני אצפה בו יותר מאוחר היום- ואחזור עם חוות דעת נוספת ..או שלא..!

Reign Of Chaos

New member
תגיד משהו../images/Emo26.gif

יש גם כזה שיר "צ'ילדרן אוף דה קורן". האם זה קשור בצורה כלשהיא לסידרה? [KoRn- Children of the korn\corn)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifממממממממממממ...

אני ראיתי את הראשון והשני והם אכזבו... אהבתי את הביקורת שלך עידו...

europe1990

New member
אני יודע שיש להקה כזאת

אבל אני לא יודע עם זה הפסקול של הסרט

thepunk

New member
חחחח זה סתם שיר של קורן

אם תקשיב טוב למילים תשמע ציטוטים כמו "Generation triple X, we're all about the weed smoke and the kinky sex" הכוונה היא כמובן לא לילדים שרוצחים את המבוגרים בעיירה שלהם, אלא למשהו קצת אחר. אם נתעמק בזה, אפשר לראות את זה כסוג של מחאה של קורן אבל לא ניכנס לזה (אני גם לא בטוח שהם באמת התכוונו לזה).

למעלה