שלום!

ויימס

New member
יענו: האח, הידד, כל הכבוד,

עלה והצלח, היידה מלדיקט, יופידי יה בה יי!

ויימס

New member
פהההההה!!!

אחותי הקטנה בבית קברות השרון, "וואו, איזה בית קברות יפה. אנשים בחולון היו מתים להיקבר פה!"

Maladict

New member
תגידי לאחותך

שכבר יש מי שמעריץ את חוש ההומור שלה ברגע שהיא תפתח מופע סטנד אפ אני הראשון שבא

Athaclena

New member
לאח שלי יש חוש הומור... ייחודי.

זה בולט במיוחד בשיר שהוא כתב לי לבר מצוה ("...ובקיצור - איזה יום נפלא, רק חבל שזה איתה!"), ובברכת פורים שהוא עשה פעם שכתוב עליו "משנכנס אדר מרבין בשמחה" בפונט תנ"כי כזה וברקע יש עלה מריחואנה...

Athaclena

New member
אחותך הקטנה כבר הייתה בבית קברות?

ביאוס. התמזל מזלי (יחסית) וההלוויה הראשונה שהלכתי אליה הייתה בגיל 18. לאחים הקטנים שלי זה היה בגיל 13. איכסה... איפה זה בית קברות השרון?

Athaclena

New member
אמממ... מה הקשר? ../images/Emo12.gif

תגיד, מה אתה שותה? או מעשן או מזריק?
אתה כותב דברים הזויים ביותר... חצי מהזמן אני לא מבינה מה, למה ומה הקשר בכלל. לא שצריך להיות על היי בשביל זה, זה סתם נשמע סביר יותר
אני אף פעם לא בהיי ואני עדיין לא מאופסת. נראה לי שאני עולה על היי מחוסר שינה או סתם מאוחר בלילה, המוח פשוט מתנתק מהפה אחרי חצות. מעניין מה יקרה אם אני אשתכר או משהו? לא שאני מתכוונת לברר את זה...

Maladict

New member
אני אומר לא לסמים

אבל הם לא מקשיבים! סתם סתם אני לא מזריק לא מעשן ולא שותה אני מחורפן טבעית 24 שעות ביממה. אני כל כך מחורפן שהלכתי אתמול לראות "הסמוראי האחרון" ועשיתי מזה קומדיה" אגב סרט טוב

Athaclena

New member
כל מה שאני יודעת על הסמוראי האחרון

זה שטום קרוז משחק בו (הוא חמוד, אבל יותר עם שיער קצר. כמו בדו"ח מיוחד), וגם ראיתי את הקדימון לפני שר הטבעות. מה שעניין אותי יותר היו הקדימונים לשרק 2, ספיידר-מן 2 ועוד סרט - אני לא זוכרת איזה. נו, אז זה נורא מצחיק? בשנה האחרונה ראיתי רק את שר הטבעות 3 בקולנוע, אולי אם אני אצא לעוד סרט זה יהיה הסמוראי האחרון. נראה...

ויימס

New member
איך שטום קרוז נראה ב'סמוראי'

אשכרה גורם לי להבין למה נשים חושבות שהוא כזה שווה. בכל צורה אחרת הוא סתם נראה כמו גמד מעצבן.

Maladict

New member
סמוראים לא מצחיקים

הסרט עצמן לא מצחיק אבל תאמיני לי אני יכול להפוך כל סרט למצחיק.הפכתי את הסמוראי האחרון לסרט מלחמה בסגנון בורקס עם קרטוב של פורנו. (זה מה שקורה כשהופכים נינג'ות למתיפנים (כמו מסתערבים אבל יפנים))

למעלה