שלום!

Zot ani 1

New member
שלום!

הגעתי אל הפרום שלכם "במקרה" והוא מאוד סקרן אותי..... אני אשמח אם תשספרו לי מה זה הספר הזה "שיחות עם אלוקים" ובמה הוא עוסק? וגם לגביכן חברי הפורום אתם דתיים חילוניים מסורתיים?...

ש ו נ י

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא לך שהגעת../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

מה הספר? למי יש כוח לספר לי אין חברי הפורום הם בני אדם, ואנחנו נורא נחמדים באשר לסיווגים - יש פה מהכל אני חושבת

Zot ani 1

New member
תודה על קבלת הפנים.....

אני יודעת שכולנו בני אדם....
אבל בכל זאת מעניין איזה סוגי אוכלסיה משתתפים פה....... אני באמת אשמח להכיר את כולכם! אבל בינתיים לילה טוב לכם!

ש ו נ י

New member
יש פה כל מה שאמרת בהודעה שלך

(בהודעה הראשית) ועוד כמה הגדרות ותת הגדרות ולא מוגדרים בקיצור יש פה הכל

dor132

New member
היי

סוג האוכלוסיה פה היא בני אנוש...לא נראה שיש פה סוגים אחרים:)

ש ו נ י

New member
אין עכברים כלבים כאלה? יווו, הם לא

קוראים ת'ספרים? חבל! יכלו להפיק הרבה דווקא

Zot ani 1

New member
למה לקחתם את ההודעה שלי קשה?

סך הכל שאלתי לאיזה מסגרת כל אחד פה מתיחס....מה כבר שאלתי.... אני יודעת שכולם פה בני אדם ובני אנוש אתם לא צריכים להגיד לי את זה שוב....

ש ו נ י

New member
די, איזה חמוד אתה../images/Emo13.gif

צוחקים יו דיייייייייייייייייי פה זה פורום שמשתדלים לאהוב ולהיות נחמדים וגם לצחוק
אני בכל אופן התכוונתי בצחוקים מחר ממולדת שלייייייי קולולו

ש ו נ י

New member
ברוחשם 33, מצפה לעוד נצח שלם ../images/Emo8.gif

בשמחה ובאושר ותודה לכולם/ן, והמברכים/ות יתברכו גם הם, וכולנו ביחד כאחד/ת!

orensany

New member
היי בקשר לשאלתך

אני מאמין שיש פה מכל הסוגים...אני למשל חילוני כופר שלא ממש נתן דעתו לדת אלא לאלוהים בלבד הרעיון הוא שכל אחד לוקח את האמונה שלו בדרך שהכי נוח לו אני יודע שישנם כאן כמה דתיים\דתיות אבל מה שיפה בפורום הזה הוא שבאיזה שהוא מקום זו הינה הפלנטה המושלמת האוטופית כאן כולם אוהבים ואיכפתיים לגבול מסויים מכיוון שהכל ווירטואלי אז זה לא באמת משנה מי אנחנו או מה אנחנו דתיים יהודים או נוצרים העיקר האהבה "והחצוצרות ברקע"

Zot ani 1

New member
אממממ.....

אני יודעת שזה בצחוק אבל בכל זאת....... ודרך אגב אני בת....למה את פונה אלי במין זכר?....

Zot ani 1

New member
כולכם התיחסתם לשאלה

השניה שלי אבל אני אשמח אם תענו לי גם על הראשונה ותספרו לי על הספר.....

ש ו נ י

New member
אוקיי, אז הספר, או סדרת הספרים יותר

נכון זה שהסופר, ניל דונלד וולש לילה אחד לא יכל לישון והיה בסערת רגשות, התחיל לדבר עם אלוקים, וה' ענה לו; וכך הוא כתב את השיחה ביניהם וככה זה המשיך וממשיך עד היום הרעיון הוא כזה:- שה' מדבר עם כולנו תמיד בכל מיני דרכים או כמו שכתוב בספרים:- "אני מדבר עם כולם כל הזמן. השאלה אינה למי אני מדבר, אלא מי מקשיב!" ומה כתוב בספרים? את זה כבר כדאי לקרוא בעצמך זה חומר מאוד מעניין ותורם איך אומרים? דרך רוחנית מעשית לחיים ואת יכולה לקחת משם את מה שמתאים לך אם את רוצה וגם אם לא - זה מעניין! אני לדוגמא לוקחת מה שבא לי כי חלק מזה ממש לא מתאים לי ולא מסתדר עם מה שאני מאמינה וחלק כן אז איך אומרים? כל עוד זה טוב לך ומשרת אותך, סבבה לא? גם סבבה או כמו שידיד שלי אומר:-
בב"ה (זה שילוב של סבבה עם ברוך ה' וקריצה, כמה אלמנטים במילה אחת? יפה נכון?) בהצלחה! להגיד שוב שיומולדת שלי? מי פספס? חחח
שבת שלום לכולם והעיקר תהיו בשמחה תמיד אני משתדלת לא תמיד הולך לי אבל בעזרת ה' נעשה ונצליח!

Zot ani 1

New member
וואי תודה על המידע....

ויש לי שאלה הסופר מחבר הספר הוא יהודי או לא?

קודם תקרא ......./images/Emo182.gif

אני לא ידעתי מה כתוב בספרים האלה לפני שקניתי אותם, זה כל הכייף

למעלה