אצלי זה לא ככה אני צריכה לדעת לפרטי פרטים על מה הספר ורק אחר כך אני קונה... ואגב אני בת!!!!!
Z Zot ani 1 New member 22/1/04 #19 אצלי זה לא ככה אני צריכה לדעת לפרטי פרטים על מה הספר ורק אחר כך אני קונה... ואגב אני בת!!!!!
ש ש ו נ י New member 22/1/04 #22 אז אולי בספריה יש? תקראי ואם תאהבי אז תקני חחחחחחחחחחח סתאםםםםםםםםםםםםם צוחקתתתתתתתת
Z Zot ani 1 New member 22/1/04 #23 חחחחחחחחחחחחחחח באמת רעיום טוב........ס---ת---ם...... לא אבל באמת אני בדרך כלל לא קונה ספר שאני לא יודעת על מה הוא.....
חחחחחחחחחחחחחחח באמת רעיום טוב........ס---ת---ם...... לא אבל באמת אני בדרך כלל לא קונה ספר שאני לא יודעת על מה הוא.....
ש ש ו נ י New member 22/1/04 #24 סגנון ניו אייג' כזה? אבל לא ניו אייג' של אהבלים של נהיה בשאנטי שאנטי והכל יסתדר החיים טובים גם אם הכל נחרב לנו על הראש... נעשן משהו והכל סבבה... מכירה ת'גישה? זה... משהו אחר יותר רציני לדעתי משהו שאפשר באמת ליישם ולהפיק ממנו תועלת
סגנון ניו אייג' כזה? אבל לא ניו אייג' של אהבלים של נהיה בשאנטי שאנטי והכל יסתדר החיים טובים גם אם הכל נחרב לנו על הראש... נעשן משהו והכל סבבה... מכירה ת'גישה? זה... משהו אחר יותר רציני לדעתי משהו שאפשר באמת ליישם ולהפיק ממנו תועלת
ש ש ו נ י New member 22/1/04 #26 אקיצור, זה לא רק דיבורים באוויר אלא גם הכוונה מעשית איך אפשר לשנות ולשפר דברים בין היתר כן? בקיצור... נורא מעניין כדאי לקרוא!
אקיצור, זה לא רק דיבורים באוויר אלא גם הכוונה מעשית איך אפשר לשנות ולשפר דברים בין היתר כן? בקיצור... נורא מעניין כדאי לקרוא!