שלום

vera2

New member
ברוכה הבאה קטיקה../images/Emo140.gif

אפשר לדבר בעיקר על הדברים הטובים והיפים שקורים לנו בחיים ומה את עושה כדי לגונן על עצמך בימים טרופים ואיך שהוא להמשיך בצורה שפויה את מהלך החיים. ומלבד זה על כל מה שעולה בדעתך ומעניו אותך. תהני איתנו .יום נעים ורה.

קטיקה

New member
תודה

בוקר טוב ותודה, איזו קבלת פנים חמה. אני לא צריכה לעשות הרבה כדי לגונן על עצמי בימים טרופים אלה, כפי שכתבת אני גרה בקיבוץ - וזה אומר הכל. כאן בינתיים הכל בטוח... עד ש... אולי יום אחד יפריטו את הקיבוץ לגמרא ואז אזדקק לכל ההגנות שבעולם, כיוון שלצאת לאוויר הפתוח מתוך חממה יהיה קשה, אני אצרך כנראה עזרה. בינתיים יום נעים גם לך, אסתר

sabajakov

New member
בוקר טוב, וברכה הבאה!

גם אני חבר קיבוץ, שחי בקיבוץ שעבר את התהליך של ההפרטה, זה לא כלכך נורא. יש לזה לא מעט צדדים חיוביים! סבאיעקב

קטיקה

New member
צד חיובי

מעניין מה הצדדידים החיוייבים? אולי יש - אבל אז זה כבר לא קיבוץ...

B T1

New member
../images/Emo8.gifקטיקה---אני לא גזען, אבל....

אפילו קיבוץ מופרט זה לא מרוקאי. (יען, יש לו גם צד חיובי, אפילו אם זה כבר לא קיבוץ)

קטיקה

New member
היי היי, תירגע

מה יש לך נגד מרוקאים ?! מה הם עשו לך...

ברק 188

New member
הופ'ה אני מריח אקשן.

באמת ביטי מה הם עשו לך? אגב- נשאלת השאלה מהם גם לא עשו לך? ואל ת'עזבן אותו, למה הדם עולה לי לראש.

B T1

New member
ברוכה הבאה קטיקה.../images/Emo24.gif

האם את קרובה של "קטיצה בוגאר"? (אם כן, שבי איתנו על העלה)

קטיקה

New member
חיפושית

חיפושית לי קטנטנה אוי כמה היא מסכנה היא כל כך רוצה לברוח אבל אין לה, אין לה כוח

ברק 188

New member
../images/Emo24.gif ברוכות המצטרפות החדשות

נפלא לראותכן עימנו ,והמשך נפלא לכולנו,אמן.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo15.gifלקטיקה הקיבוצניקית

ברוכה המצטרפת לפורום הכי שווה!!! בטוח שתהני אתנו. evike. והנה השיר החמוד על ה קטיצה. Egyszer egy hétpettyes katicabogárka Elindult megnézni mi van a világba Hívta a gyöngyvirág, hívta a vad rózsa Ide is, oda is, betekint egy szóra Nagybajuszu cincérbácsi sétálgatni mentek A tóparti szunyogok, kalapot emeltek Estére elaludt katicabogárka Éjjeli pillangók haza talicskázták.

למעלה