שלום

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif עשית בגרות גם בי"א וגם בי"ב

ואם תסתכלי על זה מנקודת מבט אובייקטיבית-זה נכון מה שהוא עשה...

The6thAngel

New member
ברור

אין לי ספק... גם המגן 100 בי"א ממש לא הגיע לי
אני רק אומרת שלפעמים זה כן משנה אם הם רואים.. למרות שדווקא ממש לא אכפת לי שיידעו..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif אז זה משנה לטובה- כי

הם לומדים מזה אולי המגנים שקיבלתם היו לא הוגנים- היו לטובתכם- בעוד שהידע שלכם היה לא מספיק טוב. ולהבא- הוא ידע לא להגיש כל כך גבוה. וזה גם חשוב- כי כשיש הפרשים בין מגנים לבגרויות, הביצפר חוטף על הראש
<לפחות זה מה שרון טוען
> בסוף עוד לכי תדעי- יכולים לבטל לכולם את המגנים כי הם לא משקפים...

The6thAngel

New member
ואולי

הוא יבין שהוא לא יודע ללמד
בחיי שאם הוא לא היה עוזב עם אשתו למשלחת לחו"ל היינו דואגים שהוא לא ילמד (ובעיקר לא יחנך) יותר בחיים!!! ואני לא חושבת שנתקלתי אי פעם במורה שלא הערכתי בכאלה רמות... אפילו לא אחת המורות שלי לאנגלית...

noita1

New member
תראי,

את לא יודעת את כל השיקולים מאחורי זה אז להתחיל להתווכח על זה, זה טיפשי ולא ישנה כלום. כי את באמת לא יודעת, וזה לא תמיד ככה כמו שהצגת. לי יש בעייה עם זה, ואת לא מכירה אותי, ואני לא אתחיל לפרט את הסיבות כאן ולהצטדק. לי אכפת שיראו את הציון, ואפילו אם זה לא ישפיע על חיי, זכותי לפרטיות הזו בכל מקרה לדעתי. אני לא מבינה מה המטרה של ההודעה שלך.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif טוב אז איך לעזאזל את רוצה

תשובה לעיניין אם את מסתירה מאיתנו פרטים ??? בכל מקרה- פוגעים לך בפרטיות- תגישה עתירה לבג"צ... מה את רוצה מאיתנו

noita1

New member
...

תשובה לעניין על מה? ולא זכור לי שביקשתי משהו. רק שאלתי שאלה, והבעתי דעתי תוך כדי, אבל לא ביקשתי מאף אחד כלום וגם לא ממך. בטח שלא פתרון.

לימור75

New member
מנקודת מבטה של מורה

בדרך כלל לא מעניין את המורה לדעת מה היו הציונים המפורטים של התלמידים. בשנה שעברה, קיבלתי דף ובו שני מספרים: ממוצע ההגשה (ממוצע הציון הבית ספרי) וממוצע הבחינה החיצונית של כל הכיתה. ההפרש היה 11 נקודות (ציון המגן היה גבוה בממוצע ב11 נקודות מהציון החיצוני). וזה נראה לי הפרש סביר, אז לא התעמקתי. בשנה הראשונה שהגשתי לבגרות בדקתי כל תלמיד לגופו לנסות להבין האם והיכן אני צריכה להשתפר.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif אני חושבת שמורה טובה -

שאיכפת לה מהאנשים שהיא מלמדת- תמיד תסתכל בציונים של התלמידים- אחד אחד.

לימור75

New member
רק על עצמי לספר ידעתי..

התלמידים שרציתי לדעת מה היו ציוניהם, התקשרו אלי (מיוזמתם) הרבה קודם וסיפרו לי.

למעלה