שלום

שלום

שלום, אני חדש פה קוראים לי על שם הדמות הכי אהובה עלי בעולם הדיסק ספרים שאהובים עלי: פירמידות, איש הקציר, מכשפות בחוץ לארץ וLords And Ladies

ויימס

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo19.gifברוך הבא!../images/Emo118.gif../images/Emo105.gif

יש טקס קבלה בטאגליינס. ...הידעת שיש עוד מישהי בשם שלך בפורום, פשוט מאויית קצת אחרת..?

ויימס

New member
זה מדהים, כל דבר שיכול להשתבש משתבש

הקישור עבר מטאמורפוזה שטנית למשהו מוזר שאין לי קשר אליו, נוסף לכך ששלחתי את ההודעה פעמיים כי עלתה לי הודעה שזה לא נשלח, הו גורל אכזר. אני מיואשת מכישלוני ולא אנסה שנית עד שהשמש תאיר עליי שוב באורה המבורך.

../images/Emo150.gif !

יש פה מישהו חדש, ואף אחד לא מזכיר את
?

מ א ג ר ט

New member
זה התפקיד שלך, לא?

כמו התפקיד שלי לחפש אנשים... הוא נטע יקירתי, לעולם אל תשימי קישור לדף מחיפוש מתקדם... החיפוש המתקדם מגלה את קורותיו רק לאלו המחזירים אליו אהבה (או משהו בנוסח הזה) חזרתי!

מ א ג ר ט

New member
אני אגיד לך

את בטח מכירה את הנושא. קוראים לו טריגו. נכון שהוא נשמע חמוד בשם הזה? תודו. לימור, וגם ארז ושאר הצעירים, אני מאחלת לכם שלא תדעו צער טריגו, שלא תהיה לכם דלקת בסינוסים, שלא יטאנגנסו לכם את החיים וכו'.... אתם לא יודעים איך זה משפיע לי על החיים... היום בשיעור בלט אפילו ראיתי את הזוית שבין הרגל שלי והפס של הרצפה וחשבתי שאם אני אזכור את הקוסינוס של הזוית הזו אני אוכל לשפר לי את הטרן-אווט...

Gdil

New member
ט', אבל לא למדתי את זה בבי"ס הרגיל.

למדתי בבי"ס המיוחד שלי קצת.

מ א ג ר ט

New member
אני חושבת

שמיצינו את הנושא!!!! קודם זה היה ליאת עם הבדיחות הלא מצחיקות שלה על גרביונים, אחרי זה שוב הופיע הקרניאלה שטענה שפעם היא הייתה קרדנית אבל לא הבינה מה זה.... ועכשיו אתם שוב!!! זה לא מצחיק!!! אני לא אוהבת בלט, אבל אני חייבת וזה משפיע לי קצת על החיים... בעיות?

למעלה