שלום

sapirit14

New member
למה בדיוק? אבל אני חייבת לומר שאני

מבינה אותך... גם אני הייתי בבלט

Gdil

New member
לא, אני לא מבין למה היא רוקדת.

אם היא לא אוהבת בלט?

מ א ג ר ט

New member
תשובות לכל המתענינים

בגלל שאני לומדת ריקוד בבית ספר במגמה מיוחדת (אמורים גם לעשות בגרות, אבל אני לא נסחפת) אז חייבים ללמוד את כל השעות, כלומר רק בתיכון אפשר לוותר על מקצוע, בחיטבה שלנו אי אפשר. אז ככה יצא שאני חייבת ללמוד בלט קלאסי... למרות שפעם ממש שנאתי את זה אבל היום דווקא אני חושבת שזה בסדר, ושונאת ג'ז. אוף!!! יש לי מחר שיעור ואין לי כוח!!!!

וואו, אתה יוצא דופן

קודם כל הי, וברוך הבא, ותנחומיי, וכיו"ב. חוץ מזה יש עניינים - טקס טבילה שכזה, חידונים, שאלונים, טריוויה, טאגליינס, לואיס, לואים וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה. והמוזר ביותר - אתה היחיד שמונה בין הספרים האהובים עליו את "פירמידות". כלומר, הוא טוב ומרתק כמו כל האחרים, אבל אנשי הפורום לא נוטים לייחס לו יותר מדי אהדה (או תשומת לב), בעיקר משום שהעלילה שלו מסובכת יחסית, ולא כולם יורדים לסוף דעתה. לא בקריאה ראשונה (עם אבירמה גולן) בכל אופן.

keynant

New member
אתה סתם מעליל עלילות דם...

פירמידות זה אחד הספרים שאני יותר אוהב...

אוווווף

לא אמרתי שאני לא הבנתי אותו, אמרתי שנאמרו כאלה דברים בפורום בעבר. ולגבי האהבה לספר - הספרים שמוזכרים לרוב כאהובים ביותר הם "שומרים!", "אור" וספריו של מוות. זה הכל. כמו כן, אם תציצו בארכיון הסקרים, בסקר הספר האהוב, תגלו תמונה דומה.

ויימס

New member
פירמידות לשילטון!

אני דווקא לא חושבת שאור מופלא הוא בין הפופולרים בפורום, זה פשוט שאני מזכירה את העובדה שזה הספר האהוב עליי כל כך הרבה פעמים שזה יוצר אשלייה של פופולריות.

איפה

איפה חידונים? איפה טריוויה? מה זה לואיס? לואים? טאגליינס? ואיזה טקס טבילה?

מ א ג ר ט

New member
אם חברי הפורום היקרים

היו עוזרים לי לכתוב את הודעת הפתיחה האולטימטיבית, זו שתופיע בטאגליינס ושתפתור לנו את הבעיה... אבל הם לא יעזרו לי.... אווווו.

The Mad Hatter

New member
ברוך הבא!

מה יש לכם, אנשים, מלקרא לעצמכם על שם דמות מהמין השני (כן, אני יודעת שגם אני נכללת בשאלה הזו)? סתם, מבינה אותך לגמרי. גראני היא גם הדמות האהובה עלי. ברוך הבא ושהות נעימה. :)

Athaclena

New member
אני לא כזאת

Athaclena היא חייזרית. אבל כן, היתה וטינרי אחת שנעלמה. ואת כל אלה שעדיין פה...

The Mad Hatter

New member
נו אופנס,

אבל כל האפשרויות נשמעות די רע. אני אשא בתוצאות בחירותי, אני חושבת..:)

Athaclena

New member
זה דוקא שם יחסית לא-מחייב.

שלא כמו אחרים. באנגלית זה לא ברור בכלל, כמו כל דבר באנגלית. אם כבר לשנות, אז הכי מתבקש זה הכובענית המטורפת. ואם לא אז the mad hatterina נשמע מטורף... אלא מה?

למעלה