שלום

תודה רבה ../images/Emo9.gif

תודה רבה  את האמת- חשבתי שזה יהיה יותר קשה. באמת. הייתי בטוחה שאני אצטרך לעצור את עצמי מלעשות את זה, אבל כנראה כלכך רציתי להפסיק שלא הייתי צריכה בכלל לשכנע את עצמי. ולנוני- אני מכירה את ההרגשה, אבל אלא אם כן את מאמינה בזה באמת- נראה לי שתוכלי לשכנע את עצמך אחרת. כלומר- אני ידעתי שאני לא באמת מונעת מדברים רעים לקרות, אבל זה היה כזה "ליתר ביטחון"... ככה זה גם אצלך? אני לא חושבת שיש דרך אחרת להתגבר על זה, כלמר – "אם אין אני לי- מי לי?" וכל השטויות האלה :]...
אז אני די בטוחה שאפשר לשכנע את עצמך שזה לא באמת מונע מדברים רעים לקרות. בהצלחה...

אז זהו!

פשוט תפסיקי את זה...! היום!! כמו שאני עשיתי. פשוט תחליטי- שהו- מהיום אין יותר טפו טפו טפו. את תוותרי על זה פעם אחת- תילחצי, אבל אחרי שתראי שלא קורה כלום תביני שהכל זה שטויות :)

noni2222

New member
אני גרה בחו"ל.

אם אני אחשוב שקרה משהו רע לחתול שלי שגר בישראל. אני לא אדע על זה בכלל. מעדיפה לא להסתכן.. אני לא רוצה להיות אחראית לרצח/תאונה/מוות/בגידה של מישהו או משו.

לא חושבת שזה משנה המון...

תראי- אז נכון שאת לא קרובה, ונכון שזה ליתר ביטחון, ונכון שאת מפחדת ממשהו רע שיקרה- אבל- אם את לא תעשי את זה, זה לאט לאט ייקח חלק עצום מהחיים שלך, ואז יהיה לך ממש קשה להפסיק עם זה... זה מה שהיה לי: הייתי בטוחה שזה לא מזיק, אבל לאט לאט השתגעתי בגלל זה. לא יכולתי. היו מצבים שפשוט הייתי מתוסכלת כי הייתי צריכה לחשוב על משהו, סתם דוגמא- תרגיל במתמטיקה, וקפצה לי לראש איזו מחשבה, ואחריה עוד כמה, כדי "לכפר" עליה, ואז עוד כמה מחשבות רעות, ועוד מחשבות "מכפרות", וזה לא נגמר!!! אין לי מושג מה עשיתי בצמבים כאלה, שרק הלכו והתרבו, נדמה לי שפשוט התנערתי מכל מה שהיה לי בראש, אבל זה קשה- ויותר מהכל- זה מעצבן ומתסכל. אין שום סיבה שתעברי את זה. לא את ולא אני משנות סדרי עולם עם המחשבות שלנו, ואני בטוחה שאת יודעת את זה טוב כמוני. אני יודעת שזה קשה ושאת מפחדת שיש משהו בפחד שלך, אבל אין. פשוט אין. הייתי מוכיחה לך את זה, אבל לכי תוכיחי דברים כאלה. את היחידה שיכולה להוכיח לעצמך שזה לא ככה.

noni2222

New member
ניסיתי ו..

עברתי לילה 1 שלם בלי טקס 1!!! בטח תצחקו תגידו רק לילה אחד.. בשבילי לילה אחד זה המון - כי בלילה אני חושבת הכי הרבהאיזה שעתיים לוקח לי להירדם וכל השעתיים אני עושה קטסים.. אז עברתי לילה אחד בלי. מקווה שימשיך. ומקווה שלא יקרה משו רע היום.

בקשר לכל מה שכתבתם.. אני מזדהה

אתם פשוט מצליחים לנסח במילים את מה שאני לא תמיד מצליחה. גם אני סובלת מה"טקסים" האלה.. אוף שונאת את השם הזה אי אפשר לקרוא לזה אחרת?! וגם מחרדה.. נחתו עלי צרות טובות אה? ה"טקסים" קשורים ל"טורט"? או שלאו דווקא? טוב אז אני מהיום חדשה בפורום! מקווה שאוכל להיפתח למרות הקושי של האינטרנט שלכם, במבה.

noni2222

New member
לבמבה.

גם לי מאוד הוקל ששמעתי שנאי לא היחידה.. אני רק רוצה להגיד לך, שכשבהתחלה, כשלא רק בלונדינית כתבה שהיא הפסיקה ושבוע שלם לא עשתה את הדברים האלו (את שונאת את המילה טקסים.. חח) אז פשוט לא הבנתי איך אפשר, למה להפסיק אם יש סיכוי שזה יגרום למשו רע? התשובה היא, כי זה משתגע אותך, וככל שתמשיכי רק תשתגעי עוד... פשוט כל פעם שאת באה לעשות את זה - תעצרי את עצמך. ברגע שעצרתי את עצמי פעמיים, כבר ניהיה יותר קל ועכשיו אני כבר יומיים שלמים לא עושה את הדברים האלו. תעברי על ההודעות בשירשור הזה, אולי זה יעזור לך:) ורק שתדעי, שאני בטוחה שתצליחי לעבור את זה בסוף. אז בהצלחה:)

חח אני באמת שונאת את זה ../images/Emo123.gif

ואת האמת זה כבר מה שניסיתי לעשות לפני כמה זמן ,וזה הצליח לכמה זמן וחזר.. כמובן שכרגע כשאני שומעת שזה עוזר לכן גם אני משתדלת יותר וממש מקווה שזה יעזור
תודה רבה ובהצלחה גם לך לבלונדינית ולכל השאר!

firelight

New member
גם אני סבלתי פעם מה"טקסים" האלה!

זה היה לפני שנתיים- שלוש בערך! היו לי ממש הרבה "טקסים" ואני אפילו לא זוכרת את כולם עכשיו. היה לי קטע עם מספרים. כל המספרים התחלקו ל-3 קבוצות: מספרים טובים, מספרים נייטרליים ומספרים רעים. כל דבר שעשיתי הייתי חייבת לעשות בכפולות של מספרים "טובים". במיוחד הספרה 9. גם אצלי היה העניין עם הדפיקות על עץ או על המצח, תמיד 3 או 9 פעמים (מספרים "טובים"). כל מחשבה רעה, שבאה לי פתאום לראש- הייתי צריכה לחזור עליה 3 פעמים כדי שלא תתגשם. אני זוכרת שלא הצלחתי להירדם הרבה זמן בלילות בגלל המחשבות השליליות, אז הייתי חושבת אותה מחשבה 3 פעמים. היה לי גם קטע עם סידור הדברים שלי על השולחן, אסור היה שהם ייגעו זה בזה. הם גם היו צריכים להיות בזווית ישרה אחד עם השני. אף פעם לא חשבתי ולא התעמקתי במיוחד בטורדנות שלי, ובסוף היא נעלמה מעצמה. דיברתי עם עוד אנשים על זה אח"כ וגם אצלם זה נעלם מעצמו. בכל אופן, מקווה שעזרתי איכשהוא... :)

firelight

New member
גם אני סבלתי פעם מה"טקסים" האלה!

זה היה לפני שנתיים- שלוש בערך! היו לי ממש הרבה "טקסים" ואני אפילו לא זוכרת את כולם עכשיו. היה לי קטע עם מספרים. כל המספרים התחלקו ל-3 קבוצות: מספרים טובים, מספרים נייטרליים ומספרים רעים. כל דבר שעשיתי הייתי חייבת לעשות בכפולות של מספרים "טובים". במיוחד הספרה 9. גם אצלי היה העניין עם הדפיקות על עץ או על המצח, תמיד 3 או 9 פעמים (מספרים "טובים"). כל מחשבה רעה, שבאה לי פתאום לראש- הייתי צריכה לחזור עליה 3 פעמים כדי שלא תתגשם. אני זוכרת שלא הצלחתי להירדם הרבה זמן בלילות בגלל המחשבות השליליות, אז הייתי חושבת אותה מחשבה 3 פעמים. היה לי גם קטע עם סידור הדברים שלי על השולחן, אסור היה שהם ייגעו זה בזה. הם גם היו צריכים להיות בזווית ישרה אחד עם השני. אף פעם לא חשבתי ולא התעמקתי במיוחד בטורדנות שלי, ובסוף היא נעלמה מעצמה. דיברתי עם עוד אנשים על זה אח"כ וגם אצלם זה נעלם מעצמו. בכל אופן, מקווה שעזרתי איכשהוא... :)

למעלה