../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif תאמיני לי אם אני אגיד...
שחכתי להודעה שמספרת על בעיה כתוצאה מה"אורל בגרות" באנגלית?!? תראי... לדבר מול בוחן או מול מורה בשפה שהיא זרה לך זה לא דבר קל גם לאדם עם בטחון עצמי גבוהה מאוד. אין לי אדם אחד בשכבה שיצא מהבגרות ולא ואמר "וואוווו כמה שנלחצתי שם " הדבר שקרה לך הוא דיי טבעי , אז נכון שקצת נלחצת יותר מדיי אבל זה דבר טבעי
עכשיו בואי נדבר קצת על המורה... את טוענת שאת לא מסוגלת לעמוד עכשיו מול המורה, ואני שואל למה? מה את חושבת שעכשיו המורה חושב? אני אגיד לך מה הוא חושב... הוא חושב שאת ילדה טיפלה רגישה ונלחצת מזה , לא יותר מזה !! לפחות ניסית ורק על זה צריך לעלות לך הבטחון!!! יש אצלינו רבים שבכלל לא מנסים. תראי... גם בטסטים לרוב האנשים רועדת הרגל והם ונלחצים בטירוףףףף זה טבעי!!! אל תשנאי את עצמך בגלל שאת טיפה רגישה.
אני אספר לך משהו על עצמי.... היום הדבקתי פתק על המסך בו רשום "התמודדות", כל פעם שאני טיפלה נשבר אני אומר לעצמי שצריך להתמודד לפני 5 דקות בערך התקשרתי למורה הפרטי שלי , נכון, הקול שלי ריצד אבל עשיתי את זה !!!- זה לא היה קל אבל התמודדתי , ככל שאני ארכוש יותר ניסיון אני מאמין שהבעיה תיעלם כי הבעיה היא לא יותר מבטחון עצמי נמוך!!! אם תרצי לשמור על קשר אני אשמח לדבר איתך באייסיקיו על כל דבר חוץ מהבעיה לדעתי אין צורך לדבר על זה, אלא פשוט לחיות ... לזרום , זה יעבור!!!