שלום=)

Di 2004

New member
שלום=)

אני אשאל לפני כדי לא ל"הכביד" סתם על הפורום. אני בת 15 ולצערי לא אני "עיצבתי" את החדר שלי (רהיטים ומיטה) אז אני לא ממש מרוצה ממנו. בעקרון הוריי לא יקנו לי רהיטים חדשים בינתיים, מיטה אולי (בתהליכים
) אז אני צריכה לחיות כך (כרבכ מה שנים) חשבתי אולי להראות תמונות ואולי תוכלו להגיד לי איך אוכל לשפר את מראהו אולי ע"י הוזזה או תוספת של פריטים אחרים שיוכלו לשנות גם את האווירה כולה
אם לא זה בסדר, כי זו טובה גדולה אבל אם כן אני אוכל להעלות תמונות. אשמח לתגובות די =]

נומוש

New member
את לא מכבידה ....../images/Emo140.gif

להפך - את נותנת לאנשים בפורום הזדמנות לפתוח את הראש (והלב) ולהיות יצירתיים. אז יאללה - תראי תמונות ונעזור לך לעשות חדר "שווה"

Di 2004

New member
שמחה שזה כך ../images/Emo13.gif

אוקיי אני אעלה. מקווה שאנשים פה נחמדים

Di 2004

New member
המראה

ניסיתי חמש פעמים עד שהבנתי שהקובץ גדול מדי

Di 2004

New member
הייתי רוצה לדעת גם אילו צבעים

יתאימו לחדר, לא רק צבע אחד... ואיזה קיר ניתן לצבוע בכל צבע =)

DI תביטי על הצבעים שהביא

נתנאל. לדעתי יכול ללכת נהדר עם הריהוט שלך שהוא לכשעצמו לא רע בכלל, רק הקירות הלבנים עושים הכל לחיוור ולא מעניין. הוספת צבעים לקירות כמו הצבעים הללו, עשוי לעשות את כל ההבדל.

Shadocan

New member
מממ הצבעים בחוברת נראים הרבה יותר י

הם נראים הרבה יותר יפים....!

Shadocan

New member
ועוד משהו שראיתי באותה חוברת...

60% גוון צהוב / חום / אפור - משהו משולב וממש ממש יפה... 30% צבע צהוב כהה מתקרב לאותו צבע של ה60 10% אדום כהה חזק אפשר לעשות פס על הקירות למעלה מסביב לחדר בצבע אדום... פס דק אמממ ולשלב בין שתי הצבעים של ה60 וה30 בשאר החדר זה יכול להתאים... (Exclusive) אני יעלה תמונה מחר להמחשה ב"ה כי עכשיו זה לא יצא טוב

Shadocan

New member
איפה את רואה סגול בהיר?

מה שהבאתי זה בז', אפור ותכלת

למעלה