שלום=)

Shadocan

New member
את יכולה לשים תמונות יותר כלליות של

של החדר שלך? ולא רק "מחשב" "ווילון" "שטיח" כי זה ממש ספציפי ולדעתי כדי לדעת מה מתאים צריך משהו יותר כללי ולראות את החדר שלך ממש ולא רק פריט פריט..... אני צודק? או שעשיתי לעצמי פאדיחה?

נומוש

New member
תפתחי את ארון הבגדים

שלך ותבררי עם עצמך אלו צבעים את אוהבת במיוחד ועושים לך כיף. תבחרי צבע אחד ומשם אפשר להמשיך ולשלב אותו עם הצבעים שכבר יש לך בחדר (עץ למשל). לגבי הוילון- מוכרים עכשיו וילונות קלילים ומעט שקופים ב-20 ש"ח ליחידה (בשווקים וחנויות המזרח), אם את אוהבת את הסגנון המעט זרוק זה יכול להיות תוספת משפיעה.

Di 2004

New member
../images/Emo39.gif

אולי... באמת אני לא יודעת איזה צבעים ומה יתאיםוהאם אפשר לשנות משהו?

נומוש

New member
יש מיליון וזו הבעיה

מה יעזור שאני אגיד לך תצבעי קיר אחד בצהוב (כי אני אוהבת צהוב). מי שגר שם זו את ואני לא מכירה אותך אז קשה להחליט. האופן עקורני צבע יוסיף המון אופי לחדר : הייתי צובעת את הקיר שמעל למיטה בצבע כלשהו (אני באופן אישי לא אוהבת ווש בחדר השינה -צביעת ספוג- כי זה פחות רגוע) ואת שולחן העבודה אפשר גם לשייף ולצבוע או אפילו להדביק עליו טפט (פחות מומלץ) וכמובן - אם יש מעט תקציב- הייתי בונה פינת עבודה אחת מודולרית ומעניינת שתכיל את בטלוויזיה, אורגנית, שולחן כתיבה וכו' - יחד- זה יחסוך מקום ויפתח את החדר

צבע לקיר, וילון וקצת תמונות יוסיפו

הרבה לחדר. מסכימה עם קודמיי, את חיה בחדר ועלייך לבחור צבעים שאת מתחברת אליהם. אני מאד אוהבת לצבוע 3 קירות באותו צבע ורביעי בצבע שונה.

Di 2004

New member
אבל יש וילון. הוא לא טוב?

לתלות תמונות מעל המיטה? בקשר לצבעים אני שואלת אילו גוונים מתאימים... אני לא יודעת אילו מהם מתאימים לגוון של הרהיטים. מה יותר טוב? לצבוע באותו של הצבע של הרהיט או צבע יותר בולט?

כמובן לצבוע בצבע שונה מצבעי הרהיטים

הוילון בחדר מאד מתאים לרהיטים, אבל הבנתי שאת מעוניינת בשינוי לחדר. וילון אחר חשוב לאוירה אחרת בחדר.

Di 2004

New member
תודה רבה לך=)

עוד שאלה: יש אולי באינטרנט טבלת צבעים (בצבעי קירות) חיפשתי באתר של טמבור אבל קשה לי להתמצא בו.

נומוש

New member
תכנסי לחנות ספרים...

אני ממליצה לך להסתכל ב-2 ספרים: "צבעים" של ג'ודית מילר ו-כוחו של הצבע" של קתרין קמינג. יש בספרים האלה המון טבלאות צבעים תואמות. כך תקבלי מושג מה מתאים למה ומה את אוהבת.

למעלה