עדיפות למאיה מרון (המממ ראיתי אותה באיזה סרט ישראלי לא מזמן.. לא זוכרת איזה.. באיזה סרטים ישראלים היא שיחקה אתה יודע?) אני חושבת שהקאסט לא משתנה הרבה.. אני מניחה שהם יישארו באותה מתכונת.. אבל יכול להיות ששחקנים יירדו פה ושם. פרק נמשך 45 דקות של הנאה ועוד לא יודעים מתי תצא העונה השניה, עכשיו מצלמים אותה. יש למה לחכות
יום עצמאות שמח גם לך! היום אני כנראה עושה מרתון סרטים עם חברה בבית (כי אני מדוכאת ואין מקום שהלהיב אותי במיוחד:/), וכמובן אראה את "מילואים". מה את עושה?
שסודי האפל יישאר בגדר 'סוד אפל'.. אני ביום העצמאות הייתי בר"ג עם חברות, ומה שעבר עלינו.. אלוהים ישמור, אני רק נזכרת בזה ואני כבר מרגישה לא טוב. חזרתי ב4 וישנתי עד עכשיו. מכל יום העצמאות הזה הגעתי למסקנה אחת- שיילך לעזאזל כל מי שמחזיק ספריי ביד ומרסס על אנשים תמימים שעוברים בדרכו
אז עכשיו כואב לי הראש,הגב, והרגליים. אני מניחה שלך היה שקט יותר
גרה בר"ג! מגניב! (אזור מרום נווה מכירה?, הממ שאלה טיפשית, אני מניחה שכן
) מוכנה להתערב שבר"ג מרססים הכי הרבה! יש את כל הילדים הקטנים האלו שמתחילים עם הריסוססים כבר ב6 ואח"כ את כל הערסים שחושבים שאם הם יחזיקו ספריי ביד וירססו על כל מה שזז (ושלא זז, ראיתי מיליוני פחי אשפה מרוססים) בנות ייסגדו להם *ומצטרפת למשאלה, אמן.
צודקת, אבל הערסים זה יותר גרוע! חחחח נכון. הם גם מרססים על מכוניות! רשעים! רגע, אז תגידי.. איך קוראים לך? בת כמה את? **פאק זה נשמע כאילו אני מנסה להתחיל איתך
שירן, 17 ר"ג, אבל את זה את כבר יודעת (פעם פנה אליי מישהו במסר שכלל 3 שורות כאלה- עמית, 22, ר"ג. ואת? *כל הפרטים בדויים, הפרטים האמיתיים שמורים במערכת... וזה אכן היה משעשע, וגם מבהיל במידה מסויימת) מכירה את הקו אופ? שהפך עכשיו לסופר סנטר?