שלום.

willo1

New member
אם היה לי דקה זמן

הייתי אפילו אומרת לך יום ושעה והיינו נפגשות אבל אני בחורה נטולת זמן (הציעו לי להכניס את המשפט הזה לחתימה) בגלל כל הבגרויות והמתכונות שנחתו עליי פתאום..
בעעעעעע

bזוהר

New member
../images/Emo4.gif

חפיף..פעם אחרת. שיהיה לך זמן. חחחחחחחח בחורה נטולת זמן..
בהצלחה בכל המתכונות והבגרויות

willo1

New member
הוווו ../images/Emo51.gif ../images/Emo70.gif

שימי
לחתימה
יש מצב להיפגש השבוע אולי
אני אדבר איתך במסרים
הולך?

Evil Spike

New member
כן כן כמובן! ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אפילו פספסתי את שני הפרקים האחרונים בערוץ 2 אז הורדתי אותם מאימיול. אוי אני חולה על דרור קרן וששי בוגנים!!

willo1

New member
אכן

דרור קרן שחקן שולט. מאז ומתמיד הוא היה. מה דעתך על הפרק האחרון?

Evil Spike

New member
אמאל'ה!!!

חחח זה היה פרק ממש יפה! הסיום היה ממש חזק! הוא כאילו היה צפוי אבל לא צפוי כזה. אתה לא ידעת למה לצפות עד הרגע האחרון, כי אתה כל הזמן בהיכון כזה של "היא מחבלת! היא מחבלת! היא בטוח מחבלת! חייב לקרות משהו!" ואז פתאום יש סוף טוב! ואופס! לאאא... יש אלה שלמעלה... אבל אני חייבת להגיד שבסדרה יש מן משהו חסר... אני לא יודעת איך להגדיר את זה. אני הרי מאוד נהנת לראות וזה מאוד מעניין ולא יודעת משהו חסר לי. אני לא רוצה להשוות לטירונות אבל בטירונות לא הרגשתי ככה. חסר לי טיפה בשר, כאילו יש מעט מדי פרקים אז בגלל זה צמצמו בהתפתחות של הסיפורים כאילו בפרטים הקטנים, כלומר כאילו זה בא על חשבון זה בגלל שיש רק 7 פרקים.. (יש רק 7 נכון??) וזה מאוד חסר לי, אני לא יודעת איך להסביר.. אוף!

willo1

New member
זה בסדר. האמת

שהבנו- אני לפחות- גם אני חושבת ככה. זו סדרה מעניינת וכו' אבל בהחלט צריך להוסיף עוד משהו ובגלל שאני לא תסריטאית או במאית אין לי מושג מה זה..

למעלה