אני בשוק שג'סטין עוד לא קפץ... בצעקות של " דיון זה מקומו לא בפורום".. אולי דברים באמת השתנו...?
K kitiara 6 New member 18/5/05 #23 אני בשוק שג'סטין עוד לא קפץ... בצעקות של " דיון זה מקומו לא בפורום".. אולי דברים באמת השתנו...?
T ToryMaster New member 18/5/05 #24 בטח השתנו הפורום הזה גם חברתי, לא? כל עוד לך לא איכפת לספק פרטים, וזה לא שאנחנו רבות או מטיחות האשמות, נכון?
בטח השתנו הפורום הזה גם חברתי, לא? כל עוד לך לא איכפת לספק פרטים, וזה לא שאנחנו רבות או מטיחות האשמות, נכון?
K kitiara 6 New member 18/5/05 #25 להזכירך מותק.. פעם זה לא היה ככה... על דיון כזה כבר היינו מקבלות שטיפה.. אני מקווה שג'סטין הבין שפורום לא משנה איזה פורום הוא גם מקום חברתי
להזכירך מותק.. פעם זה לא היה ככה... על דיון כזה כבר היינו מקבלות שטיפה.. אני מקווה שג'סטין הבין שפורום לא משנה איזה פורום הוא גם מקום חברתי
K kitiara 6 New member 17/5/05 #11 אוי ג'סטין....אם כל כך דאגת לי.. יכלת להרים טלפון... ואם הייתי שוכבת מתה באיזה תעלה . אני מאמינה שהיו כותבים על זה בעיתון... המקומי לפחות..
אוי ג'סטין....אם כל כך דאגת לי.. יכלת להרים טלפון... ואם הייתי שוכבת מתה באיזה תעלה . אני מאמינה שהיו כותבים על זה בעיתון... המקומי לפחות..
K kitiara 6 New member 19/5/05 #33 אתה עוד זוכר את זה? זוכר שראיתי אותך בדיזינגוף סנטר? אני יצאתי ממנו ואתה בדיוק נכנסת.. תאמת אני דיי זנחתי הכל.. אני כבר לא ממש יודעת במה אני מאמינה.. אני יותר עסוקה עכשיו בדברים אחרים כמו הלימודים שלי שהולכים לקיבינימט אבללא משנה .. מה איתך מה חדש? התחתנת כבר?
אתה עוד זוכר את זה? זוכר שראיתי אותך בדיזינגוף סנטר? אני יצאתי ממנו ואתה בדיוק נכנסת.. תאמת אני דיי זנחתי הכל.. אני כבר לא ממש יודעת במה אני מאמינה.. אני יותר עסוקה עכשיו בדברים אחרים כמו הלימודים שלי שהולכים לקיבינימט אבללא משנה .. מה איתך מה חדש? התחתנת כבר?
G gwizard New member 19/5/05 #35 זוכר וכן, התחתנתי ב-18 למרץ. אבל הטקס עצמו הוא ב-26 עוד שבוע בדיוק. וגם עברנו דירה בדרך. אוף, איזה חודש מעיק !!!
זוכר וכן, התחתנתי ב-18 למרץ. אבל הטקס עצמו הוא ב-26 עוד שבוע בדיוק. וגם עברנו דירה בדרך. אוף, איזה חודש מעיק !!!
K kitiara 6 New member 20/5/05 #39 מזל"ט המון המון מזל טוב ונשיקות וחיבוקים... תגיד אתה עדיין בקשר עם תומר?
G gwizard New member 20/5/05 #40 לצערי לא הוא נעלם לחלוטין ואף אחד לא שמע ממנו יותר (לפחות עד כמה שידוע לי) ותודה
H Heathen Dawn New member 19/5/05 #32 ../images/Emo45.gif ברוך שובו של החייל האמיץ שווייק. בטון רציני יותר - ארי-אל, מה קרה לאתר שלך? נגמר לך החוזה על הדומיין עם cjb.net? היו ברוכים. HD
../images/Emo45.gif ברוך שובו של החייל האמיץ שווייק. בטון רציני יותר - ארי-אל, מה קרה לאתר שלך? נגמר לך החוזה על הדומיין עם cjb.net? היו ברוכים. HD
T tontie New member 19/5/05 #34 וישובו בנים לגבולם? ../images/Emo3.gif הא? מה? אני גרוע בציטוטים, מקוה שהצלחתי נכון ברוכה השבה. ^_^ (סמיילים זה כיף)
וישובו בנים לגבולם? ../images/Emo3.gif הא? מה? אני גרוע בציטוטים, מקוה שהצלחתי נכון ברוכה השבה. ^_^ (סמיילים זה כיף)