שלום.....

omer87

New member
שלום.....

הגיע הזמן להחליף את נגן הMP3 שלי למשהו איכותי יותר(כבר זקן) התקציב שלי הוא 400-600 ש"ח, אני יודע שאפשר לקנות הרבה עם זה אבל אני מחפש משהו עם איכות סאונד טובה(זה מה שאני רוצה) על מה אתם ממליצים??? בין השאר יהיה מאוד נחמד אם יהיה רדיו מובנה ומכשיר פשוט ונוח להפעלה שלא מתפרק או מתבלה...(כפתורים ולא גלגלות או ידיות למינהן
) על מה אתם ממליצים??? תודה רבה (ואם כבר אני קונה חדש אז נראה לי עדיף לא פחות מ512MB)

omer87

New member
עוד משהו חשוב../images/Emo9.gif

האם יש נגנים שנטענים בחשמל???(לא נראה לי שאני אקנה IPOD) עם סוללות נטענות בתוך המכשיר או סוללות כמו בטלפון סלולארי??? כבר נמאס לי להטעין סוללות בנפרד
תודה

weird dust

New member
במחיר הזה לא ונים הרבה

אני ימליץ על סאןדיסק, לגבי הסוללות שלו אני לא זוכר כרגע לדעתי זה סוללות מבחוץ.

omer87

New member
מממ

אני מחפש משהו עם איכות סאונד טובה מאוד!!! מה אני צריך לדעת בקטע הזה? יש לי 1200 ש"ח אבל אני לא יודע אם אני מעוניין להשקיע כלח נגיד עד 800 ש"ח, איזה מכשיר טוב אני יכול למצוא? שלא יהיה מעוצב מידי או כל מיני אלמנטים מוזרים אלא שינגן באיכות טובה ונוחות תפעול נורמלית

יאיר B

New member
שאיכות סאונד טובה = עלות גבוהה.

800 ש"ח זה כבר יותר טוב. אם עדיין חשובים על 512MB, אפשר לקנות מוצרים טובים בסכום הזה: למשל: איריבר (795), סטורמבלו וגם כמה דגמים של קריאייטיב. תוכל לראות בדף המצורף בקישור למטה (מתוך זאפ). מה זה "מעוצב מדיי או כל מני אלמנטים מוזרים"? הנגנים מהחברות הנ"ל הם באיכות טובה עד טובה מאוד, מיוצרים ע"י חברות אמינות בעלות שם. אגב: אל תשים לב לשטויות שכתוב במפרטים בזאפ. לכל מהכשירים הנ"ל יש רדיו בנוי במכשיר (לא היה ולא יהיה אף פעם מצב שאיריבר יוציאו מכשיר עם רדיו באוזניות!).

omer87

New member
יש מכשירים זולים

בהם כפתור העברת השירים(קדימה/אחורה) הוא על ידי מעין מוט או גיוסטיק כזה מוזר כזה אני לא רוצה.... אני מעדיף לחצנים רגילים לחצן רגיל!!!!! היה לי Creative NOMAd MuVo מכשיר מאוד טוב לדעתי רק הבעיה שהוא היה 64MB בלבד

לינקי

New member
../images/Emo41.gifiRiver../images/Emo41.gif

אם אתה מכיר את החנות "פנד'ס" אז אתה יודע שהמחירים שם ממש זולים; אבל הפעם שראיתי שם את iriver iFP-990 ממש נדהמתי מהמחיר. מדובר בנגן פלאש מבית iriver בנפח 256 מ"ב ואפילו רדיו FM מובנה
אפילו אתה מקבל בפנים סוללת ליטיות מובנית שמספיקה ל-40 שעות נגינה
אפילו אפילו מסך צבעוני היכול להציג תמונות
יש עוד הרבה דברים מעולים שאתה מקבל עם המכשיר וכל זה במחיר זנות של לא פחות ולא יותר מ495 ש"ח
אני לא בא לפרסם את "פנד'ס" אבל עם מחיר כזה לנגן ממש מעולה באמת צריכים לציין אותם לשבח

weird dust

New member
פעם אחרונה שבדקתי

פנדה ונעה מחשבים מכרו גירסאות אמריקאיות - תברררן לפני שאתם קונים! המחיר משום מה הוא חצי מחיר מכל מקום אחר לא? זה לא קצת מוזר? קניתי אצלהם בעבר אבל זה ניראה מחשיד כל כך זול.

omer87

New member
זה אכן מחשיד.....

קניתי בפעם הקודמת במחיר מאוד מאוד מאוד זול, נגן חיקוי שכזה ואני מבין מאיפה ולמה המחיר.... עכשיו אני מתכוון להיזהר ורוצה לדעת איך.... מה זאת הגירסה האמריקאית(נשמע טוב)?

weird dust

New member
זה דווקא נשמע לא טוב

הגירסה האמריקאית היא גירסה "דפוקה" ואני אישית לא ממליץ לקנות אותה בארץ. בבאג יש את הגירסה האירופאית אשר מכילה גם דיסק און קיי (DOK).

omer87

New member
וכמה האירופאית עולה בבאג?

הנגן הזה נראה מעולה(במידה והוא המקורי) לפי מה שראיתי באינטרנט.... האתר של באג לא עולה לי....

weird dust

New member
1000 שקל עולה ה-990

מחיר מופקע בכל אופן
אני חושב שמחיר נמוך כזה יכול להיות טוב כמו נגן ג'נרי - יעבוד יעבוד, לא יעבוד לא יעבוד

gt-master

New member
גירסא "דפוקה"?>>

נסחפת קצת יש אמנם שינויים בחלק מהדגמים וגם הם במה שכלול בחבילה. הוא גם דיבר על ה IFP900 שאני לא יודע את ההבדל בו. בקיצר ההגדרה "גירסא נחותה" קצת יותר מתאים.

weird dust

New member
פעם אמרתי נחותה

היום אני אומר דפוקה
זה תלוי מה המושג שיותר מתאים לי. נגן בלי DOK לדעתי הוא דפוק - עקב כך גם הגירסה דפוקה.

למעלה