שלום.....

gt-master

New member
עם כבר UMS ולא DOK>>

זה דבר שברב המקרים ניתן לשנות ע"י שינוי גירסת תכנה. יש לך מושגים מוזרים לגבי דפוק ולא דפוק,אני זוכר שאתה גם קוטל את סוני שיש להם מכשירים עם הסאונד הטוב ביותר.

weird dust

New member
אני קוטל את המיני דיסק!

אם אתה צריך להחליף קושחה זה דבר שלא כל אחד יכול לעשות, האדם הממוצא כשהוא קונה נגן לא מבין הרבה ולעשות פתאום עידכון כזה ולא זה זה מסובך. סוני סאוונד טוב או לא? אני לא יודע. אבל המיני דיסק זאת אחת הקניות הגרועות ביותרק של חיי ואני לא ממליץ לאף אחד לקנות אותו.

gt-master

New member
המינידיסק>>

לא יצא לי להתעסק עם מינידיסק מסדרת ה NW (אלה עם ה USB) אבל המכשיר הישן שלי (700R משהו) עדיין עובד עם הסוללה המקורית (4 שנים) והסאונד שלו עדיין יותר טוב מכל הנגנים של היום חוץ מהאיריבר שמשתווה אליו. אני אמנם לא מסתובב איתו היום אלה עם נגני הMP3 אבל מידי פעם אני נהנה לשמוע בו.

weird dust

New member
לי יש את ה-NW

החלפתי 2 בטריות בתוך שנה כשלקראת הסוף (חודשיים בערך) השתמשתי בבטריה גדולה חיצונית. הנגן מספק סאוונד טוב ולוקח המון המון זמן להעביר אליו שירים. גם כשהורדתי את האיכות והכל עדיין לא ניכנס בו כמו שניכנס לדיסק רגיל שיכולתי להשמיע בדיסקמן ולקנות בחצי מחיר.

יש להם מחיר בין הזולים

במקרה של הנגן ההוא היה זול במיוחד...אבל את שאני הזמנתי יש גם בחנויות במחירים קצת יותר זולים [לא כזה הבדל, אבל שיהיה] איך בודקים אם הגירסא אמריקאית או אירופאית? יש גירסאות שאין הבדלים, רייט?

לינקי

New member
לא בעיה לבדוק את המקוריות

פשוט אפשר לקנות את הנגן בחנות עצמה (יש את סניף קיסריה וסניף חיפה) ואפשר פשוט מאד לשאול את נציג המכירות אם הנגן הוא אמיתי ולא מזויף (עדיף להקליט את השיחה אפילו שהבן אדם ידע שהוא מוקלט) ואז לקנות בראש שקט. אם בסוף מתברר שהוא אכן מזויף יש לכם את ההקלטה, ומה שנשאר לעשות זה לבקש פיצוי או שאפשר ללכת למקומות יותר רחוקים...

למעלה