אתה מקלרנט?! גאד.
B bזוהר New member 6/10/05 #23 את! יש לי ילדה בכיתה שמקלרנטת והיא סופרמאגניבה! דיקטטוריה!!!!!!!- מעכשיו כל הודעה בפורום שלא קשורה לרונה נמחקת סתם, אבל יעבר תהליך כזה אז היכונו.. מישהו עשה ? :I שתקי!
את! יש לי ילדה בכיתה שמקלרנטת והיא סופרמאגניבה! דיקטטוריה!!!!!!!- מעכשיו כל הודעה בפורום שלא קשורה לרונה נמחקת סתם, אבל יעבר תהליך כזה אז היכונו.. מישהו עשה ? :I שתקי!
D darling2 New member 7/10/05 #25 ../images/Emo168.gif השיר... הוספתי את המילים של השיר לשירונט..לפי המילים שגל פירסם פה..! (אז תודה גל..!) אני מוסיפה פה קישור שתהנו לכם... כבר הזכרתי כמה טוב שעומר מנהל את הפורום!!
../images/Emo168.gif השיר... הוספתי את המילים של השיר לשירונט..לפי המילים שגל פירסם פה..! (אז תודה גל..!) אני מוסיפה פה קישור שתהנו לכם... כבר הזכרתי כמה טוב שעומר מנהל את הפורום!!
0 0mroosh New member 7/10/05 #27 את כבר ותיקה. ../images/Emo8.gif והגיונית, זה לראש השרשור, אולי לא שמין לב, בגלל שיש המון הודעות.
G galvin New member 7/10/05 #31 משחק אסוציאציוט? כיפ. התמכרתי לפסקול של "כשהנערים שרים". אגב, עם מי רונה שרה את "מעוותת את הפיקחות שלי"?
משחק אסוציאציוט? כיפ. התמכרתי לפסקול של "כשהנערים שרים". אגב, עם מי רונה שרה את "מעוותת את הפיקחות שלי"?
G galvin New member 7/10/05 #34 לא יודע מתי, אבל יש לי הקלטה שלה שרה אותו. ויש שם עוד קול. TWISTING MY SOBRIETY, כן?