שלום..

שלום..

היי אני תלמיד כיתה י"א ...אממ אני נוסע ביום שבת לפולין משלחת מטעם הבית ספר ל-8 ימים.. תנו לי עצות אם יש לכם ואם מישהו יודע אז אנחנו הולכים לקניון רדוטה אז אם מישהו היה שם אז הייתי מעונין לדעת אם זה קניון שווה,כלומר יש בו משהו או שזה סתם? וזהו תודה

R e A

New member
האוכל שם לא משהו=\

יש להם אובססיה קשה לתפוחי אדמה, מרקים וסלטי ירקות. גם במלונות וגם במסעדות. תביאי מנות חמות. אם אתם נכנסים לסניפי מקדונלס במקומות נדחים, אל תצפי שהעובדים ידעו אפילו אנגלית בסיסית. אז תתחילי להתאמן על פולנית וללמוד איך אומרים "בלי גבינה צהובה" כי אפילו "נו צ'יז" או "נו ילואו וואן" לא יעזרו... אם יש משהו אחד שהיה ממש טעים שם, זה קנטקי פריי צ'יקן...

R e A

New member
חחח טעות שלי. תדמיין שהיא כתובה

בלשון זכר

עדידי222

New member
אכן..

האוכל שם תמיד יהיה ציפס ומרק..מה שלי היה.. וגם בסניפי מקדונלס הפולנים לא יודעים אנגלית בגרוש,ואני חוויתי את זה לפחות 6 פעמים אם לא יותר. מנות חמות לא מומלץ לפתוח באוטובוס..אח"כ הריח גורם לדברים לא נעימים חח

•BluEyeS•

New member
חח נכוןן

ביום האחרון כשהיינו בקניון הענק הזה בורשה, רציתי מאוד מאוד גלידה חחח אז הלכנו למקדונלדס ואיזה 10 דקות ניסיתי להסביר שאני רוצה ג-ל-י-ד-ה ועם איזה תוספות אני רוצה אותה וזה...
חחח אני וחברות שלי צחקנו עליהם, הם צחקו עלינו, ובאופן כללי היה מאוד מצחיק

irashady

New member
חחח אנחנו אכלנו בחוץ רק פעמיים

בקרקוב ובזקופאנה כאילו לבד בזמן החופשי... בקרקוב אכלתי גלידה... כאילו טעמתי וזרקתי... זה היה אחד הדברים המגעילים שיצא לי לאכול ובזקופאנה הלכנו למקדונלדס והעובדת שם הייתה כזאת כלבה.... היא הייתה פשוט אנטיפטית בטירוף... כאילו עוד שניה היא מרביצה לנו

נוסטלגיה...

המדריכה שלנו על ההתחלה רצתה שנדע 3 מילים שבעיניה נחשבו להכי חשובים: פשה פראשם (סליחה) שושו (פיפי) ודולי (גלידה!!) אני זוכרת שהיינו צריכות פיפי בדחיפות ואנחנו מנסות להסביר לו שאנחנו מחפשות את השירותים (באנגלית כמובן), והוא הסתכל עלינו עם חיוך טיפשי כזה ולא מבין למה אנחנו מבלבלות לו את השכל... כמעט התייאשנו עד שחברה שלי נזכרה.."שושו!!" והוא ישר הבין- "אההה שושו!" והסביר לנו איך להגיע לשירותים....
"-D

irashady

New member
חחחח יו שכחתי לגמרי מהמרקים

חחחח כל השזן אני אומרת לאנשים שאוכלים שם רק תפו"א ושניצלים... ושכחתי לגמרי שהיו מגישים לנו גם כל הזמן מרק שאף פעם לא נגעתי בו...

האוכל לא הכי טוב אז

כדאי לך ללכת לאכול בפיצה האט וקנטקי פריי ציקן... אם הקניון שאתה מדבר עליו נמצא בורשה(אנחנו היינו שם אבל אני לא זוכר את השם שלו) אז הוא שווה ביותר ,4 או 5 קומות ענקיות עם חנויות שהלוואי ויהיו בארץ!........אבל מחירים בשמיים

R e A

New member
ממ היה שם במקרה את הדבר הזה?../images/Emo26.gif

אם כן, היינו שם בלילה כשהכל היה כבר סגור כדי למרוח זמן לפני הטיסה
רק הסופר היה פתוח..קנינו משם פווול שוקולדים מגעילים...

לא חושב

הקניון עצמו בורשה....זה קניון ענק שיש בו 4 או 5 קומות שכל קומה היא כמה עשרות דונמים עם מלא חנויות. אולי עם היית שם אז בקומה האחרונה יש רק מסעדות עם מקום ענק של משחקי וידאו.

אני

הייתי לפני חצי שנה אז יכול להיות שהשתנה משהו שם. אבל עם היית בקניון בורשה אז סביר להניח שזה זה

irashady

New member
אחת מהמשלחת שלי הייתה...

היא איבדה את הדכון ונסעה לעשות חדש ולקחו אותה גם לקניון... אבל היא פספסה את היום של אושוויץ.... חבל בשבילה

אממ..

האוכל שם דיי נוראי, אנחנו אכלנו במסעדות איזה 5 פעמים בערב ועוד כמה וכמה פעמים בזמן החופשי וסתם בעצירות בדרך. כל פעם מגישים את אותו הדבר בערך, שזה היה כמעט תמיד מרק, עוף, סלט ותפוחי אדמה... המקדונלדס דיי מגעיל אבל פיצה האט זה סבבה, וגם KFC

האנמת היא

ששמעתי שזה אחד מהקניונים הגדולים באירופה.. בכל אופן למה קניות שם (מלבד אוכל יקרות) יקרות? זו דיי מדינה ענייה לא? אבל קנטקי שם זה לא כמו בארץ כי שם זה אשכרה גבינה ובשר יחד...נכון? אההה ואם יש לכם לתת לי משפטים מועילים? אניח למדתי להגיד :אבקש להחליף למטבע המקומי אבל "בלי גבינה" זה חשוב...!

המחירים יקרים

כי חצי מהחנויות שם חנויות יוקרה(יש חנויות בודדות עם מחירים סבירים) ובקנטקי יש בלי גבינה (אבל בכל זאת תבקש בלי גבינה)

NYMets Man

New member
חחח אחי

קניתי ניו בלאנס ב-280 שקל! אם זה לא זול אני לא יודע מה כן

אחי אני

לא עברתי פריט פריט אבל רוב המחירים היו יקרים מאוד כך דוגמא:קניתי לאחותי ביום שטסנו נעליים חדשות שהגיעו באותו יום לדיוטי פרי ב-500 שקל וראיתי את אותה הנעל באיזה חנות ספורט ענקית בקניון ב-700 שקל אז יש גם מחירים יקרים

למעלה