שלום..

המחירים יקרים כי

חצי מהחנויות שם חנויות יוקרה(חוץ מחנויות בודדות ) בקשר לקנטקי את תדאג יש גם בלי גבינה(אבל בכל זאת תבקש בלי גבינה)

Noya18

New member
אנחנו היינו ב"קליף"...

והוא היה די עלוב
אבל לגבי רדוטה אין לי מושג. באופן עקרוני- הדברים שם לא מאוד יקרים. הם פשוט גם לא מאוד זולים, ולא מאוד מיוחדים, ובאופן כללי- אני לא נתקלתי במשהו שממש רציתי לקנות (ואם לומר את האמת- זה אומר שהיה שם באמת לא משו
). מבחינת אוכל- האוכל לא משהו בכלל. ארוחות הערב במלון בד"כ מרוכבות מתפוחי אדמה/צ'יפס ותוספת בשרית (שניצל). אני צמחונית וקיבלתי שניצל סויה, אבל הוא היה ממש מגעיל, אז לא אכלתי את זה. ארוחות צהריים מקבלים בשקיות, או זמן חופשי. בשקיות- בד"כ סנדוויצ'ים, פרי וממתק. הסנדוויצ'ים הם לא בדיוק "משהו לכתוב עליו הבייתה", ובאופן הכללי- רוב המזון בפולין מתאפיין בחוסר טעם, צבע וצורה. למרות זאת, בקניון קליף, אם תגיעו גם אליו, יש מסעדה חמודה של מזון פולני "ביתי" בקומה השנייה... היא די נחמדה, ולפחות גם לא תצטרכו להדחק במקדונלדס (שמנסיוני- כולם צבואים עליו כאילו הם אפעם לא ראו המבורגר). זהו, בערך. מסע מוצלח!

Old Cat

New member
מה שחבל זה שלא מרשים

להסתובב לבד היכן שרוצים. סיבוב קצר בכמה מקומות בהם אוכלים הפולנים, לא התיירים ולא בקניונים, והייתם משנים דעתכם על האוכל הפולני.

כן אבל הבאסה הענקית

זה שלא נותנים להסתובב בערב...(אני יודע שזה מסוכן וכל זה..) אבל אם היה מותר ללכת להסתובב עם חברים בערב זה היה עושה אווירה פיצוץ פשוט!!! בכל מקרה עוד איזה 6 וחצי שעות יש לי טיסה אז רציתי לומר לכם תודה על שעזרתם לי (מאוד) ואני אכתוב כשאחזור תודה :)

שרוך

New member
כמה מזל שאני אוכל כשר...

בס"ד שלום לכולם אז לכל מי שאוכל רק ורק אוכל כשר כהלכה אם אתה נוסע במשלחת לא אמור להיות בעיה כי את כל הארץ אתה מקבל מהארץ להגיד שזה טעים לא כ"כ כי חלאס כמה אפשר לאכול בבוקר לחמניה עם ביצה ושוקולד ואם כבר לחמניה אז הלחם של פולין זה כמו בלוק של בניה אבל איכשהוא מסתדרים לגבי האוכל בדרך לנו היה נהג סבבי שלא התקמצן על מים ולמרות הריח של המנה חמה זה דבר ממש טעים ובזכות זה גם בארץ אני אוכל את זה ועוד עצה שלא חשבנו עליה אנשים תביאו נקניק יבש זה ממש נחמד לפתוח קבנוס טעים באמצע הדרך ולהתפנק על איזה כריך טוב .... בתיאבון לכולם שרוך

האוכל הכשר

שהחברה מהמשלחת שלנו קיבלו היה מגעיל והם מהר מאוד עברו לאכול לא כשר

irashady

New member
אוכל לא כשר...

מי שישמע... מלפפון שהביאו מפולין ולא מהארץ... היו כ"כ הרבה קטעים טיפשיים של הילדים מהמשלחת שלי בקשר לאוכל שהם ממש נסחפו.... לחמנייה מפולין לא יכלו לאכול... אבל זה היה מיעוט אנחנו התענגנו על האוכל (פחחח ממש עונג... לחמניה עם גבינה פעמיים ביום כל יום ובערב עוד ותפו"א עם מרק בעעעע)

למעלה