שלום

שלום

נעים מאוד אני מדריכת אהבה (סקסולוגית) רציתי להזמין אותכם אלי לבלוג ולקומונה להתייעץ וכדומה וכל מה שעולה בלבכם אתם מוזמנים להכנס לבלוג. או לקומונה.

וברכה...

נעים מאד אני אלוף העולם, (בן אנוש), רציתי לבקש ממך, שבמידה ואת מעוניינת לפרסם, להתייעץ וכדומה, תדאגי לעדכן לפני,כדי שיהיה נחמד, ושהפורום לא יהפוך לתיבת הודעות, כי אחרי הכל, הקומונה שלך מושקעת ויפה, ואת זה אני יודע כי לפני שניה ביקרתי שם, (מה שבדרך כלל לא קורה, כי מודעות בדרך כלל מוצאות את עצמן אל העמק הנעלם הרבה לפני שמישהו שם לב..) את כמובן,מוזמנת להשאר עמנו פה בפורום, יש לך באמת מה לתרום.

בשמחה וברצון

אתה מוזמן להצטרף למקבלי העידכונים השאר מייל במסר או ברשימת התפוצה עצמה יום נפלאאא

Dublinoa

New member
../images/Emo6.gif אני חושבת שאלוף התכוון לעדכון

מסוג אחר.... מצטרפת להזמנתו שתשארי כאן, כולנו יכולם ללמוד ממדריכת אהבה

סלסרו

New member
מספר טיפים בבלוג שלך צדו את עיניי..

את נותנת לבחורה כל מיני עיצות בנוגע התאפרות קודם הדייט. לדעתי, כמה מהדברים נכונים, וכמה אולי נכונים לגביך אך לאו דווקא לגבי כל הנשים. את יוצאת מנקודת הנחה שגברים רוצים בחורה "אלגנטית, עדינה ומרשימה", ואני לא בטוח שזה נכון לגבי כל בני מיני.. אני לא בטוח שאהיה מעונין בבחורה שנראת כפי שאת מייעצת לה להראות, כי בסופו של הנסיון להראות אלגנטית ומרשימה רק יהיה בעוכריה אם היה לא באמת מרשימה ("אלגנטית" מיותר לטעמי). בשלב מסויים, כשהיא בלי בגדים, ובלי האיפור וכו' - בלי המסכות - איך היא נראת אז? מי היא אז? אני אישית מעדיף כמה שיותר טבעי, ולא "אלגנטי" ומעושה. אבל זה אני.
"אל תבואי עם נעליים גבוהות מידי, שלא תהיי יותר מידי גבוהה ביחס לבן זוגך" - ??
"אומנם את תהיי בידיעה שהגבר ישלם, אך תמיד נחמד יותר להראות רצון בחלוקת התשלום ואף לשלם על עצמך במידת הצורך." את מייעצת לבחורה שכבר במפגש הראשון שלה עם הגבר (שאולי יהפך לחבר ולבעל ברבות הימים) היא תצא מנקודת הנחה שהיא תשתמש בכספו, ורק "במידה הצורך" תדאג לעצמה. אולי תייעצי לנשים לא להיות כה תלותיות? הגישה הזו ממשיכה לכל אורך הזוגיות, לא רק בדייט הראשון. לא חבל?
"מותר לך לאחר איחור אופנתי של 5-10 דקות, לגרום לפרטנר לחכות." לשם מה הטריקים המזויינים האלה??
"אל תשכחי פלאפון, שמא יתמזל מזלך ותהיה לך שיחה מסתורית ממעריץ אלמוני, דבר אשר יגרום לפרטנר לגלות בך עניין מדהים." ברצי? בחורה שתקשקש בטלפון עם מעריץ, בעוד שהיא בדייט איתי, תמצא חיש קל איך שאאבד כל ענין בה.
את לא מייעצת לה כלום אודות מה שמסתובב לה בין האוזנים. כל הדגש שלך הוא על המראה החיצוני שלה. כבר יצא לי להיות בכמה וכמה דייטים שעונים להמלצות שלך למופת, עם בחורות ממש יפהפיות בכל אמת מידה, אבל הן היו כה משעממות, כה בלתי מאתגרות, כה חסרות ענין ומודעות לגבי דברים שמחוצה להן, שלא הרגשתי שום טיפת משיכה כלפיהן. דייט שני בכלל לא בא בחשבון. בתכלס, אם הבחורה רוצה גבר איכותי, אין זה מספיק שהיא תיראה איכותית. היא צריכה באמת להיות איכותית. אם היא לא, שלא תתפלא על כך שהיא לא מוצאת גברים איכותיים או שהגברים לא ממש מעריכים אותה כבנאדם. === סתם שאלה. מה הם ה-credentials שמכשירים אותך לתת עיצות בנושאים אלו?

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif כמה מגוחך... מה אתה מצפה

מ"אשת מקצוע" וירטואלית? כנראה התואר הוא מwww.degree4free.com

תראה

הכתבה באה בעקבות שאלה איך היא יכולה להיראות "אלגנטית עדינה ומרשימה" אני גם דוגלת בטבעיות אני לא מתאפרת ואם כן אז זה גלוס שקוף ורמל בריסים לא יותר מזה בכל אופן אני את התואר שלי עשעתי במקום צבא ולא קיבלתי אותו מאיזה אתר דיפלומות כמו שחברכם המלומד בהודעה הבאה חושב..

סלסרו

New member
אם כך, עליך לומר זאת.

מהכתבה מובן שאת מייעצת זאת לכל הנשים, לא רק למישהי ספציפית כמענה לשאלה ספציפית.

joojooj

New member
אתמול נכנס לי באמת איזה רמל בריסים

ועכשיו ברצינות "שוּ?". מה זה הרמל הזה? (גלוס שקוף אני עוד יכול לדמיין). ולמה שסלסרו כתב, נראה לי שאף פעם לא חשבתי שיגיע הרגע, אבל אני מסכים עם כל מילה. מצד שני, צריך לזכור שלא לכל בחורה יש מה להציע בין האזנים, ולצורך זה הומצאו הגלוס והרמל (מה שזה לא יהיה).

Dublinoa

New member
טעות ../images/Emo3.gif רימל Rimmel היא חברת

קוסמטיקה. הזה לריסים נקרא מסקרה. כמו ששואב אבק הפך להיות הובר Hoover, יש שעדיין קוראים למסקרה רימל.

Ronit FL

New member
את טועה ומטעה

זה הפריג'ידר. כן כן, זה שהפולניות אימצו לליבן

Ronit FL

New member
זה=המקרר../images/Emo192.gif

אגב האייקון הזה
לדעתי זה האייקון האולטימטבי לפרחה! בא לי בימים, בא לי בלילות, בא לי לצעוק אני פרחה

למעלה