שלום

שלום

אני האמת קצת בהתלבטות ... פעם ראשונה שאני מתלבטת על זה בפורום כלשהו האמת שזה לא ממש חשוב לי, כל ההגדרות והכל. אבל סתם, רק בשביל לדעת.. אני המון זמן נהגתי להגדיר את עצמי כמשהו, בין ביסקסואלית ללסבית.. היו לי אהבות.. העניין הוא , שאני לא בטוחה שהמשיכה שלי היא משיכה מינית ממש. כאילו, אני אוהבת איך שהן\הם נראות\ים . את הפנים לפחות אבל שזה מגיע לגוף.. אז אני.. קצת נרתעת וממש לא נהנת .. והאמת שעד עכשיו נדמה לי עשיתי את זה.. כי .. ככה מבטאים אהבה? או .. כי זה מה שבן\בת זוג מצפים ממני לעשות? יותר אמת מזה, אני נגעלת מנשיקות, לפחות בהתחלה, עד שהתרגלתי לזה, בנים אני עדיין לא אוהבת לנשק (מסיבה לא ידועה.) אני לא ממש אוהבת סקס, אבל אני חושבת שהוא מקרב אנשים, גורם להם להרגיש נוח אחד עם השני , שאפשר נגיד-להסתובב ביחד עירומים בבית בלי בושה. או לא יודעת מה.. לגרבץ? חחח כאילו אני נורא אוהבת את הפנים וזה הדבר הראשון שאני מסתכלת עליו אבל שמגיעים לשלב שמורידים בגדים אז זה קשה לי חשוב לציין שזה עלול להיות עניין פסיכולוגי , בשל עברי שבו סבלתי מהתעללות מינית במשך שנים . תמיד מגע מיני נחשב אצלי בראש כמשהו פסול , כמשהו רע. ויצרים תמיד נחשבו אצלי בתור, שפל האדם. ותמיד השתדלתי להדחיק יצרים(בסגנון תעווה .. למזון למשל..) ולאחרונה זה קצת יצא משליטתי אני יכולה לקחת מישהו איתי למיטה, להפשיט אותו עד הסוף ולהלביש אותו בחזרה ולשלוח אותו הביתה בלי כלום. בקצרה, אני לא מגובשת על העניין הזה וכמו שאמרתי בהתחלה כל העניין של ההגדרות לא חשוב לי ואני למעשה עושה מה שבא לי לעשות באותו הרגע. *אבוי אם ההודעה הזאת מגיעה לעמוד הראשי* תודה. הדר.

שלום לך

מצטער לשמוע על עברך... לא דבר... צריך "לעשות צדק" עם מי שגרם להתעללות. אולי עדיין לא פגשת את הבחורה המתאימה, שתרגישי איתה טבעי, יכול להיות שהבחורות שהיית איתן עד עכשיו נעו מהר מדי לטעמך, לא הספקת להתרגל. תפגשי עם מישהי ותגידי לה על ההתחלה על המצב שלך, אם היא תרצה בקשר רציני, היא תבין ותתקדמו לאט. לפי דעתי, אהבה זה אחד החלקים הנהדרים בחיים על פני האדמה, להיות בקשר, מרגישים אנושיים... אדם

למה תמיד חושבים

שזה בגלל שלא פגשנו את הבנאדם הנכון או שמערכות היחסים שלנו לא היו טובות? יכול להיות שהיא פשוט אסקסואלית.

Wing Chan

New member
מכיוון שאסקסואליות

עפ"י מרבית הדעות, אינה דבר טבעי שאמור להתרחש.

p019

New member
סליחה?

דעות של מי? מה ביכלל טיבעי בחיים שלנו? טיבעי לנהוג ברכב ולזהם את האוויר? טיבעי להשקיע חמישים- שישים שעות בשבוע בעבודה? עלפי הטענה של הברירה הטיבעית - על חזקים לשרוד וחלשים להעלם. רוצה להתחיל למחוק את כל החלשים בעולם? להזקירך - אחד הגעונים של המאה הקודמת היה משותק ברוב גובה - הוקינג.

ToryMaster

New member
מה שנכון

[אם כי לא הבנתי את המשפט האחרון]. אבל כן אפשר להבין מאיפה נקודת ההשקפה הזו נובעת, לא? כלומר, רק בגלל שהמון דברים לא טבעיים, לא בהכרח אומר שהכל צריך להיות לא טבעי. אני אומרת שזה סבבה ובסדר, ומי אנחנו שנתווכח עם דברים שאין עליהם שליטה, אבל אני כן יכולה להבין למה הם חושבים ככה.

p019

New member
סטיבן הוקינג

אחד הפיזיקאים הגדולים של המאה ה20 היה חולה במחלת לו גריג - שגרמה לו להיות משותק ברוב גופו. עלפי התפיסה של מה שטבעי - אולי היה צריך להניח לו למות?? כפי שפעם באמת נעשה לתינוקות שלא היו בנורמה המקובלת. ואפשר "להבין" כל תפיסת עולם, זה לא הופך אותה ללגיטימית.

ToryMaster

New member
אה, כן

אבל אני לא רואה סיבה שזה לא יהיה לגיטימי. הרי לא מטיפים כאן לרצח או משהו, זה פשוט לא מסתדר להם בראש.

p019

New member
לאן זה מביא אותנו?

יכול להיות שההתנגדות שלי נובעת ממאבקים שלי עם אחי שממש מתקשה לקבל את הנושא. הצלחתי להוציא ממנו תגובה של "אם טוב לך אז זה בסדר". אבל למען האמת זה לא ניראה לו בסדר, ומדי פעם זה צץ מחדש. הוא מנסה לשדך לי מישהו, או להסביר לי שאני לא מאושרת כיוון שאני משהוא שיחבק אותי בלילה. יש משהוא מעוד מציק בזה שאנשים לא ייחולים לקבל אותך כמו שאתה.

franko4

New member
p019 ממש לא קשור, אבל שמתי לב

שבכל, ההודעות שלך,אבל כולן, השורה האחרונה או המשפט האחרון רשומים בטעויות כתיב, כאשר רוב ההודעה רשומה תמיד נכון.יש כאן איזה מסר או שזה מקרי?

ToryMaster

New member
נכון

אני מסכימה איתך לחלוטין, אבל אני לא חושבת שWing Chan התכוון לומר שזה לא טבעי בעיניו או שזה פסול...

Wing Chan

New member
יאללה תלכי הבית

גם כן, זהו, לא ברמה שלך לקרוא לי בשם?

ToryMaster

New member
אני כבר בבית

ואני אף פעם לא יודעת אם זה יהיה אאוטינג [וגם לא אם זה עמר או עומר].

Wing Chan

New member
WTF

תגידי לי, על מה לעזעזל את מדברת? אני אמרתי למחוק את החלשים מהעולם? אל תתקפו כלכך מהר. לא תקפתי אותכם ולא האשמתי אותכם במעשים לא טבעיים, תחשבי שנייה ותקראי שוב הודעות שלך לפני שאת לוחצת על "שלח".

p019

New member
רגישות

אתה נחנס לפורם של א-מינים וטוען שאנחנו לא טיבעיים. איך אתה חושב שאני צריכה להגיב?

נראה לי שהוא רק ענה לשאלה שלי

ולא הביע דעה. פעם גם הומוסקסואליות, ע"פ מרבית הדעות, לא היתה דבר טבעי שאמור להתרחש, עד שתנועות הגאווה שינו את הדעות הקדומות והשגויות. Wing Chan, לכך התכוונת?

Wing Chan

New member
הצגתי את מרבית הדעות של האנשים

בחברה. החברה שבה אנו חיים, למרות היותה מודרנית ומערבית מאוד, היא עדיין בעלת חלק לא קטן של אנשים בעלי דעות קדומות. לא אמרתי אם זה רע או טוב, אמרתי שזה קיים. אפילו לא אמרתי את דעתי בעיניין.

כן, אבל מרבית הדעות?

עשית על זה סקר אם מדגם מיצג וטעות דגימה וכו'?... ישנם אנשים שחושבים שזה לא טבעי החלק היחסי שלהם באוכ' לא ממש משנה בקשר לשאלות של P019, כן, זה טבעי לאנשים לנסוע במכונית ולזהם את הסביבה, הם רואים זאת כדרך הכי נורמלית לנסוע. יש אנשים שעובדים הרבה זמן כדי לברוח מהבית... הברירה הטבעית פועלת לאט... במשך כמה דורות תכונות נמחקות, לא במהלך דור אחד...

למעלה