שלום

נשמע די מוכר

עצוב לשמוע על העבר שלך שאת מתארת, אני מקווה שהצלחת ותצליחי להתגבר עליו ולהשאיר אותו מאחורייך
את הנטיה שלך, אם בכלל תרצי להגדיר, רק את יכולה לקבוע. אין כ"כ בדיקות רפואיות שימיינו אנשים כאסקסואלים. יכול להיות שאת אסקסואלית לסבית, כלומר מעדיפה בנות אבל לא במיטה. אסקסואלית לסבית יכולה גם להיות אחת שאם יכריחו אותה לשכב עם מישהו, היא תבחר אישה. אולי את בכלל לא אסקסואלית ובעתיד תמצאי פרטנר/ית לסקס, אני לא יודעת. הגדרת הנטיה שלך לא משנה כל עוד את שלמה עם עצמך. אל תתנשקי או תשכבי בגלל שמצפים ממך, תעשי רק מה שטוב לך.

נכון

ואת סילפת את דברי לא אמרתי הנכון אמרתי המתאים יש הבדל צריך להיות שלם עם עצמך באופן כללי ולהרגיש שלם במחיצת בן הזוג צריך להתנשק כי רוצים, כי זה מענג שזה יבוא טבעי כמובן, יכול להיות שמתאים לך בלי יחסים מיניים, זה בסדר וטבעי ואנחנו כאן מבינים אותך.

ולדאבוני,

הרבה אנשים לא מוכנים לאפשרות של קשר בלי יחסים מיניים. הרבה אנשים רק שטחיים או סוטים חרמנים. אני לא מאשים אותם, אבל אישית אני סובל מזה.

השאלה היא למה?

למשל יש דתיים השומרים נגיעה, שזה מאוד יפה, לפי דעתי. לצאת עם מישהי, לרקוד איתה, ולא להרגיש רצון ליותר מזה?

clean grunge

New member
|יבחוש|צ'מעי...

בתור B אני מבין את ההרגשה שלך בקשר למין כי כמו שהאגדות מספרות הביסק**סואלים הם ה"יצורים" הכי חרמני**ם..אבל החוויה שחוויות לפני שנים גורמת לך לסלוד ממין כי הנבלה שגרם לך לכך השתמש במין כדבר זול אכזרי ורע..ואת תפסת את המין בצורה מעוותת..לא שאני אומר שזה לא נכון..אבל אם הייתי מגיעה להרגשה שהמין הוא דבר כזה לא "מעניין" גם בלי החוויה שלך אולי לא היית כל כך מתלבטת אם משהו לא ס'דר אצלך..מין זה לא הכל בחיים..זה בקושי משהו(חוץ מהקטע של "ההמשכיות"..) ואת יודעת מה..אני חושב שאהבה אמיתית זאת אהבה ללא יחסים מיניים..אז את תקינה
!...

אין למה, ככה נולדנו

כמו שלא תשאל הומו למה הוא לא אוהב נשים בצורה רומנטית/מינית. למה? כי ככה אני. חשוב להדגיש שוב שאסקסואליות היא לא בחירה אלא מצב נתון.

lost green eyes

New member
הדרוש.. זה קורה לך כי..

לא ראית אותי יותר מדי זמן!!
מתה עלייך!!
זאת לינור כן.. חחחח

lost green eyes

New member
חח סתם לא דעת..

ניכנסתי לראות איזה מן פורום זה.. :)) אנשים שלא אוהבת סקס? מעניין..

clean grunge

New member
|יבחוש|כהה..גם כן האנשים האלו...

צריך לעשות עליהם ניסויים ולבדוק מה לא ס'דר איתם שהם לא אוהבים סק**ס!!!..יכולה להתפתח נגדם גיזענות..אנשים יכולים להיות אסקסואלופובים!!!...

D1s

New member
אני חייבת רק לומר

שהרגשתי כאילו אני קוראת משהו שאני כתבתי... (חוץ מההתעללות.. ואני מצטערת לשמוע)

HeAvenTonightY

New member
:) אם זה כבר שירשור הכרות וזה..

אני יוני, בן 18 נעים מאוד כולם:) את הבעיה "אסקסואליות" גיליתי בגיל 15, שנוצר מגע מיני ביני לבין אישה. עשיתי סקס בחיי, ותמיד זייפתי(חחח אולי זה לא יישמע טוב, אבל פשוט הפסקתי אחרי כמה שעות של סקס רצוף, במין אנחה כזו ושכיבה על המיטה מרוב חוסר כוחות). זה לא מפריע לי ממש, ולדעתי זו כלל לא בעיה, פשוט אני חושב שגוף עירום לא מושך. ברגע שאני רואה אישה או גבר בעירום חלקי או מלא אני ישר מגלה דחייה קרו לי אפילו פעמים שאמרתי שאני לא מרגיש טוב והלכתי.. זו לדעתי הבעיה היחידה בעניין.. האגו של הבן/בת זוג, אני אומר גם בן כי ניסיתי גם בן(אחד) וזה בכלל לא משך אותי.. עם אישה אני יכול להגיע עד למצב של התמזמזות ומשם אני כבר מתחיל לחשוב שאין לזה ממש המשך למרות שהיא מצפה לסקס. ד"א, יש לי ניתוח שחשבתי עליו לגביי זה- לפי ההשקפת עולם שלי על חיי אני רואה שיש איזון בין כל דבר וכך אני גם מתנהל, למרות שלא משנה מה אני אעשה זה יצא ככה. אחד הדברים שמאפיינים את הלך החיים שלי הוא שאני חושב שהאנושות הגיעה לנקודה שכבר לא ממש אידיאלית בשביל המשכיות. לדעתי רובנו עצלנים מדי בשביל לחיות. אבל כמובן ישנה את התאוריה שלי, אני מסביר את זה כך- האנושות היא עצלנית מדי בשביל להמשיך להתקיים אבל היא עדיין יוצרת חיים, זתאמרת שיש איזון בין הדבר לשני. כנראה שההשקפה שלי לגביי העולם (שאני רוצה לשנות את הכל וזה) גורמת לי בשביל ליצור איזון לא לעשות לה המשכיות כלפייP:. אני מקווה שמישהו הבין:)

למעלה