מה בשביל הכיף? מורני, את החרשנות תשמרי לשנה הבאה, לא עושים סתם קורבים בחופש!
א אינפונדיבולום New member 2/5/06 #18 מה בשביל הכיף? מורני, את החרשנות תשמרי לשנה הבאה, לא עושים סתם קורבים בחופש!
ס סיון87 New member 2/5/06 #19 מורני,בודפשט הפכה אותך לאופטימית! אופטימית מדי.. שום קורס כימיה! הבנתי שהקורס בפיזיקה לא סימפטי במיוחד,אז כדאי לך להיות פנויה כדי לשבור את הראש בפיזיקה.
מורני,בודפשט הפכה אותך לאופטימית! אופטימית מדי.. שום קורס כימיה! הבנתי שהקורס בפיזיקה לא סימפטי במיוחד,אז כדאי לך להיות פנויה כדי לשבור את הראש בפיזיקה.
M morancho1 New member 2/5/06 #20 חחח אני צחקתי זה לא באמת כייף..פשוט למדתי כימיה בתיכון וגם אז לא היה לי הרבה מושג מה הולך למרות ציון סביר פלוס..אני צריכה תזכורת לחומר אחרת יהיה קשה בשנה א
חחח אני צחקתי זה לא באמת כייף..פשוט למדתי כימיה בתיכון וגם אז לא היה לי הרבה מושג מה הולך למרות ציון סביר פלוס..אני צריכה תזכורת לחומר אחרת יהיה קשה בשנה א
N natalysh New member 2/5/06 #21 נו באמת, אם את זוכרת מה זה מימן, זה מספיק. סתם לזרוק כסף וזמן יקר של חופש.
M morancho1 New member 2/5/06 #22 שמעי אני לא חייבת לקחת את הקורס, אני יכולה לבוא רק לחלק מהשעורים אם יהיה לי לחוץ.
J JackoJack New member 2/5/06 #23 אני לא בדיוק יכול... לספר לך על הקורס כי אני בי"ב ולא עשיתי אותו....התחמקתי ואני עושה פיזיקה 5 יח' וכמו שאמרתי עשיתי קורס באו"פ
אני לא בדיוק יכול... לספר לך על הקורס כי אני בי"ב ולא עשיתי אותו....התחמקתי ואני עושה פיזיקה 5 יח' וכמו שאמרתי עשיתי קורס באו"פ