שלום

ע י ד ו2

New member
שלום

האם מישהו יודע איזה קו לקחת בתוך נתניה לאחר שהגעתי אליה בחמש מאות ואחד או שש מאות ואחד איפא לרדת מהאוטובוס בנתניה ואיזה קו בנתניה לקחת כדי להגיע למפגש את התשובה אוכ לקבל עד שעה ארבע כי אני יצא מהבית בארבע אז אם מישהו יודע אשמח לקבל ממנו את המידע תודה מראש

חפY

New member
לעידו:

תתקשר למודיעין של "אגד" או כל חברת אוטובוסים שמגיעה לנתניה ותשאל אותם איך מגיעים לשדרות בנימין 60, לספרייה העירונית, שם מתקיים הכנס. בהצלחה! שעת תחילת הכנס 18:00

Majestic12

New member
תשובה לעידו2

אין צורך בשום קו... אתה מגיע לתחנה המרכזית בנתניה, שהיא כבר נמצאת בשדרות בנימין. כל מה שאתה צריך, זה לפנות וללכת לאורך שדרות בנימין (כ- 10 דקות הליכה) עד שאתה מגיע לספריה הציבורית, שנמצאת בשדרות בנימין 60. בכל מקרה, צמוד לספריה יש מוניות שירות ואוטובוסים גם חזרה, לכל חלקי הארץ...

חפY

New member
לא לשכוח 40 ש"ח לדמי כניסה....

חשוב חשוב חשוב חשוב

Majestic12

New member
בין הבאים

הגיעו כמה עשרות חברי המרכז וגם אורחים...תצלומים יפורסמו בשבוע הבא באתר המרכז...

scriewy

New member
Majestic אתה יודע איפה גרה

האשה שאומרת שמבקרים אותה חוצנים מדי פעם ויש באיזור שלה שער שדרכו נוח לחוצנים להגיע לכדה'א ? אני מדבר על המרצה הראשונה שהראת תציורי ילדות שלה. מי אתה היתה חפY ? מהנוער או בוגרים ? היה אחד מצחיק אמר האיראנים המציאו תקסאם במובן התפתחות מדעית. ואנשים חשבו שצונמי פוגע נקודתית, ושאלו אם יהיה אסון רק על פלסטין פחחחח ואז אחד אמר אולי אפשר לזרז תתהליך שאמור להתרחש ב 2012 פחחחח כדי להחריב את פלסטין. MAJESTIC כל כמה זמן יש להם תכנסים האלה ? ולמה הם לא מביאים לאנשים משו כמו Phil schneider UFO Conference 2005 Evidence The Case For NASA UFOs Disclosure Project press conference דברים חזקים, וחלקיהם מוצגים בצורה נוחה ונעימה לאנשים רגילים לקבל תחומר. אגב מי פה ראה לפחות את אלה כבר ? שאני ידע איפה אתם עומדים פחות או יותר.

חפY

New member
האמת- בקשר להרצאה השלישית-

היתה מרתקת כקודמותיה- אבל קשה לי מאוד היה "לעכל" את שנאמר שם. המשמעות של הופעת החוצנים בקדימה, רעידות אדמה, גילגול נשמות ... זה קצת יותר מדי, אפילו בשבילי. למרות זאת- היה מרתק!!

Majestic12

New member
ההרצאות עצמן

אסור לשכוח, שהמרצים מעבירים את דיעותיהם האישיות ואת העולה ממחקריהם הפרטיים. אני מכיר הייטב את האירועים בקדימה, וגם אני לא מעכל חלק גדול ממה שנאמר. לדעתי, הבעיה הבסיסית היא, שחלק מהחוקרים בתחום לא מסוגלים לסנן את החומר הנמצא באינטרנט. חלקם שוכח שחלק גדול מהחומר הוא פשוט "זבל" ורק מיעוטו שווה התייחסות רצינית. כמובן, שצריך לזכור שאין "תורה מסיני". כל דבר צריך להילקח במרכאות, ולא לקבל כל מה שכתוב באתר כזה או אחר כאמת מדעית מוצקה.

Gilliana

New member
תחשוב גם על הדבר הבא...

אין שום ראיה עד עצם היום הזה שמוכילה ולו שמץ מטענותיהם של הגורסים כי פניהם של החוצנים לשלום - נהפוך הוא. מטום ליום מצטברות עדויות הפוכות לגמרי. לא רציתי לעורר ויכוח בהרצאה עצמה (משום שבין כה לא היה טעם בויכוח כזה), אבל נניח לרגע ואותם חוצנים אכן מעבירים מסרים נגד נשק גרעיני - האם לא סביר הרבה יותר להניח כי כוונתם פשוט לשלול מאיתנו כל אמצעי הגנה כנגדם? לא רק סביר, הרבה הרבה יותר סביר.

scriewy

New member
לא חושב שהוא התכוון שכל מיני חוצנים

רוצים לעזור לנו. יש עליזים יש אדישים ויש טיפה עוינים מכל ה בערך 13 מינים שמוכרים לנו.

Gilliana

New member
טיפה עויינים...

הגדרה מאד מעניינת הייתי אומרת - טיפה עויינים. מה גם שרק ה-"טיפה עויינים" הם אלו שמשאירים סימנים בשטח בעוד שכל האחרים משום מה אמפיריים לחלוטין.

scriewy

New member
אם יש לך בעיה עם גילגול נשמות וכל

החרטא הרוחני הזה אז אני יפרק אותך מגופך שתירא שאתה לא רק בשר דם ועצמות. אתה לא מסוגל אפילו להשתמש במוח שלך, הכל אוטומת, בו תגיד לי כשאתה מחשב 2+2 מה אתה מחשב בדיוק ? אתה לא מחשב כלום אתה רק מקבל קלט כמו רובוט והמוח שלך נותן לך פלט ואת הפלט הזה "אתה" ומי זה האתה הזה) רק אחרי זה מעביר החוצה מפיך כתשובה. המוח שלך לומד תכללים וטכניקות אבל אתה בעצמך ועצמך לא מסוגל לעשות כמעט כלום, אתה לא מזיז שום חוטים ושום כפתורים ושום זרמים חשמליים במוח שלך הכל אוטומת. בנוסף גם המוח לא מסוגל לחשב יותר מדבר 1 בבת 1, אין בדיוק כמו מעבד בגופך אתה לא שולט כמעט על כלום, לא על מערכת האיכול לא מעיים לא לב ראות כבד כליות דופק נשימה כלווווום כמעט. אז אם אתה זה הגוף איך זה שאתה לא שולט בו, הכל אוטומת אצלינו. לכן אנחנו זה מין איזה שהו היתוך בין נשמה (אנרגיה) לבשר דם ועצמות. יש גם מקרים שהמוח מפסיק לתפקד אבל התודעה שלך נשארת, אתה מבין שמשו לא בסדר ואין לך גישה לזכרון ולא לפלט ברמה של בניית משפטים אלא רק מסוגל לענות כן לא ועדיין להבין את מלאו הקלט ולראות שהפלט שלך לא מלא. לכן מדענים מתקשים להבין איך המוח פועל, כי הם מסתכלים רק על ההבט הפיזי שלנו כשזה לא רק. בכלל אם אתה היתה המוח עצמו לא היתה בכלל חושב על עצמך מהצד ומנתח את עצמך מהצד. כל החקירות שהמדענים עושים רק מכוון לזה שאנחנו מנסים להבין איפה אנחנו בכלל נמצאים כאילו לא קשורים לעצמינו, אם אנחנו הינו אנחנו אז לא הינו שואלים תשאלות שאנחנו שואלים. כמו שתכניס אדם לתוך מכונה או חדר סתם ככה, הוא יתחיל לשאול מה זה ואיפה אני ולמה אני פה. והכי פשוט, תזמן רוחות וזהו, תרגיש פיזית אנרגיות תבונתיות שלא במצב צבירה פיזי כמוך. ותשאל אותם שאלות. ואאאי צריך להתכונן למימד הרביעי

Majestic12

New member
תשובה חלקית

א. היכן גרה הציירת שושנה טליק (שהרצתה בכנס) אינני יודע. אני מניח שאבי גרייף (יו"ר המרכז) יודע. מה שידוע לי, זה ששושנה טליק היא ציירת, וחברה כבר עשרות שנים בארגון הציירים והפסלים בישראל. היא הרצתה בעקבות צאת ספרה לאור. ב. הכנסי עצמם נערכים כל חצי שנה. ג. לגבי המרצים - בשנות התשעים התארח אפילו סטנטון פרידמן וחוקרים בינלאומיים אחרים. הבעיה היא, שמאחר וכמות החברים המרכז קטנה, הרי שאין באפשרות המרכז להזמין אישיות בינלאומית להרצאה (ובטח שלא לממן לו כרטיסי טיסה ושהייה במלון). הלוואי והיו למרכז מספיק חברים, כך שיכולנו להזמין יותר מרצים. כידוע לך, הזמנת מרצים עולה כסף רב, ולצערנו רק מיעוטם מוכן להרצות בהתנדבות. --- אל דאגה, כולם מכירים את הדברים עליהם אתה מדבר - אבל למי בישראל יש את האמצעים הכספיים לערוך הרצאות בסדר גודל שכזה? הרי בקושי אנחנו מוציאים ביטאונים לאור.

Majestic12

New member
בקשר למקום מגוריה של שושנה טליק

נדמה לי שהיא מתגוררת באזור ירושלים.

DeniDen

New member
ראיתי כוכב נוסע..

סתם. יצאתי לי החוצה והסתכלתי על הכוכבים... איפה שהעגלה הגדולה...אם יש דבר כזה חח ופתאום ראיתי שאחד מכוכבים נוסע חח כאילו טס ממשיך לנסוע והוא נראה בדיוק כמו אחד מהכוכבים. זה מפחיד כאילו תמיד חשבתי מה אם יום אחד אני יסתכל על הכוכבים והם יטוסו מהמקום שלהם. קיצור הסתכלתי חזרה לאדמה ואיבדתי אותו..

Majestic12

New member
אתר המראה מסלולי לויינים

האתר הבא מציג בזמן אמת את מסלולי הלויינים בכל העולם ומעל לישראל. זה מאד נוח, גם אם רוצים לראות לויין או במקרה וחושבים שזהו עב"ם.

למעלה