שלום

Gilliana

New member
בדיוק כמו שאמר לך חפY

גם אני ראיתי במקרה אחד שלשום...

scriewy

New member
אתה אמור לדעת מה ראית

וזה שאתה לא יודע זה לא טוב. הלווינים היחידים שתירא עם עינך הלא מזויינת הם בגובה עד 1000 קמ', וצריך להיות במקום ממש נקי מזהום תאורתי. ולווין בגובה 800 קמ' נירא כמו גרגר חול, כך שאם תוריד את עינך ממנו ל 10 שניות יהיה לך קשה לאתר אותו שנית. ובגלל שהם בגובה כזה הם חייבים לטוס מהר אחרת יפלו לך על הראש ומהירותם הנורמלית היא 7500 קמ'ש לכן גם כשתסתכל עליו הוא יחלוף די מהר מעל לשדה הראיה שלך. וכשאני היתי באיזה טיול בב'ס יסודי הינו בצפון והיה מלא כוכבים נראים ושום זהום וכל הכוכבים עמדו ואז פתאום אחד שמנמן זז. באותה תקופה לא חשבתי על חלליות. סתם חשבתי איזה יופי. נחשו מה - זה לא היה לווין. ועכשיו כשאני יודע מה שאני יודע ומסתכל אחורה - זה לא היה גם מטוס או מסוק או כדור פורח או בלון מטאורולוגי או מטאור.

חפY

New member
מי שהיה בכנס- זוכרים שהכלב נבח

והמרצה זעק: "הוא רואה אותם!" (חוצנים)
זה היה מצחיק!!!

Gilliana

New member
זה היה פתאטי ../images/Emo4.gif

כל מה ששקרה שם היה שהתנועה המהירה והחדה גרמה לכלבה להגיב - כלבים לא אוהבים תנועות חדות שכאלה אשר מתפרשות בעיניהם כמאיימות ובצדק. עצוב שאנשים אינטילגנטים ומשכילים מגיעים למצב כזה...

franse

New member
כלבים אכן מרגישים בנוכחותם של

חוצנים. זה לא חדש.

scriewy

New member
גם נשמות\רוחות\שדים וכל הירקות

. גם את זה לא ידעתם אנשי פורום ? המוח שלהם פרימיטיבי ולא מוקרקע חזק למציאות כמו שלנו, לכן החוש השישי שלהם הרבה יותר פעיל משל אדם רגיל. זה בדיוק המצב שאנשים שואפים אליו כדי לעבור למצב תודעתי אחר.

Gilliana

New member
דווקא אתה הוא זה שלא יודע...

... ובלבלת את כל היוצרות. אין לזה שום קשר למח "פרימיטיבי" (לכלבים בהחלט אין מח פרימיטיבי - כזה יש אולי למי שטוען שמוחם של הכלבים פרימיטיבי). החוש השישי של הכלבים אכן מפותח אולם ללא כל קשר למה שציינת. אגב - אצל חתולים החוש הזה מפותח אפילו עוד יותר...

scriewy

New member
בטח פרימיטיבי. יש לו את כל

החלקים שיש אצלינו, אבל הרבה יותר קטנים משלנו, והחלק החיצוני כמעט רדום. ובגלל שהם משתמשים יותר בחלק האמצעי והכי פנימי הם נשארים פרימיטיבים, וכל הריכוז שלהם ברמה פשוטה ולכן יותר רגישים לעל טבעי. בגלל זה בשביל לעבור למצב תודעתי אחר אדם צריך לדעת להתנתק מהמוח שלו, שהחלק החיצוני (את רוצה שמות? NEOCORTEX CEREBRUM) לא ישפיעה על הבחנתו, הריכוז צריך לנבוע ממשו אחר ולא מהחלק החיצוני. ואם הם כאלה חכמים בעינך נסי לדבר עם אחד. נירא לי תוכי יותר אינטלקטי מכלב.

Gilliana

New member
כנראה שמעולם לא גידלת כלב

משום שרובם הרבה יותר חכמים מבני אדם. ורק לידיעתך - אני מדברת עם כלבים כל יום, כל היום, לכן גם ברור לי שיש כלבים שליד בני אדם מסויימים, הם גאונים.

מה זאת הדוגמא הזאת?

לדבר עם אחד? מה אתה רוצה, שהוא יעשה? וחוץ מזה, גודל האיברים לא קובע. בגילך אתה אמור לדעת

כלומר...

אם תדבר עם כלב, או חתול (עם חתולים בדרך כלל אתה צריך לגדל אחד הרבה זמן - יש לי אחד) אז ברור שהם יגיבו לך בדרך כלשהיא: קולות, שפת גוף. מה כלב צריך לעשות בשביל לגרום לך לחשוב שהוא לא פרימיטיבי כמו שאתה חושב? לדבר איתך שיחת נפש? =\

scriewy

New member
אני אמרתי כלב לא מקורקע למציאות

כמו בני אדם. מכל המחשבות והפעולות שכלב מבצע הפעילות בחלק החיצוני יחסית לאדם הרבה יותר קטנה מבחלקים הפנימיים. הקונטרסת פה היה פרימיטיבי - לא מקורקע למציאות ולכן רגיש יותר לדברים אחרים. בגלל שהמוח שלנו יותר מפותח אנחנו פחות רגישים לתדרים אחרים. כל הצומת לב שלנו על ההיבט הפיזי שסובב אותנו. כמו שתעצמו את עינכם אז יותר ריכוז יעבור לחוש השמיעה. ואתם חשבתם אני יורד על הכלבים. כלב לא מסוגל ללמוד ולהפיק מסקנות בקצב של אדם, אבל היבטים אחרים אצלהם פי הרבה על שלנו, התכוונתי שבזכות זה שהריכוז שלו לא מתבזבז על חשיבה ברמה שלנו הוא יותר רגיש לדברים אחרים וזהו. ואתם ירדתם לשולים כאילו אני מעליב מישו. תוכי יכול לחשוב ולספור צורות גיאומטריות שונות במצבים חדשים. אז בקטע הזה כלב יותר נכות. ואת לא יכולה לדבר עם כלב כי הוא לא מבין את שפתך. הוא רק מבין תטון שלך ואת האנרגטיות שלך שמבטא את רגשותיך הנוכחית. קקי מאסטר אני לא רוצה כלום. אני יודע על חתולים וכלבים מספיק. הם פרימיטיבים בתחוםים משלהם ואנחנו משלנו. כוונתי בפרימיטיבי היתה שמישו נמצא מאחור (פחות מפותח) במשהו מסויים לאומת אחר. לא התכוונתי פרימיטיבי אז זהו כל כולו בשלמותו חתיכת משו פריהיסטורי.

scriewy

New member
כלומר...

היא רמזה לי שאני פרימיטיבי יותר מכלב, אבל איתי היא מנהלת שיחה, אז אם אני כזה פרימיטיבי אז שתנסה לנהל שיחה עם כלב, שיותר מתקדם ממני. אתה לא קורא בין השורות קקי מאסטר ?

חפY

New member
שאלה, אולי חנן יודע-

היכן התמונות שצולמו בקדימה ובהם נראים לכאורה החוצנים שכביכול לא היו שם באותה העת? (דובר על זה בכנס)

Majestic12

New member
התצלומים מקדימה

חלקם נמצא באתר המרכז, ומה שרואים שם אלו הטבעות שנמצאו בדשא. לי אישית לא ידוע על שום תמונה שבה רואים "חוצנים" או משהו בלתי מוסבר, פרט לתצלומי הטבעות עגולות בדשא.

למעלה