שלום!

יהללל

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo13.gif

הכוונה בלשנות את עצמה זה לייצג את מה שקורה לך מבחינה נפשית גם מבחינה חיצונית. אני חושבת שאדם צריך להיות מאושר. להיות שמח עם איך שהוא נראה וגם אם איך שהוא מתנהג ומתפקד.. אני לא חושבת שלהאמין ולדעת שהיא יפה זה משהו בראש, כי היא חושבת ש"יפה" זה מישהי ששוקלת 46.5 לדוגמא. היא לא תשנה את מה שהיא אוהבת, אבל היא תתאים את עצמה ותרד במשקל כדי שהיא תהיה יפה לטעמה.

Paranoid Eyes

New member
לא הבנת

כשאמרתי זה הכל בראש.. לא התכוונתי שמה שבראש שלה זה ש46 קילו זה יפה. לדעתי זה יותר מדי רזה אבל שיהיה. הכל בראש.. הכוונה היא שברגע שהיא תקבל את עצמה כפי שהיא, המחשבות האלה והחוסר בטחון הזה לא יטריד אותה בכלל. מי אמר שהחוסר בטחון מגיע רק אם אנחנו נראים כמו בקטלוגים?!

Cobe Anan

New member
אני דווקא חושב שאדם צריך שאיפות,

כל עוד הן ריאליות. אם אחיך יתאמן קצת- כמוני, הוא ירגיש קצת יותר בנוח בתוך הגוף שלו- כמוני. אני מבטיח לך שהוא ירגיש טוב יותר אם הוא ישקיע, ולא ינסה לתחמן את עצמו. התוצאות גם יגיעו מהר יותר. כשהוא יצליח להרים על הכתפיים ענק ששוקל 130 קילו, תאמיני לי שגם אם עמוד חשמל מסתיר אותו, הוא עדיין ירגיש כמו סילבסטר סטאלון ביום טוב. אגב, אני עדיין לא אוהב שאומרים לי שאני רזה מדי. קצת כי זה נכון, אבל בעיקר כי במצב הכושר שלי זה כבר לא משנה. שמן, רזה, שרירי- אני לוקח כל בוחן כושר, אז מה כבר אכפת לי? אה, וההרגשה הטובה? זה בגלל שהשגתי את זה בעצמי, כי כל כך רציתי.

Paranoid Eyes

New member
קובי,

בעניין האימונים כבר אמרתי לו את זה, הוא יודע את זה. נראה לי שהוא מתכוון לעשות את זה, וההרגשה הטובה והסיפוק אחרי אימון כלשהו.. את זה אפילו אני מכירה על עצמי

L y c a n

New member
אם לא היית ציני אז..

אמנם אף אחד עדיין לא מת מרקיסיזם אבל..

ChilD SouL

New member
עיצה לדרך...

תתחילי להעריך את עצמך. הגעת לפורום שאת לא מכירה, אנשים שאת לא מכירה ואת מזלזת בעצמך. מה העניין עם זה
נכון, אפ'חד מאיתנו לא מלך היופי - אבל דעי להעריך את עצמך ורק אח"כ תצפי שגם אחרים יעריכו אותך. אין לך מה להתרגש ממפגרים ברשת, לא חסרים כאלה. שימי זין ותמשיכי הלאה. שתיהיה לך נחיתה רכה. וחג שמח.

RVD18

New member
רגע, איפה בדיוק היא כתבה שהיא שמנה?

כי מלאה ושמנה זה לא אותו דבר בכלל... anyway זה לא הענין פה, ליהי לא צריך להתרגש מכל אחד. אז ראה תמונה ולא מדבר איתך מאז, לא קרה כלום. סתם אחד מהמסנג'ר שאת לא מכירה בכלל. עוד כמה ימים תשכחי ממנו.

אולי תפרסמי את התמונה שלך כדי שנוכל

לשפוט עד כמה המצב גרוע באמת? ועכשיו ברצינות... לא כל כך מבין אנשים שמייעצים לשכוח מזה או להתעלם, הרי אנחנו לא רובוטים ולא יכולים למחוק רגעים מהזיכרון או להגיד לרגשותנו "יאללה קישטה"...מה את צריכה לעשות? אין לי מה להציע...להציע לך לעבוד על עצמך, לפתח עור קצת יותר עבה...כל זה נכון אבל די טיפשי ולא יודע כמה זה בשליטתו של אדם...לעשותמה לעשות שהרבה בנים מיחסים חשיבות כה רבה למראה חיצוני. תחשבי כי בסה"כ אין לך מה לעשות...ככה את..

pain is MY love

New member
סליחהההה?????

מה את בוכה בגללו?! למה מי הוא?!?!?! ילד קטן שיושב מול המחשב? למה את חושבת שהוא נראה יותר טוב ממך?!?! דבר ראשון אני לא חושבת שהוא התנתק בכוונה... יכול להיות נתקע לו המחשב ולא יצא לו לדבר איתך יותר. דברים כאלה קורים. אבל גם אם כן, מה את סופרת אותו בכלל?! איך את נותנת לו לגרום לך להרגיש רע?! יודעת מה את צריכה לעשות? לצאת מהבית לאיזה מסיבה טובה, להתלבש יפה, להתאפר ולהתייפייף ולראות איך עשרות בחורים מתחילים איתך! נראה אם בכלל תזכרי איך קוראים להוא...

בנגוד לרוב המגנה

חושב מגיע לך הסבר ממצה...סביר הבחור,כמו רוב רובם של כולם סתם בחור ממוצע.לא אפס,לא נבלה,אפילו להיפך,בכל זאת נהנתם לשוחח. מה שקרה כך קרה וקורה יום יום בווירטואליה...בנגוד לחיים שבחוץ,בו קודם רואים,ועל זה מרכיבים,וככה מתגלגלים משם...הצמיד הוא פנים וגוף למילים,בנה לו בראש פנטזיה,כשהגיע הרגע זה התרסק לו בבת אחת,ולפני שלוקחת אישית זה משנה מעט מאוד כיצד את נראית.כי אין זה האיך האישי, אלא ההבדל,בין הדמיון שנבנה והמציאות.ואז הוא קפא...כיבה המחשב,ולעצמו נשבע בחיים לא עוד פעם... יעבור לו,ולאט לאט הוא למחשב יחזור,ובאותו מעגל יתנסה לו שוב,ומכאן ומבלי להתימר,מנחש אני שגם את.

Cobe Anan

New member
היא בטח מדוזה,אם הוא קפא ממבט אחד..

בחייך,הבחור סתם חרא. הוא בנה מראש פנטזיה על בחורה שבסך הכל רוצה להיות מיודדת איתו-ועוד הרשה לעצמו להתנות את המשך הקשר איתה בהתגשמות הפנטזיה.לא מגיעה לה הפריבילגיה להיות שותפה בהחלטה על אופי היחסים שלהם? ומה אם היא היתה דוגמנית על,מה היה אז? להזכירך,הבחור המדובר כלל אינו עונה להגדרת הטעם שלה. ובכלל,אולי כל מה שהיא חיפשה מראש היה בסך הכל ידיד לשוחח איתו? אתה יודע כמה זה פוגע לגלות שאנשים מתעניינים בך רק במישור המיני? אתה יודע מה זה בשביל בחורה יפה להרגיש שאף אחד לא באמת רוצה להיות סתם ידיד שלה? יצא לי לדבר עם כמה כאלה.זה גורם להן להרגיש כמו חפצים. אז למה אמרנו שהוא חרא? כי הוא פגע בה במודע. כי הוא חשב רק על עצמו. כי הוא הסתיר ממנה את הכוונות שלו מההתחלה. כי הוא ידע שהיא תבכה, ולא היה לו אכפת. כי הוא פשוט החליט בשמה,למרות שברור שזה עלול לפגוע.אז אל תנסה לסנגר על אידיוט רק כדי להוכיח שבניסוח רהוט אתה יכול לפצות על תוכן לקוי.אתה לא.

מסכימה פה עם כולם....

אותו אחד מהמסנג'ר לא שווה את זה, תרגישי טוב עם עצמך הוא לא שווה אותך!!! אל תתני אף פעם למישהו לזלזל בך!!! מי ששווה אותך הוא יאהב אותך איך שאת!!! (מי כמוני יודעת...) תזכרי את המשפט : "יש עוד אלף כמוהו" ותמשיכי הלאה בחיוך!!!! ברוכה הבאה לפורום
אני בת-אל =] לקבל את עצמך זה להבין שאת לא מושלמת.... לאהוב את עצמך זה להאמין שאת גם לא צריכה להיות...

נועם m

New member
אתה יודע...

שהמהות של פורום היא שכל אחד יכול לענות לפי ראות עיניו, לפי נסיונו ולפי תחושותיו. להחליט איזו מהתגובות היא ה"ממצה" והמועילה לה ביותר, זה מתפקידה של כותבת ההודעה להחליט. מי שכתב ידע מה הוא כותב. תתפלא לשמוע, אבל לפעמים כל מה שצריך זה לשמוע שהבנאדם היה "אפס" או מניאק", כדי שבאיזשהו שלב, זה גם יצליח לחלחל לתודעתך ותוכלי להמשיך הלאה. אבל זו לא הנקודה. אפשר לכתוב תגובה שתסתור/ תרחיב את הדברים האחרים שנכתבו, גם בלי להביע זלזול בהם.

twigy

New member
דיאטה

סתם תראי זה ידוע שלפעמים באינטרנט אנשים מפתחים כל מיני דמויות ממי שעומד מולם ומה לעשות שלפעמים הדמות שדמיינת ומה שיש בפועל לא תואם את הציפיות. תתנחמי בעובדה שהבחור שהכרת כנראה ממש שטחי ולא שווה בכלל את הדמעות שלך.

Paranoid Eyes

New member
כולכם מגיבים

אבל איפה היא?!?! אה וליהי, אם תמשיכי בהכרויות גם דרך הרשת, יהיו עוד כאלה.. גם יהיו כאלה בחיים "האמיתיים" שלא יאהבו איך שאת נראית. וכשהחוסר בטחון שלך כ"כ בקרשים.. ככה גם יסתכלו עלייך. וזה שאמרת אני יודעת שאני מלאה ולא נראית כ"כ טוב.. זה כאילו שאת מצדיקה אותו באיזשהו מקום. בחייאת.. את בחורה צעירה.. את תתחשלי עם הזמן ותביני לבד את כל מה שאמרו לך פה.

למעלה