שלום!=]

0rin

New member
נכוןן...היא מהממתתת!!

כ"כ יפה... כבר אמרתי שאני חושבת שהיא יותר יפה מאשלי...חח לא? אשלי עושה כל הזמן את ההבעה המופתעת הזו...וזה לא מחמיא לה

blink me1

New member
חחחח היא באמת עושה הבעה מופתעת.

אבל לדעתי היא יותר יפה ממרי קייט. למרותת שכל דקה שחולפת אני משנה את דעתי. לא יודעת!

0rin

New member
חחחחח

גמני ככה הייתי...עד שהגעתי למסקנה שמרי קייט יותר יפה...יש לה תווי פנים יותר עדינים (טוב נו זו דעתי האישית...:)) חח שאלתי את אחי...מי יותר יפה הוא לא ידע מה לענות...הוא רק אמר שאשלי יצאה מ-פ-ח-י-ד בתמונה החדשה...

olsen cool

New member
חחחח בנים לכי תביני אותם../images/Emo6.gif

לפי דעתי שתיהן ממש מהממות,אומנם בתמונה הזאת מרי קייט יצאה מהממת יותר אבל שתיהן מהממות!

cinderellaaa

New member
אשכרה..ה

כאילו הן פשוט בנות יפיות! גם כשהן קטנות קטנות, בנות 4 כזה הן הבנות הכי יפות שראיתי! יש לי בשכונה גם תאומות בנות 5 עם עיניים ירוקות ושיער שטני ארוךךךךך מהממות... נשבעת שתאומות כאלה יפות, זה הדבר הכי מושלם שיש.

0rin

New member
חושבת הפוך ממך...

כשהן היו קטנות הן נראו כמו קופות (סליחה על הביטוי) רק בזמן האחרון הן נורא השתפרו והן יפות... ובקשר לאחי... זה לא "בנים לכי תביני אותם" פשוט זו הייתה דעתו..שאשלי יצאה מפחיד...וגם אני חושבת כמוהו פשוט תמונה לא טובה של אשלי..

cinderellaaa

New member
את רצינית?

וואי בגילאים 3 ככה עד 6 נגיד, הן היו פשוט הילדות הכי מדהימות שיש... אין שראיתי אותן בצער גידול בנות יכולתי לאכול אותן באמא שלי... נגיד בגיל 9,10 שנפלו להן השיניים, בתקופה הזאת, פחות אהבתי את איך שהן נראו... אבל בגיל 3 זה השיא... עם הקוקיות חח...

0rin

New member
עדיין דעתי לא השתנתה../images/Emo175.gif

למעלה