שלום

HayimSarfati

New member
נופו יקירתי, וחברי קומונה נכבדים !

אני מתנצל באופן רשמי בפני נופו הידועה בכיונויה "נופו המטורפת" ! את צודקת, באמת לא התייחסתי וזה לא היה יפה מצידי, אבל זה לא בכוונה, פשוט עוד לא הספקתי לראות את הסרט, ואני מצטער. אני יכול לנסות ולהבין כמה זה מציק לא להצליח לעקוב אחרי מילים של שיר כמו שסיפרת שקרה לך,(במיוחד כשמדובר בשיר שיש לו משמעות מיוחדת שמתאימה לאירוע). וזה משהו שחוזר בהרבה בתגובות שקיבלתי . אני יכול להגיד לך שזה בהחלט שינה אצלי חלק מהחשיבה לגבי הנושא, בעיקר "בגללי" ותני לי להסביר למה אני מתכוון. בגלל שרוב ההתעסקות שלי במוסיקה סובבת סביב סאונד יותר, ויצירה פחות, המילים של השירים, השירה עצמה והזמר - כל אלה תמיד עיניינו אותי פחות (כשאני אומר אותי זה תמיד כולל גם את השותף שלי כמובן), ועניין אותי מה שמסביב - הויברציות, הגלי קול שמגיעים למוח (יש תאוריות, תיזות ומחקרים עמוסי אינפומציה בנושא הזה) הבומים שמרגישים והאטמוספירה שבנושא, אבל עכשיו שהארתם את עיניי, אני אקח זאת בחשבון. נופואני אשמח אם תעדכני אותי עד כמה משנה הסאב וופר מבחינתך!!!! חברים רציתי להגיב לכולכם, אבל תראו מה השעה. ועוד יש לי חתיכת בוחן מחר על הבוקר... מכל מקום יש לי מסנג'ר שאתם יכולים להתחבר אליו בחופשיות [email protected], אני לא חובב גדול של ICQ. המסנג'ר שלי מחובר רוב היום, אבל אני לא תמיד עונה כי לפעמים אני לא שם ולפעמים אני סתם מגעיל (כמו כולם). לילה טוב בנתיים אה! וזה לא אומר שהדיון נגמר! יש לי יותר שאלות משהיו לי בהתחלה, וזה מעניין אותי יותר. אבל כל מה שיש לכם להגיד בנושא - אל תהססו. תודה.

בהצלחה בבוחן

מה אנשים נגנבים מזה שהכינוי שלי זה נופו המטורפת יאללהההההההה ומה שקרה לי במועדון זה בגלל שהסאונד שם שונה מהסאונד בבית... במחשב ובמערכת רגילה... בנאדם שומע יכול לקלוט את המילים כי יש לו שמיעה סלקטיבית והוא באופן לא מודע בוחר מה לשמוע... ומה שאנחנו לומדים מזה בעצם שבגלל הבעית שמיעה שלנו אנחנו לא מצליחים להפריד בין צלילים שונים בשיר או טראק...

M r s S m i t h

New member
בהצלחה לך../images/Emo13.gif

בכל פעם שתהיה לך שאלה בקשר לזה..אז אתה יודע איפה המקום הנכון
. ואל תשכח לעדכן אותנו בקשר לניסוי שלכם... סו גוד נייגט! ונופו-איפה את? בואי למסנג'ר כעת?

M r s S m i t h

New member
היי יש לי רעיון...

כרגע מקשיבה לשיר עם נגינה בגיטרות חשמליות..ומה שהייתי רוצה זה שירים ששומעים יותר חזק את הצלילים שבין כל הבאסים שהם יותר עדינים או פשוט לחזק את צלילי הגיטרות שניתן לשמוע אותן יותר טוב. כי זה פשוט תענוג לשמוע צלילי גיטרות חשמליות.

חח נשמע מוזר אבל את צודקת

אגב, בשעות ששלחת לי הודעה לפלאפון ישנתי ממש ממש חזק אחרי מסע שופינג מעייף בדיזינגוף

HayimSarfati

New member
ואללה

כן זה בדיוק מה שאני מדבר עליו... אז אם אני מבין נכון, הבאסים מורחים את שאר הצלילים שיותר עדינים? למשל הבאסים "מפריעים" לגיטרות ? אה וזה יעזור לי אם אני אדע על איזה שירים אתם מדברים כדי שאני אוכל להשוות. אחלה יום.

המרחפת

New member
אטמי ספוג

כדוגמת הצהובים שבהם משתמשים בצבא, מסננים רק 30% מהרעש או להפך, נותנים רק ל-30% להכנס. כי צריכים שהחיילים ימשיכו לשמוע פקודות, אך להקטין את הנזק שנגרם מהסביבה הרועשת. לקבלת אטימה יותר מלאה, אפשר לקנות אטמי שעווה המיועדים למים, 12-30 ש"ח בבתי מרקחת לערכה של 6 זוגות.

moran f

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

"לשמוע את עצמך מבפנים" זה אפקט רצוי חלקית - כשלמישהו יש ליקוי הולכתי (לא עצבי) בשמיעה, הוא אכן שומע את עצמו מבפנים יותר טוב. זה לא המצב בליקוי עצבי, אבל זה משהו שלא תוכל למנוע. אטמים טובים יותר יש, כמובן. בכל מקרה, הניסוי שלכם (שלך?) נשמע מאוד מעניין, אם יצא ממנו משהו בסוף ואם לא - אז בהצלחה.

ת'כלס..כל השאר שטויות..

אני בעצמי אוהב לקרוא חוברות שירים וגיטרה..במקום לשמוע אפשר לקרוא מוסיקה..מוסיקה לא בא מאוזן מוסיקה בא מרגשות נשימה ... מטפטף דמעות אל מזורמות נחל המתרחבת משקפת משתיקה ומטהרת מיי מתוקים מתוססים מדממה כן,לפעמיים היינו גם רוצים לא לשמוע אך לשמוע גם זה יפה לצליליות שנצללו בצליליות שלא נצרו בנכון ויש להשקיט!

למעלה