ערב טוב חברים...
מורן, תודה על הרעיון, היום ביליתי את רוב היום עם זוג אטמי אונזיים, סביר להניח מהסוג הזול, הצהוב המגעיל הזה של הצבא, שאני לא יודע אם הוא היה צהוב כשהכנסתי אותו אבל בהחלט רב גוני כשהוצאתי. בסופו של דבר, האטמים סיננו לי חלק מהתרדים בשמיעה (בדקתי אפילו איזה וזה בכלל לא מה שכתוב על הקופסא) אבל עדיין יכולתי לשמוע. בנוסף, ואולי לא ממש רלוונטיי, זה שגם שמעתי את עצמי מדבר מבפנים, ואני לא כל כך יודע אם זה האפקט הרצוי, אבל זה עזר לי להבין אולי טיפה יותר, תודה. מוטי (ונופו גם), נחמד מצידך שטרחת להביע את דעתך, גם אם מוסיקה לא ממש מעניינת אותך ואני מודה לך, מה שקצת הרגיש לי לא במקום, כי אחרי הכל לי זה נראה שתכלס אתה צריך "להתפשר" על מוסיקה של אנשים "שומעים" לא ? (נראה לי שמדונה, שגורפת כמה מליונים יכולה ללאמץ ילדים עד מחר לדבר על קבלה ותרומות למדינת עולם שלישי, אבל היא לא ממש חושבת עליך במוסיקה שלה)- לא יהיה יותר מגניב אם תהיה לך מוסיקה משלך? שלא תצטרך,נגיד, לנסות ללמוד את המילים, או לנסות ולזהות אם זה רוק או טראנס, אז למי אכפת בכלל מה זה? אם זה מרגיש טוב וזה ירים לך את התחת מהכיסא, סליחה על הביטוח, אז זה "משיג מטרה" ויותר מזה, למה שמוזיקה לא תהיה ויזואלית ? ולגבי חרש שמנגן... די בבטהובן אחד בהיסטוריה של האנושות כדי להוכיח שהכל אפשרי. אסף, אני לא הולך להיכנס לכל המלחמות ה"איזוטוריות" כמו שקראת לזה, סביר להניח שככל שתסביר לי כך אבין פחות, למה המינוח משנה כל כך, כי בשבילי זה לא משנה אם אתה לקוי או כבד שמיעה או חרש, בשבילי מספיק שיהיה לך את העניין המינימלי במוסיקה. לגבי הקלינאית, האם היא חרשת גם? או שיש לה רק תואר? כי בנתיים אני מקבל תשובות בפורום הזה יותר ממה שחלמתי (פה אמור היה להיות פרצוף מחייך אבל לא היה לי כוח לחפש איזה הכי מתאים) חולמת בהקיץ, איזה מוסיקה גורמת לך הכי הרבה ויברציות? גב' סמית, את העלית נקודה חשובה שלא חשבתי עליה, בנושא שירים שאת מכירה, ואני צריך לחשוב על זה קצת, אבל בנתיים יש לי שאלות אחרות. אמרת שאת מצליחה לזהות שירים כמו באלאמוס והיפ הופ, וזה בגלל שיש לו הקצב הייחודי, ואני מניח שהקצב הזה חזק יותר ככל שהעוצמה של המוסיקה חזקה יותר, אבל זה מספיק בשביל לגרום לך להנאה? או שזה "בלית ברירה" כי זה מה יש? ומה אם מוסיקה הייתה מורכבת רק ממקצבים, שיר חדש נגיד, שאת לא מכירה ואת לא צריכה לזהות? דא"ג, אני לא בטוח לגבי זה אבל לגבי השיר של שר, אם אני זוכר נכון, אז על קול של השירה שלה יש אפקט שמפרק את השירה באופן טונאלי ואולי זה מה שמבליט, אבל אני לא סגור כל זה אני יבדוק. האמת, שחשבתי שהז'אנר הראשון שתגידו לי שהכי עובד זה טראנס, בגלל הקצב הבולט שבו, אבל יכול להיות שטעיתי. מה דעתכם על הסגנונות האלה? של קצב שחוזר על עצמו? טוב או לא? ועוד שאלה, לאלה מכם המנגנים מוסיקה בבית, באיזה מערכות אתם מתשמשתים? (לא משנה הדגם משנה אם זה רמקולים של מחשב או מערכת גדולה עם סאב שמזיז את הבית). סליחה אם גזרתי פה יתר על המידה, ותודה רבה.