שלום ..

limlim90

New member
שלום ..

חברי הפורמם היקרים... ההיתי רוצה לדעת על שיטת טיפול הנקראת "שחור" . לא מזמן חיפסתי מיסטיקן שיעזור לי ,וקיבלי המלצות רבות על "שחור חסן",הוא סיפר לי שהוא עובד בשיטת השחור ביקש שאני יהיה שלמה עם עצמי לפני הטיפול ושאני יהיה בטוחה שאני רוצה בו. אם תוכלו לספר לי קצת על הנושא אני אשמח . תודה

nepthys

New member
טוב, אז אני אענה...

אני יכולה להגיד לך כמה דברים מנסיוני האישי. דבר ראשון, רוב מי שלוקח כסף על כשפים, הוא שרלטן. זה מאוד קל להשתמש בכל מיני מונחים כמו "שיטת השחור", לשחק אותה קשה להשגה ולהגיד שתבואי רק אם את בטוחה, ובסופו של דבר לקחת ממך כסף. איני מכירה אדם בשם שחור חסן, אולי באמת כוונתו היא לעזור. אך באופן כללי הרוב הכולל של האנשים שעושים כשפים בשביל אחרים, הם פשוט שרלטנים שמשתמשים במילים גבוהות וכל מיני נבואות זעם כדי להוציא מאנשים תמימים כסף. אם תביטי בעיתון את תראי הרבה מקרים של אנשים כאלו שהוציאו סכומי כסף נכבדים מאנשים תמימים ובסופו של דבר מצאו עצמם בכלא... אם אני לא טועה, יש גם חוק שאוסר על קבלת כסף על כישוף בארץ, בגלל כל המקרים שהיו. ולכן מי שמבטיח לך נפלאות תמורת כסף הוא גם פושע. אם את מתעניינת במיסטיקה ורוצה לעזור לעצמך בעזרת מאגיה, לימדי מאגיה. הרבה יותר טוב ללמוד לדוג מלתפוס רק דג אחד. אם את באמת אוהבת את הנושא וחושבת שמיסטיקה תעזור לך, לימדי את הנושא כך שהוא יעזור לך בכל חייך ולא רק במשהו ספציפי אחד. זוהי למידה קשה וארוכה אך היא משתלמת ללא ספק.

Odile

New member
כמה מעניין...

כששואלים אדם שעוסק במיסטיקה מה דעתו על אדם אחר שעוסק במיסטיקה... תמיד הם אומרים שהשני הוא שרלטן... ואפילו אם הם לא מכירים אותו... חומר למחשבה...

RainBird

New member
כל ההכללות שגויות ../images/Emo13.gif ספציפית נפת'יס לא אמרה ששחור חסן שרלטן, אך היא הזהירה משרלטנים. היא גם העלתה את המצב שהוא אשכרה יכול ורוצה לעזור.

nepthys

New member
מה המסקנה?

בין מיסטיקנים יש מלא יריבויות, כל אחד חושב שהוא הכי צודק ושאחרים טועים. הדרך הכי טובה להתמודד עם כך היא ללמוד על הנושא ברצינות ובעין ביקורתית. הדרך היחידה לגלות אם מיסטיקן הוא שרלטן היא לנסות אותו, וחבל על עוגמת הנפש והכסף של מי שעושה זאת ונכווה...

Bastat

New member
שהיה שירשור בנוגע לאגו רוחני,נפתיס

נגעה עכשיו בתשובתה בדיוק בנקודה.... מצד שני אם מראש נחשוב על עוגמת הנפש אולי נפספס את המטפל / המורה האמיתי שאנו מחפשים.

Swicca

New member
לא יודע..

ממה שקראתי לפני, כסף וכל זה.. אני די מבין. גם מסטרים ברייקי לוקחים סכום סימלי על האנרגיה שהם מבזבזים על אנשים שהם כלל לא מכירים או באמת איכפת להם מזה.. ואני אישית לא קונה את "אני אוהב את כולם כי כך גם המימד שממנו אני שואב את האנרגיה הזו". לכן, העיצה שלי תיהיה דווקא לא ללכת אליו. בין אם הוא ה"דבר" האמיתי או לא. אני לא הייתי שם את הבריאות הפיזית שלי או האנרגטית בידיים של אדם שעושה משהו בשבילי רק בגלל שאני משלם לו. >.> ופה השאלה האמיתית, את רוצה לעשות את הדרך בעצמך ולהגיע לאותו מקום או שאת רוצה לרוץ ל"שחור חסן" בין אם הוא מסוגל או לא לבצע את הבטחותיו ולשלם לו כסף על זה גם כן... אין פה VIP בקהילת המאגיה. לרוב אנשים מעדיפים לשמור את זה לעצמם, כי זו אחרי הכל דרך התפתחות אישית, נפשית. לא מטרה להשגת כספים על חשבונם של אחרים. :-\ אין בריטני ספירס של קהילת המאגיה, לכן זה חסר משמעות לשאול על אם אנשים כנים איתך או לא, אין מצב שמישהו יכיר אותם אישית. :p חוץ מזה.. מנסיון אישי.. אולי לרוב לא משקרים לך אבל אני בספק אם אשכרה עושים משהו בשבילך. למדתי אצל אדם אחד תקופה מסויימת, והוא סיפר לי שלפעמים הוא בא ועוזר לאנשים בתמורה למעט כסף פה ושם.. מה שמצחיק זה שלרוב אין להם שום בעיה אמיתית והוא פשוט "כביכול" מעלים אותה בשבילם ועדיין לוקח את הכסף. בשבילו זו דרך להשיג קצת מזומנים מהצד בזמנו החופשי, בשביל האנשים, לרוב, זו דרך להפסיד כסף ולהמשיך לחיות אותה אשליה שבה הם שמו את עצמם. בקיצור, זה תלוי בך ואין משהו שאנחנו יכולים לומר לך שהוא כל כך קריטי או לא ידעת לפני.(לפחות על הבנאדם הזה שאת כל כך מעוניינת שיפתור לך את הבעיות שלך במקומך..)

arafell

New member
שניה שניה......................

טיפול ששמו "שחור"???? שחור הוא הטלת "קללה" על אדם אחר, לא טיפול, אלא אם התכוונת להסרת שחור לגבי תשלום, לדעתי לכל אחד מגיע תשלום על העבודה שלו, אני קורא בקלפים, למדתי את זה שנים ואני חושב שמגיע לי תשלום בעד שרותיי, אני לא אקח 2000 ש"ח לקריאה אבל אקח 200 ש"ח לפגישת ייעוץ. הבעייה היא שהמושג רוחני או עבודה רוחנית נתפשים בעיני הקהל הרחב כ: שמלאני יפה נפש פרייר, (איך אתה יכול לקחת כסף, איך אתה יכול לשנא, אני בסך הכל בן אדם) האם בגלל שאני עוזר אני לא צריך לקחת תשלום???? מי אמר?? האם לרופא שלך לא תשלם כי העבודה שלו היא עבודת קודש?? (ריפוי ועזרה) האם הפסיכיאטר שלך לא יקח תשלום??? נסי??? הדרך היחידה לדעת לגבי מיסטיקאים: 1. מפה לאוזן 2. המלצות מפורומים (לא תמיד) בברכה ערפל

Swicca

New member
לא.

אני לא חושב שאנשים צריכים לעבוד בזה בכלל אם לומר את האמת. :S כשאתה פותח לאנשים שאתה לא מכיר איכפת לך באמת מה אתה אומר להם או איך הם ירגישו לגבי זה?! ואני מקווה שאתה תיהיה כנה איתי... >.> אני די בטוח שאתה פשוט מחכה לקבל את הכסף ולומר שלום. עם כל הכבוד הם יכולים להסתדר בלי הקריאה שלך.. אבל לא בלי כבד חדש או ניתוח להסרת סרטן. ^^

Discordia

New member
מיסטיקנים

כמו פסיכולוגים: ישנם אנשים שירגישו חוסר אמון מסויים רק בגלל שהאדם לוקח מהם כסף ונראה שזה כל מה שהוא בעצם רצה, אבל ישנם גם אנשים שצריכים לשלם כדי שהטיפול יעבוד מבחינת 'אני משלם על זה, אז אני אנצל את הטיפול למירב והוא יעבוד' כל עוד יש קונים- המוצר לגיטימי (לפי הקפיטליזם לפחות)

Swicca

New member
מוסכם

אבל אם זה כל מה שהאנרגיה שלך שווה בעינייך.. כנראה שהיית צריכה ללמוד כלכלה מאשר מאגיה. דעתי האישית כמובן. >.> יותר אפקטיבי אפילו. להביא את עצמי למצב שבו אני אעשה טריקים בשביל אנשים ואקבל בשביל זה כסף.. בהחלט לא המטרה שבשבילה למדתי מאגיה. אם אותם אנשים כל כך פטתיים שהם לא מסוגלים לתפוס את עצמם בידיים ולפתור את הבעיות שלהם, אז עצוב לי בשבילם. אין כזה דבר שיכול לתקן בשביל אנשים אחרים את הבעיות, הם ישארו באותה סיטואציה בלי הכלים או הידע לתקן בעיות דומות בעתיד. מעשה חסר כל תכלית. :S

arafell

New member
ועוד טעויות שלך...................

1. זה לא טריקים 2. לפעמים אנשים אינם מודעים לבעיות מסויימות, כאשר אתה מפנה את תשומת ליבם לבעיה הם מסוגלים למצא פתרון 3. כנראה שלא כל האנשים "חכמים" כמוך וצריכים ייעוץ חיצוני צאיפה להשקיע ועד בייעוץ איך להתלבשעל מנת לעשות את האושם הרצוי ואפילו בכתיבת קורות החיים שלהם. 4. וגם אני בטוח שאתה התייעצת בעבר בגואמים חימוניים בנוגע לבעיותך ערפל

arafell

New member
וסליחה על שגיאות הכתיב יש לי מקלדת

רק באנגלית ערפל

תקרא את...

תקרא את זה . זה מאמר נחמד בדיוק על הנושא שאתם דנים בו, אני נוטה להסכים עם ערפל ועם קיטרו, הוא מנסח את הצד הזה בויכוח בצורה מאד טובה בעיניי.

?

אתה כתבת את ההודעה ברצינות? דבר ראשון- הקישורים לא עובדים. דבר שני- מה גרם לך להניח את מה שכתבת? ובמידה והיית רציני, מה ההגדרה שלך לרוחניות?

צלמגור

New member
אני תמיד רציני

דבר ראשון, בדקתי את הקישורים, והם עובדים. דבר שני, אני כותב מהיכרות אישית עם האנשים הללו, שאני אוהב מעומק ליבי - הצבתי גדודים מהמשמר האישי שלי כדי שישמרו על החנות של זיו !

הבנתי.

תודה על התשובה, אני אשמח אם תוכל לענות לי לשאלה השנייה, לפי ההגדרה שלך, מהו אדם רוחני? וזה מוזר, אני לא מצליחה לפתוח את הקישורים.

arafell

New member
תגובה

1. נכנסתי לתחום בגלל רצוני לעזור ולא בגלל הכסף 2. עוד לא הצלחתי להתפרנס בתחום הזה, בגלל עקרונות, למרות שהציאו לי הרבה כסף 3. אני מתייחס למקצועי בדיוק כמו רופא, ייעוץ לא נכון יכול להוביל אדם גם למוות, ויש לי את האחריות לגבי פעולותי 4. כבר סילקתי תלמידים משיעורים אצלי ולא קבלתי אנשים אשר רצו להכנס לתחום רק בגלל הסיבה הכספית 5. לפי הדתיים גם בתי חולים הם דבר מיותר, מה אתה חושב???? ערפל

למעלה