אתה אוהב מיוז! ברוך השב
X Xx Moriko xX New member 30/3/07 #19 היי! ברוך השב! ../images/Emo13.gif אני מור. והייתי שמחה אם היית מתרגם לי את השורה הראשונה שכתבת
S Shot To Pieces New member 30/3/07 #20 מסתבר ש... זאת שפה מוזרה ושונה שרק נועה וlestatgirl מבינות חחחח
R Rose131 New member 30/3/07 #29 אני?../images/Emo12.gif מהזה לא. פשוט אני רגילה ליציאות שלו, פשוט תתעלמי ותקראי לו אידיוט
T T y r New member 30/3/07 #30 ../images/Emo122.gif אני לא אידיוט ושתדעי שזו שפה דגולה ! שנוז הזאתי עם היציאות שלה.. פחחח
T T y r New member 30/3/07 #22 סליחה.. בכיף ^^, דרוג\דרוגים=ידידים\חברים ודאבושקה=אשה,נערה,ילדה... מצטער על השפה, אני פשוט ילד מושפע שכזה חח
סליחה.. בכיף ^^, דרוג\דרוגים=ידידים\חברים ודאבושקה=אשה,נערה,ילדה... מצטער על השפה, אני פשוט ילד מושפע שכזה חח
M milkofamnesia New member 30/3/07 #23 עוד לא שמעת אותי מדבר על פייט קלאב ><" אני אלון אגב, מאלצ'יק בן 18 שמחפש דאבוצ'קה לעשות איתה את דה אולד אין אאוט אין אאוט (הקטע הזה קרע אותי בסרט) בלוק פארטי, ליבז, קלאקסונז, ברייט אייז, קינגז אוף ליאון וכדומה.
עוד לא שמעת אותי מדבר על פייט קלאב ><" אני אלון אגב, מאלצ'יק בן 18 שמחפש דאבוצ'קה לעשות איתה את דה אולד אין אאוט אין אאוט (הקטע הזה קרע אותי בסרט) בלוק פארטי, ליבז, קלאקסונז, ברייט אייז, קינגז אוף ליאון וכדומה.
M milkofamnesia New member 30/3/07 #25 פייט קלאב איז דה שיזניט אני פשוט ייצור עם רגליים וידיים שנוצר מתרבות הפופ
X Xx Moriko xX New member 31/3/07 #42 ../images/Emo29.gif ../images/Emo12.gif כל יום לומדים משהו חדש!
S Shot To Pieces New member 30/3/07 #21 ברוך הבא אני חדשה פה... אז. השתלבות נעימה לשנינו (לך השתלבות נעימה מחדש) אני נועה ד"א. =]
L Luna Sphere New member 30/3/07 #27 heya אורן ארקטיק מאנקיז סטרוקס ליבס WAS קלקסונס etc.. ברוך השב, אני זוכרת שראיתי את הכינוי שלך כמה פעמים אז..
heya אורן ארקטיק מאנקיז סטרוקס ליבס WAS קלקסונס etc.. ברוך השב, אני זוכרת שראיתי את הכינוי שלך כמה פעמים אז..
S shim1110 New member 30/3/07 #28 גם אני מבינה אתה השפה שבה אתה משתמש קאק דילה? חרשו? PATD לשלטון ואחלה טעם במוזיקה.... טאק דרגוי אני הולכת להת'
גם אני מבינה אתה השפה שבה אתה משתמש קאק דילה? חרשו? PATD לשלטון ואחלה טעם במוזיקה.... טאק דרגוי אני הולכת להת'