וואוו התמונה
א אוהבת תה New member 24/8/13 #25 מהצפון בחודש האחרון הייתי משהו כמו פעמיים בחוף של נהריה בשעות של השקיעה
ל לימור 3880 New member 24/8/13 #27 נולדתי בנהריה, וגדלתי בקריות חח אני מכירה טוב טוב את החוף שם, למרות שביקרתי בו שבוע שעבר, ואני ממש חושב שהוא השתנה לרעה... כבר לא חופשי וכייפי כמו פעם, הכל מלא פאבים..
נולדתי בנהריה, וגדלתי בקריות חח אני מכירה טוב טוב את החוף שם, למרות שביקרתי בו שבוע שעבר, ואני ממש חושב שהוא השתנה לרעה... כבר לא חופשי וכייפי כמו פעם, הכל מלא פאבים..
א אוהבת תה New member 24/8/13 #30 דווקא אני חושבת שזה שנפתחו שם מקומות לשבת ולשתות משהו זה ממש נחמד... גם אני הייתי איזו תקופה בקריות. אז איך יצא שהגעת לגור איפה שאת נמצאת כרגע?
דווקא אני חושבת שזה שנפתחו שם מקומות לשבת ולשתות משהו זה ממש נחמד... גם אני הייתי איזו תקופה בקריות. אז איך יצא שהגעת לגור איפה שאת נמצאת כרגע?
ל לימור 3880 New member 24/8/13 #33 אממ.... כשהשתחררתי מהצבא, ההורים שלי החליטו ( למזלי ) שהחיים הם במרכז ולא בצפון, אז אחרי 20 שנה של צפוניות, עברנו דירה .. ועכשיו אני 12 שנה במרכז הגועש.
אממ.... כשהשתחררתי מהצבא, ההורים שלי החליטו ( למזלי ) שהחיים הם במרכז ולא בצפון, אז אחרי 20 שנה של צפוניות, עברנו דירה .. ועכשיו אני 12 שנה במרכז הגועש.
א אוהבת תה New member 24/8/13 #34 זה נכון הצפון קצת מת אבל מזג האויר פה דיי משכנע אותי בנתיים להישאר פה ולא לעבור ללחות הגבוהה של אזור המרכז (או לחורף הבלתי מורגש)
זה נכון הצפון קצת מת אבל מזג האויר פה דיי משכנע אותי בנתיים להישאר פה ולא לעבור ללחות הגבוהה של אזור המרכז (או לחורף הבלתי מורגש)
ל לימור 3880 New member 24/8/13 #35 חח לא צריך להגזים! את החורף מרגישים אפילו יותר לפעמים, אבל כן, הלחות פה מזעזעת.. וזו דווקא שקיעה מקרית ים ...............
חח לא צריך להגזים! את החורף מרגישים אפילו יותר לפעמים, אבל כן, הלחות פה מזעזעת.. וזו דווקא שקיעה מקרית ים ...............
א אוהבת תה New member 24/8/13 #36 גם הפיח של הקריות לא ממש חסר לי, הייתי מתעוררת שם כל בוקר עם שיעול/עיטוש, והופ! זה נעלם
ל לימור 3880 New member 24/8/13 #28 אני צילמתי אותן.... באחד הערבים שלי במרינה. אני מאד מאד אוהבת צילום נופים, ויש לי מאות של תמונות שאת חלקן צילמתי אני, חלקן ידיד שלי שגם מצלם נופים, וחלקן מהעולם שצולמו ע"י צלמים מקצועיים. הנה אחת שצילמתי בניו יורק לפני כ 3 שנים..
אני צילמתי אותן.... באחד הערבים שלי במרינה. אני מאד מאד אוהבת צילום נופים, ויש לי מאות של תמונות שאת חלקן צילמתי אני, חלקן ידיד שלי שגם מצלם נופים, וחלקן מהעולם שצולמו ע"י צלמים מקצועיים. הנה אחת שצילמתי בניו יורק לפני כ 3 שנים..
מ מנהלת בניסיון New member 25/8/13 #40 השלמות סופ"ש היי לימור אני נמצאת פה מעט בסופי שבוע ועושה השלמות בראשון. התמונות שפרסמת מדהימות. אפשר ממש לשקוע לתוכן ולהתנתק מהכל. תעלי עוד בבקשה... (נפתחות אצלי גם אלה שחשבת שלא נפתחות...)
השלמות סופ"ש היי לימור אני נמצאת פה מעט בסופי שבוע ועושה השלמות בראשון. התמונות שפרסמת מדהימות. אפשר ממש לשקוע לתוכן ולהתנתק מהכל. תעלי עוד בבקשה... (נפתחות אצלי גם אלה שחשבת שלא נפתחות...)