שלומות לכולם

../images/Emo24.gifהיי לך

אני מתארת לעצמי כמה זה קשה אני לא יודעת אם קראת כאן אבל בשבוע שעבר דחפתי את עצמי קצת יותר מידי חשבתי שאני מסוגלת לעשות דברים שהיו גדולים מידי עלי במצבי היום וכמעט היה לי התקף חרדה נוסף (נסעתי עם הילדים למקום מרוחק) אז כן זה בהחלט קשה ואחרי שנפלתי כל כך חזק לא רציתי לקום ולצאת מהמיטה אבל היום במחשבה לאחור אני שמחה שלפחות ניסיתי, מתוקה את חייבת לנסות משהו קטן להתחיל לעשות לאט לאט וגם אם יקרה מצב שלא תצליחי בתוך תוכך תהיה לך ההרגשה לא חשוב העיקר שניסיתי. אגב גם אני גרה בירושלים אם יהיה מפגש נוכל להיפגש ולנסוע ביחד נוכל לקשקש כל הדרך אני אשמור עליך ואת תשמרי עלי

motek89

New member
כן, קראתי...

לפעמים דברים לא פועלים כפי שצריך... אבל בסוף יהיה טוב!!! אני עושה לאט לאט דברים, יש לי דבר אחד שאני מנסה לשפר- וזה לדבר בטלפון, פעם לא הייתי מסוגלת לדבר בטלפון, עכשיו אם מישהו מהאינטרנט (מישהו שאני מכירה) מבקש ממני לדבר איתו בפלאפון, אז אני לא ישר אומרת "לא", אני מרשה לעצמי, וכן כמו שקרה לך לפעמים זה לא הכי טוב, למשל אחד התקשר אליי, ואיתו ממש ממש גמגמתי, הרגשתי ממש רע, כל כך רע שלא רציתי לדבר עוד עם אף אחד! הבטחון העצמי שלי ירד מאוד. אבל יש כאלה שאני מרגישה נוח איתם, ואני כן מדברת איתם... זה דבר אחד. טלפון. אבל בכיתה למשל אני לא יכולה לדבר. כל מה שיגידו לי לא יעזור. אני לא יכולה לענות למורות או לקרוא מול כל הכיתה. אני לא מסוגלת!!! לא מסוגלת!!! סבבה בכיף אני אלך איתך, רק אני מקווה שיהיה מפגש בסוף....

את גבורה בעיני ../images/Emo47.gif

מדהים גם שדרך האינטרנט מצאת חברה שעזרה לך בצורה כל כך משמעותית. ושגם כאן מצאת תמיכה, שעוזרת לך. יש עוד הרבה על מה לעבוד, את כותבת והכי טוב שאנייכולה לאחל לך זה לא להפסיק לעבוד על זה! לעולם לא להפסיק

למעלה