שלומות

שים לב

שהכתיבה הזאת התחילה עם גיקים ושאר יצורים שכל היום על המחשב והפכה בישראל לכתב של פקצות

AciDBreeZe

New member
פאקצות הם לא ליט

רק שחקני סיאס שהם גם "SUS" וגם "טרו" יכולים להיות ליט במילים אחרות ילדים בני 13 ששיחקו סיאס עד גיל 15 בו הם החליטו להפוך להיות פריקים ולשמוע מטאליקה תוך כדי פיתוח היכולות שלהם במשחק, בירה וזיון גוטיות למינהן.

just almog

New member
אהה,הממ..אוקי.

אה,ורק היום ראיתי ת'תוכנית P: אהבתי לגמרי. [הכי טוב להיכנס באמאשלו,במיוחד אם הוא כזה מעפן..]

ToryMaster

New member
נמ

אני לא יודעת מאיפה הבאתם את השטות הזו, אבל גם כרוכבת סוסים, וגם כמישי שהתעסקה הרבה עם אופנייפ בזמנו - זה לא קורע את הקרום. בינינו, הקרום נמצא עמוק מכדי שהפיסוק שיושבים בו יפגע בו, זה עניין של היגיון פשוט.

Krishi

New member
זה שזה לא קרה לך..

לא אומר שזה לא קרה לאחרות.. גם אני שמעתי על כך שהקרום יכול להיקרע ברכיבה על סוס... והיגיון פשוט אומר שיש סוגי קרום שונים שיש מצב שחלקם יקרעו בעת רכיבה על סוס למשל..

ToryMaster

New member
זה לא קשור לקרה או לא

זה קשור לזה שזה מיתוס, ושאני באמת חושבת שכרוכבת אני יודעת על זה קצת יותר.

sweet and low

New member
אז בתור אחת ש"יודעת קצת יותר"

כדבריך, את אמורה לדעת שהקרום לא נמצא עמוק ולא נעליים. הכי שטחי שאפשר. לא מאמינה? תיכנסי לגוגל, תקלידי "קרום בתולין" ותחפשי בתמונות. קצת צניעות, באמת.

ToryMaster

New member
המ נמ?

אפילו שניים שלושה סנטימטר לתוך הנרתיק זה יותר משזה יוכל להיקרע בגלל פישוק.

Krishi

New member
מה קשור זה שאת רוכבת?

זה לא תורה מסיני לדעת מה הגוף של האדם עושה מתי שהוא רוכב על סוס... גם אני רכבתי פעמיים או שלוש בחיים שלי... ואם עוד מה שאני עשיתי היה בקטנה אז אני מתאר לעצמי מה עושים רוכבים מקצועיים יותר...

אתה בעצמך אמרת..

"בדר"כ בתולות בפעם הראשונה נקרע להם הקרום... ויורד דם.. "

nooooop

New member
אממ

לא אמרתי את זה כדבר שאני יודע אותו, אלא כמשהו שאני יודע שאמור לקרות פעם ראשונה... אבל זה לא קרה

yelenush

New member
גם לי לא ירד דם בפעם הראשונה..

וחבר שלי ברוך השם "מצויד" היטב..
לעומת זאת, לחברה שלי כן ירד טיפה דם... זה שונה מבחורה לבחורה.

הקס

New member
בבקשה

תנסו משחק מקדים ארוך יותר וחומר סיכה מומלץ KY אהה ופוסטינור זה לא משחק ילדים

אוקיי אוקיי בוא נסגור את זה

לא לכולן יורד דם... לא לכולן יש קרום בכלל... יש כאלו שנולדו ככה, בלי קרום...[כן בלי!] ויש כאלו שהוא נקרע להן מדברים פשוטים כמו שאמרו פה...ספורט,החדרה של אצבעות או אולי אפילו טמפון.... אני לא ממש יכולה לשבת ולהסביר לך את האנטומיה של של גוף האישה... יש המון אתרים ברשת...[יחי גוגל] בכל אופן גם אם יורד דם... זה לא חייב להמצא על הקנדום אחר כך... בפעם הראשונה שלי לא ירד לי דם לא היה כלום על הקונדום ואז אחרי חצי שעה אולי יותר הלכתי לשרותים ושם ירד לי דם.... הכל אפשרי... הגוף הוא מערכת לא צפויה.... ואם אתה לא מאמין...אז הנה... אני נשבעת בג'זס הקדוש והכל יכול! יותר טוב?, לא סתם... תבין שהגוף הוא דבר לא צפוי... הכל יכול לקרות... תגיד תודה שלחברה שלך אין רגל שלישית[שאגב גם דברים כאלו קורים,כמו שאמרתי וטחנתי כבר... לא צפוי]

למעלה