שלומות..

ע ו ל ם

New member
שלומות..

חבר מארה"ב מגיע השבוע ומביא לי נגן. (לכן אני צריך להחליט מהר..) הוא שואל איזה מכשיר אני רוצה. אני מחפש נגן עם לפחות 20 ג'יגה, והמטרה היא להכניס מאות דיסקים פנימה.. (להיפטר מהדיסקמן והמיני דיסק..) ואני רוצה אפשרות של העברת קבצים מדיסקמן לדיסקמן (שהבנתי שאין באיי פוד ויש למשל בIRIVER..)
כאשר מעבירים מדיסקמן לדיסקמן, האיכות פחות טובה ממחשב למחשב? דיברנו על האיי פוד.. עכשיו, אני מאוד מתלבט בגלל שאני לא בטוח שאני רוצה דווקא מכשיר IPOD של אפל.. כי שמעתי שיש מכשירים יותר טובים וזולים ממנו עם יותר פונקציות ואיכות, ופשוט הIPOD נתפס כמותג..
מה אתם אומרים? IPOD של אפל טוב יותר מהשאר?
איזה עוד נגנים מוצעים בחו"ל (20 ג'יגה) שהם ברמה טובה ואולי הם עדיפים על הIPOD? לIPOD בארה"ב שמעתי שיצאו עם נגן חדש הכולל את כל השירים של U2.. הוא עולה 270$, ולפי מה שהבנתי יש בו 20 ג'יגה. אולי אתם יודעים.. אם הם יצאו עם עוד נגנים שיש בהם את כל שירי הלהקה? (הייתי מעדיף למשל את הפינק פלויד או משהו..). הבנתי שאייפוד נהיה מותג ובגלל זה הרוב קונים אותו.. השם לא מעניין אותי ואנירוצה לקנות נגן שהוא הכי טוב בשוק. תודה רבה, כל הטוב.

homart

New member
iriver.....

אייפוד זה באמת סתם עוד שם של מותג, כאילו האיעות שלו טובה אבל סתם עשו ממנו יותר מידי רעש..... אני הייתי ממליץ על האייריבר יש בו הרבה יותר אופציות והאיכות שלו מצוינת...

TheRealDeal

New member
אתה מדבר שטויות, הומרט, מצטער..

אם אין לך ניסיון עם הנגן אז אתה לא יכול לדבר..

TheRealDeal

New member
יש ניסיון.. אבל לא מספיק

בשביל לקבוע ש"עשו מאייריבר יותר ממה שהוא" או במילים אחרות פשוט מכשיר חרא.. מצחיק אותי הקטע הזה שרוב מי שקונה אייריבר הופך לשונא אפל מושבע... תהנו לכם עם האייריבר שלכם.. אני נהנה עם האייפוד שלי..

JustThomas

New member
מצחיק אותי הקטע

שכל מי שרוכש אייפוד מגן עליו (או על האגו שלו) ברוכשניות יתר. כנראה אין לך נסיון מספיק. זה שלא יצא לך להשתמש "בשלל הפיצ'רים החסרי שימוש" של אייריבר מראה שלא הסתובבת איתו מספיק. אתה יודע כמה שימושי רשמקול פנימי בתוך הנגן? בתור תלמיד הקלטתי אין סוף הרצאות ושיעורים בלי בעיות או רכישה של רקורדר נוסף. כמובן, שמי שלא צריך פיצ'ר כזה לא ישתמש בו ויקרא לו "לא שימושי". אתה יודע כמה שימושית הקלטה אופטית\אנלוגית בנגן? יש ים של אנשים שרכשו מינידיסק רק בגלל האופציה הזאת. אבל אלה רק בונוסים, בנוסף למכשיר מעולה. הממשק מסובך? לא יותר מסובך מלהרכיב ביצת קינדר. מי שקונה נגן בכמעט 2000 ש"ח הוא לא הרשלה שאתמול גילה איפה נמצא ה"אנטר" במקלדת. זה קהל יעד של אנשים שמבינים קצת בתחום, ורוצים משהו יותר ממוקצע מהאייפוד. ככה שהטענה לממשק מסובך זה רק למי שאולי נגן כזה לא באמת מתאים לו. נכון, לאייפוד ממשק טוב הרבה יותר, אבל מבחינתי ממשק טוב זה (כמו שאחד המבקרים בHWzone אמר) זה מחשב עם וינאמפ ויצאה לאוזניות.

TheRealDeal

New member
אני משתמש המון בIFP-799

ואני תמיד מסתבך עם הכפתורים.. אבל לאחרונה למדתי סוף סוף את כל האפשרויות..לך יש את הIHP-120, נכון? שהאפשרויות שהוא מציע דומות למה שהIFP-799 מציע (תקן אותי אם אני טועה), אני לא מדבר על איכות עכשיו, אבל אני אישית לא מצאתי שימוש להקלטה, ואח שלי הקליט איזה שיעור בשבוע הראשון שהוא קיבל את זה בשביל לבדוק את האיכות, ומאז הוא לא נגע בזה ממש...רדיו - אני אף פעם לא הייתי חובב רדיו אז אין לי ממש זכות לדבר פה, אבל דעתי האישית היא שאם יש לך מקום למעל 200 שירים (או במקרה שלך, עד 5000 שירים), רדיו הוא לא דבר שימושי מאוד... אני מסכים איתך (מאוד אפילו) שאייאודיו ואייריבר מיועדים לקהל יעד שמבין יותר בתחום ומחפש מכשיר יותר מקצועי, ושאייפוד לא מיועד לבנאדם כזה. ומי יודע, אם לא הייתי 'עיוור' כ"כ כשקניתי את האייפוד אולי הייתי היום עם מכשיר כמו שלך, ממש אהבתי את סדרת הIHP, מכשיר יותר קטן מהH300, ואין לו את המסך הצבעוני שתוקעים בכל מכשיר (שגם מעלה את המחיר). עוד שנה, שנה וחצי ככה, אני אחליף את האייפוד, לנגן הכי "משוכלל" (נקרא לזה ככה), שיצא, בקטגוריית DAP, ולא PMP,PVP וכל האלה, ואני אוכל אז לראות אם טעיתי כשאני מגן על האייפוד ככה... אבל אני קניתי את האייפוד ואני לא מתחרט על זה אפילו לרגע.. אני נהנה מכל שנייה איתו

JustThomas

New member
לפחות הגבת בצורה שמיימית.

קבל ח"ח
יש לציין, שהIFP והIHP מכשירים מאוד שונים. ההקלטה (עם המיקרופון הבנוי) באמת לא ברמה, אבל יש אפשרות לחבר מיקרופון חיצוני. מה טוב.

homart

New member
אני מדבר שטויות??

לא עשו מאייפוד סתם גימיק?? יש לי את האייריבר והוא מכשיר מצוין, בכל הביקורות הווא שם את האייפוד בכיס הקטן!!

bitonano

New member
הוא צודק.... IPOD מותג שעשו ממנו

יותר ממה שהוא... הוא נגן טוב אבל יש יותר טובים ואין על זה שום ויכוח...

TheRealDeal

New member
תלוי איך אתה מגדיר "יותר טובים"..

יותר פיצ'רים? זה נכון.. וזה ידוע.. אני בספק אם האייריבר H300 לוקח את האייפוד שלי בתחום של האייפוד, ניגון מוזיקה נטו...

weird dust

New member
אני דווקא שם לב שה300 מנגן מצויין

ואני מאוד אוהב אותו. הוא מנגן מעולה, הוא מנגן יותר שעות מהאי פוד, הוא מגיע עם מטען בטריות ונותן כל מיני אופציות נחמדות, הוא עולה כמו אי פוד לא צבעוני, הוא נמוך מהאייפוד ויש עוד דברים. בכל מקרה אני מאוד אוהב את הנגן שלי ואני מאוד שמח שקניתי אותו. באייפוד יצא לי לשמוע קצת (במיני ובדור שני) ואני חושב שהאייריבר שלי דומה מאוד ולא מצאתי שהוא נופל מהאיכות של האייפוד.

TheRealDeal

New member
טוב.. אם אתה אומר..

כדאי שתנסה גם עם אייפוד דור רביעי.. נחמד שהפורום הפך להיות פורום אייריבר (או במילים אחרות, שונאי אפל?)... לא צריך להתעלם מהאייפוד באופן מוחלט, הנגן מעולה ואני משום מה היחיד בפורום הזה שיכול להעיד על כך..

weird dust

New member
יש כאן מידי פעם עוד אוהבי אפל

אני לא בטוח שכל אחד שהוא בעל אייריבר שונא את האייפוד. אבל הדעה הרווחת היא שהאייפוד הוא יותר שם מאשר מוצר.

bitonano

New member
אפשר לחשוב שגם אם יש ביניהם הבדל

והאייפוד לוקח כמה משעותי הוא יכול להיות. רדיו לדעתי זה דבר הכרחי השאר תוספות וגם תוספות אז למה לא? דרך אגב, לחבר שלי יש אייפוד דור 3 ושמעתי ולא ממש התלהבתי... כאילו ההבדל הוא לא כזה רציני, וגם לא שמעתי הבדל לטובת האייפוד.

ע ו ל ם

New member
נכון לעכשיו, אני באמת נוטה לIRIVER

לאחר בדיקה (לא מעמיקה..) של 2 המכשירים, נ כון לעכשיו אני חושב שהIRIVER יותר טוב. (גם יותר זול אני חושב, השאלה כמה הוא עולה באמריקה..) אומנם הרוב אני שומע שאומרים לקנות את הIPOD, ולהמון אמריקאים יש את הIPOD..

oxford2k

New member
iAudio X5L - אין תשובה אחרת

זה הנגן הכי טוב שקיים היום

ע ו ל ם

New member
לא שמעתי עליו..

של איזו חברה הנגן? אני מבין שאתה אומר שהוא יותר טוב מIPOD וגם מIRIVER..

TheRealDeal

New member
cowon iAudio X5

גם לדעתי יותר טוב מהאייריבר.. אם מודדים לפי איך שכולם מודדים, האייאודיו מציע כל מה שהאייריבר מציע, אבל הוא קטן יותר, ואין לו גרסאות, אז מה שקונים בארה"ב יהיה טוב כמו מה שקונים בקוריאה... אם קונים אייריבר מארה"ב מקבלים מכשיר דל אופציות, פחות תוספות בחבילה, ובלי אפשרות USB2GO...

למעלה