שלומות..

ע ו ל ם

New member
אתה אומר שעדף לקנות IRIVER

בארץ מאשר בחו"ל? ואם כבר קונים.. אז האודיו הזה עדיף על הIPOD ועדיף על הIRIVER?

ע ו ל ם

New member
הגזסמת..

אני שואל אותך כי אתה מבין.. ואתה בטוח מגזים.. העובדה שאתה מעדיף IPOD על IRIVER, היא בדיוק כמו שאנשי הIRIER מעדיפים אותו על הIPOD. זה כבר העדפה אישית וזאת רק העדפה. שאלתי כי אתה מבין ואתה בכיוון של מה שמעניין וחשוב לי.. איזה מכשיר הכי כדאי.. בפרט שאני שומע כעת פעם ראשונה על האודיו הזה..

TheRealDeal

New member
אייאודיו לא מוכרת מדי בתחום..

אבל החברה מעולה ויש לה נגנים מעולים... אל תדאג בקשר לזה.. אם אתה קונה בארה"ב כדאי לקנות אייאודיו ולא אייריבר, כי המכשיר שנמכר שמה לא מגיע עם כל התוספות מהגרסה האירופאית שלו, או בכלל, הקוריאנית.. אז כבר הגענו למסקנה שאייפוד זה לא מה שאתה מחפש, אז לדעתי הכי טוב בשבילך זה הIAUDIO X5 (או X5L אם אתה מעוניין ב35 שעות בטריה). בקשר לשאלה אם האייאודיו עדיף על האייריבר והאייפוד - לדעתי כן

ע ו ל ם

New member
למרות שהמכשיר מגיע מארה"ב..

אין הבדל בין מכשיר שנקנה בארץ בקטע של שימוש הורדת שירים מהמחשב.. ההבדל בין ההIAUDIO X5 והX5L הוא רק אורך הבטריה? ובכמה הוא יותר יקר?

ע ו ל ם

New member
מקבלים סַבַּל עם המכשיר?! ../images/Emo2.gif

TheRealDeal

New member
../images/Emo6.gif מקבלים משרת

כדי לחפות על העובדה שהוא לא מכין קפה

JustThomas

New member
דיסקמן לדיסקמן? מה הכוונה?

אתה מתכוון ליכולת הקלטה? (בעזרת כניסה)

ע ו ל ם

New member
טעות.. מדיסקמן לנגן..*

כנראה זה דומה ליכולת ההעברה שיש במכשיר של פלאפון.. שמעבירים מפלא פון לפלא פון.. אבל אני לא בטוח. אני רק יודע שיש אפשרות של העברת שירים מדיסקמן לנגן. לפחות בIRIVER יש את זה. ומדיסקמן לנגן, זה בעזרת כניסה וחיבור בין הדיסקמן לנגן.. כאמור, אני לא ראיתי את זה אך הבנתי שיש את זה בIRIVER.

JustThomas

New member
הייתה את הפונקציה הזאתי,

של הקלטה דיגיטלית\אנאלוגית בסדרה של הH1XX. עד שאייריבר הפסיקו לייצר אותה.

weird dust

New member
גם לי לא ניראה

למרות שזה ניראה כאילו יש, אבל לא ראיתי אפציה.מעניין למה ביטלו את זה, כניראה שלא היה שימוש.

DARk lies

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif

להקת הפאנק רוק-פופ סימפל פלאן סחפה אחריה הרבה מעריצים, גם בשיראל! ואנחנו רוצים להביא אותם לפה! פתחנו עצומה שאותה נשלח להם- העצומה הזאת www.spcometoisrael.coo.co.ilנועדה לנסות ולהביא אותם לפה, ואנחנו צריכים לפחות 700 חתימות! אז בבקשה עיזרו וחיתמו! למי שלא מבין איך חותמים וכו' מוזמן לפנות אליי.

למעלה