שלומית בונה סוכה

ענבר.

New member
שלומית בונה סוכה

ואתם? גם בונים? חג שמח לכם, וכשר כמובן, עם שבעת המינים... ענבר

magy

New member
חג שמח לכולםםםםםםםםםםםם

סוכה זה טוב, נגד כימי, ביולוגי, או קונבנציונאלי???????

זהבוש

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif

חשבתי שרק אני פוחדת ממלחמה וכו´ אבל סוכה זה לכל מטרה, נגד כימי, נגד ביולוגי, ונגד כולם והכי נגד עצמך והרי אתה הופך להיות מתרוצץ לכל היום, וזה ממש לא לענין ,להביא לחם להביא מים, להביא עוגות ,להביא, להביא, להביא, להביא ואחר כך להחזיר, להחזיר, להחזיר, זה לפחות מה שזכור לי מהסוכה שעשיתי לילדי כשהיו קטנים,
שיהיה לחיים וחג שמח לכולם וכמובן שקט.

11a2

New member
חג שמח,ושנה טובה לכולם.

היום קצת פחות,אבל בזמנו סוכות היה חג להשמדת חלק מהטבע,היו משמידים עצים שלמים היה די עצוב לראות עץ ערום, פצוע,ו.....קצת מבויש.

ענבר.

New member
טבע מבויש

עשרות שנים נהגתי לנסוע לעמק יזרעאל, בכביש מסויים. בצד אותו כביש מסויים, היה יער של צפצפות. לא גדול, אבל מדהים ביופיו. בכל עונה החליפו הצפצפות את הנוף, פעם הן היו בשלכת ועמדו כמו מקלות זקופים וגאים, ופעם הן היו בפריחה עם עלים ירוקים כסופים. בזכות אותן צפצפות אהבתי את הדרך. לפני 3-4 שנים החליטו בחברת החשמל שהצפצפות מפריעות לקוי המתח שלהם, וכמובן, בלי היסוס כרתו את כל העצים. פויה. הדרך נהיית לי מכוערת...ועצובה.

שקדי

New member
יש לזכור ש.....אחרי החגים יתחדש הכל

וזהו בדיוק השיר שיפתח את טכס קבלת החג בחדר האוכל של קיבוצנו הדל הערב ומי הם אלה שישירו את השיר אתם בטח שואלים את עצמכם....או לא אני חיב לענות על שאלה זאת בזהירות כי המאדאם הידועה הביעה סלידה מתוך שחיקה לשיר הנ´´ל אבל פטור בלי כלום הרי אי אפשר ....אז ככה את השיר הנפלא ישיר עבדכם הנאמן שהוא גם זמר עבר ואשת חיקו הנצחית שהיא זמרת עבר הווה ועתיד נשיר אותו כמובן בשיא הווליום הנמוך ע´´מ שצליליו לא יגיעו עד לאותו קיבוץ צפוני ויהרסו לפרפריתנו את שמחת החג............... אז שיהי לכולנו חג שמח ונעים ונשתמע האאאאאא????????

שקדי

New member
דין התנועה ענברי............. |בנדנה

לפקודה תמיד אנחנו...............

ענבר.

New member
לא שרתי לך ארצי

ולא פארתי שמך... התנועה מאחורי. הדין כנראה לפני....

שקדי

New member
שיר שיר הוא לא רק מילים............

ותחשבי על זה.........................

נתיבה

New member
רק לשקדי. בקיבוץ שלי מפעם לפני

שעברתי למדבר..היו עושים מזנונים [שזה בופה לפי האקדמיה של הפונדות.]וכל ענף היה מביא למזנון שלו..מבלינצ´יסיו פרותיו ופירותיו. הפלחה שם אני..עבדתי..כן..ששודרג עם הזמן לגד"ש, היו מביאים פלאפל.ואת הפיתות מנצרת..שהיום כבר לו IN כל כך. בסוף זה יצא פרק נוסטלגי..כי אני לא בטוח שגם היום זה ככה אם כי אין סיבה שלא..ואני אברר.

ענבר.

New member
חג שמח לך אדוני

עם בופה ובלי מזנונים. לא אומרים שלום למכרים?

נתיבה

New member
אתמול כבר דשד"שתי לך. זה אחד

שנית.שמח שמגיעים לכאן פליטים.[ולא מקפריסין ראי בהודעתי על הצעה לסדר] ושלישית:פונדותי היו מלאים בלחם בטירונות. כך מתברר לפי הרבנית מגי.!

ענבר.

New member
אתמול זה היסטוריה.

תיזהר שלא יגיעו הפליטים ההם, העקורים, של אקרית וברעם...

נתיבה

New member
עקורים זה מחנות העקורים לאחר

השואה. ומה שמעניין שהיהודים בכלל לא מבקשים את זכות השיבה לאירופה.. וגם לא לספרד,שמשם גורשו, ופוזרו לכל אירופה. אכן פעם היו ימים.! [והערה ליוסי ביילין[ממש לא יכול בלי זה] ...מי מתחייב שאת הסכם הקבע כן יקיימו.? ..אבל זו היתה גלישה של חג.! אם כי במחשבה שניה גם אוסלו זה כבר נוסטלגיה..! אל תענה לי.!

שקדי

New member
אכן הזמנו השתנים נתיבה....וגם אנחנו

ואומרים שאפילו הנוסטלגיה היא כבר לא מה שהיתה פעם החג שהיה הכי אהוב עלי כילד היה חג השבועות והיום אמנם יש משהו אבל רחוק מהזכרונות ובעצם מה לא???????

magy

New member
אני בילפתי עם הסוכה שבניתי לילדים

שלי.....כל שנה הקמתי להם סוכה....פלוס קישוטים.....פלוס ......הכל...... אני בטוחה שאני נהניתי יותר מהם... הסוכה הייתה הכיף שלי......... הם אפילו לא ביקשו סוכה.....אני בניתי....... אני גם סחבתי את כל הקרשים למדורות.......כי אני אהבתי את הבטטות...השחורות.........יותר מהם...... פעם היו לי חגים.............פעם..... מאז שהם גדולים...........נגמרו לי החגים............... סתם יום של חול.......... חג שמח.....

magy

New member
באיזה יום אתה על המטוס לחו"ל?

הדרכון בתוקף.....

למעלה