שלומית בונה סוכה

נתיבה

New member
אם כבר מטוס..זה מזכיר לי ת´טיסה

האחרונה לניס..דרך מינכן..שם הקפה בחינם ושלא יסדרו אתכם. חוץ מזה ראיתי היום ת´סרט [בערוץ 2]´שבעה ימים ששה לילות´..עם הריסון פורד ואחת אן הטש ודייויד שוימר..שם הם נותנים את כרטיס העליה למטוס..שזה קטע נוסטלגי. ואכן מאיר אריאל ז"ל שר את טרמינל לומינלט..שזה פחות או יותר אותו דבר. אגב הסרט נחמד..מין אינדיאנה ג´ונס כזה עם סוף מפחיע...רק לא הבנתי משהו אבל מילא..בפעם הבאה..ז"א מההקלטה לאשתי..אני אסתכל שם..ואפילו מין טרוריסטים[פיראטים.!] יש שם..טוב קצת נסחפתי אבל זה מה שההנאה עושה לבן האדם...סוכות יענו סרט וקפה..עכישו חצות עכשיו החלונות העבת זה אלתרמן.. מה בחדשות השטחים ותקריות רבות..ואין נפגעים ואין הפסקת אש..ואין ןאין אז מה יש..שוב נסחפתי..!

טס מחר בצהריים ו......

דיר באלאק אם לא תהיי בטרמינל פורומי לקבל את פניי עם שובי...

זהבוש

New member
בטטות שחורות זה היה ../images/Emo75.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo75.gif

דבר נהדר אני כבר מריחה ריח הקרטושקה, כך אנחנו קראנו לזה כשרק התחיל הרגע של איסוף העצים, אני לא אספתי, אבל תמיד הודעתי להם איפה אפשר לקחת. כמו עם הסוכה אני עזרתי בכל אבל ממש לא עשיתי, הראתי, איך, ומאן, ולאיפו אבל ממש לעשות או להכין לא! אחרת, איך אימי היתה אומרת" תעשי אז תלמדי לא תעשי לא תדעי" וכמובן כך אני לילדי אני מגיל מאד צעיר חינכתי אותם לעצמאות, טוב או רע ימים יגידו. ילדים זו שימחה ילדים זו ברכה.................

אני יכולה להשאיל לך ילדים?

תמורת סוכה כשרה למהדרין. השנה בעצלנות נוראית בנינו את הסוכה, בתוך הסלון. את הקישוטים תלינו וזהו זה. אמא מפשלת בגדול כל שנה הקמתי להם סוכה לא אהבתי את זה הם לא אהבו את זה אני הכרחתי אותם להיות שותפים היתושים אכלו אותנו,בערבים ביום היה תמיד חם מדי השנה- מהפך סוכה בסלון. סכך במרפסת וילדים מאושרים ש"ברוך שפטרנו מעונשו של זה".

ואצלנו, נכון לשעה זו, עדיין

לא בנינו סוכה המשימה נדחתה בעוד יום כמו מזה 3 ימים הפעם היעד - מחר נראה מה ילד יום. סוכה בסלון? רק היום הורדתי את הבלונים שנשארו ממסיבת יום ההולדת, חבל. אולי אנסה לשים כמה סדינים מתחת לגג הרעפים במרפסת וגם לי תהיה סוכה ללא מאמץ? נותרו עוד כמה ימים לחגוג, לא?

חג שמייח גם ממני ../images/Emo48.gif

למישו פה יש הרגשה של חג מלבד לשקדי בקיבוץ? בבית ליד, הקימו השכנים 2 סוכות מקושטות - וזהו.. אצלנו בבית יש אוירה של סתם סופ"ש.. נחמא פורתא...מחר ניסע לעכו - לפסטיבל. מאחלת לכולם שמחה ושיר בלב,

גל-עמית

New member
שלומית בונה...... ../images/Emo59.gif ..../images/Emo13.gif

ואני מכיר את מנגינה הזו....במילים אחרות....ממזמן.... לחשוב על זה היום.....זה כמו ההמנון של הגיהאד או החמאס.....לא עלינו... מלח, פלפל....מלח, פלפל.... ושיהיה לכולנו אחלה חג שמייח!!!

למעלה