שלומי בהשקה של דוד דאור

טוב אני הולך על יוסי אזולאי , ועם דוד ד'אור

אשאר עם האלבומים המוקדמים שלו , הייתי נרדם לצלילים של "מיסטיקה בלילה " "אמא של גיא" "אני עף" ועוד המון יצירות מופת שישארו להיטי נצח וכך אני מעדיף לזכור את דוד ד'אור , אני לא אתפלא אם האלבום החדש שלו יהיה כישלון מסחרי לדעתי הוא בוגד במעריצים שלו , ובמי שאהב את הסיגנון המיוחד והאיכותיות שיש לזמר הזה . אבל גם זה יעבור ויחלוף אני בטוח שהוא עוד יחזור לעצמו .

orianush

New member
כישלון מסחרי בטוח לא..

לבינתיים הוא מוכר יפה מאוד ולא הבנתי למה אתה אומר שהוא בוגד במעריצים שלו.. מאיזו בחינה? בגלל שהוא הוציא אלבום עם שירים מהמקורות ולא שירים מקוריים?

karoleking

New member
אם כבר מדברים על מכירות...

אין להשיג את הדיסק של יוסי אזולאי, ולפי דברי מוכרי הדיסקים גם של שלומי נמכר יפה מאוד...איזה כיף

karoleking

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ככה יותר בטוח

karoleking

New member
מעניין אותי מה תגיד

עם פבלו יוציא דיסק "מהמקורות"
לא תקנה? לא תשמע? תגיד שהוא בוגד במעריצים שלו? משום מה... לא נראה לי

orianush

New member
../images/Emo6.gif גם אני רציתי לשאול את זה..

דרך אגב, איזה מילה מכוערת זו "מעריץ"... אתם יודעים מה המשמעות שלה? אני לא אוהבת את המילה הזאת.. ואני גם לא חושבת שאני "מעריצה" של שלומי, זה מעבר לזה

karoleking

New member
צודקת...לא נשמע טוב

בואי נמציא מילה חדשה...
נציעה אותה לאקדמיה ללשון ואולי ניהיה מפורסמות...תמיד רציתי להיות מפורסמת...

orianush

New member
../images/Emo6.gif לא.. ברצינות..

לא איך שהמילה נשמעת.. המשמעות שלה... את יודעת מה המשמעות של הערצה? אל תתביישי להגיד שלא.. הרבה מיחסים למילה הזאת משמעות שונה יש כאלה שהמשמעות של המילה נכונה לגביהם, אצלי זה לא ככה.. בגלל זה אני לא אוהבת את המילה

karoleking

New member
הערצה - מתוך ויקיפדיה

הערצה היא רגש אנושי שבו אדם מגלה הערכה רבה, לרוב לא ביקורתית, כלפי אדם אחר, תופעה או עצם. המעריץ נוטה לייחס לנערץ כמעט אך ורק תכונות חיוביות, ונוטה להתעלם, להדחיק או להכחיש קיום תכונות שליליות בנערץ|סלינק|. פן אופייני אחר של הערצה הוא נטייה לביטול עצמי, ולהעמדת המעריץ מול הנערץ כמי שערכו פחות במידה ניכרת מזה של הנערץ, או לאמוד את רצונותיו כחשובים פחות מאלו של הנערץ. וואלה
נשאר לנו עוד 9 דקות להעביר את הזמן

orianush

New member
../images/Emo45.gif יפה.. טוב שיש ויקיפדיה

מסכימה איתי שזאת מילה מכוערת ושאנחנו לא "מעריצות"? ראית את ההמשך? הערצת אדם לאדם.. "הערצת אדם לאדם: בסוג זה של הערצה, המעריץ מתייחס לאדם אחר באופן לא ביקורתי ככליל השלמות מכל או מרוב הבחינות. לרוב, מאופיינת הערצה כזו בנטייה להאדיר תכונות חיוביות באדם הנערץ, ולמזער, להתעלם, או להגדיר כחיוביות תכונות שליליות של הנערץ. "

karoleking

New member
כן ברור לי...

צודקת אנחנו לא מעריצות... הרבה מעבר לזה...אז בכל זאת חסרה איזה מילה בלקסיקון...

nina41

New member
אם אתן לא מעריצות אז איזו מילה אחרת

אתן בוחרות ליחס לאהדה שלכם לשלומי שבת?? יהיה נחמד אם תסבירו מאיה

orianush

New member
אין לזה הגדרה...

יש כאן הרבה אהבה, פרגון, הערכה.. אם לכל דבר שהוא היה עושה או אומר הייתי אומרת "אמן" היה אפשר לקרוא לזה מעריצה אבל זה לא ככה.. והוא יודע את זה נכון שלומי?

orianush

New member
תרצי בי? אתה מתכוון לדיסק החדש?

"אני שר אלייך" ליתר דיוק

למעלה