שלומי שבן ב
אנשים

../images/Emo207.gif רעיון ../images/Emo124.gif

הרעיון : לשרשר להודעות של תפוז בכותרת את מה שאתן שומעות באותו הרגע ראיתי את זה בפורומים אחרים וזה נראה נחמד.

rox love BSM

New member
XDD אחנו תמיד עושות את זה

רק שפה שרשור של תפוז לא נשאר בודד להרבה זמן

Bleed for Me

New member
וחבל כי בתכלס אסור לנצלש אותם

כי הם אמורים להעלם מעצמם או להתעדכן וכשמנצלשים אותם זה יוצר המון בלאגן ופורום של נצלשים..

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifאבל רק בימים קבועים פעמים בשבוע!

כמו ראשון ורביעי או שני וחמישי..ולא בכל יום כי זה יוצר המון בלאגן

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאווו אושר גדול אושר גדול ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מתלהבת פה !!! XD להלהלהלהלהלה עוד כמה ימים הDVD של הGH שלי !!!!!!!! שלי ורק שלי !!!!!! [ תודה כמובן לדנה גובר- לולי קיס שמכרה לי אותו P: ] אני כ"כ מתרגשת פה וקופצת וצועקת ומאושרת מהחיים ואין שמחה ממני D: אני מקווה שכבר השבוע אני אקבל אותו מדנה ואושר גדול יהיה פה בביתייייי D: הלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלהלההל תרשו לי להתגרות בכם שאני מקבלת את הDVD של הGH ואתם לא P: טחחחחחחחחחח איזה כיייייייייייייייייייף לי P: אושר גדול אושר גדול
התלהבתי אה ? יש סיבה XD טוב חפרתי P: אני אכתוב פה לאחר שאקבל אותו והוא יהיה ביידי D: 33333333333333333333333> להלהלה יעל :)

butbut

New member
אוו פסיכו!!../images/Emo23.gif

תתחדשי רצחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 כול כך כייף לך! ביץ' XD אני מקווה שאני אספיק להגיב לך על התגובה שלך לפיק שלי. אני עדיין עושה כזה "מיקס" של תגובות. אבל עד יום שישי אני אגיע אל שלך בטוח-כבר קראתי אותה מה שנותר זה להגיב
הכי שבעולם. פגר

AlmA XP

New member
../images/Emo209.gif יאאאאהה כפרע שלי D:

איזה כיף D:::::: ואם לי יהיה את וונדרלנד נוכל לראות את כ-ל הDVDים של מקפליי D: אלא אם כן יש עוד אחד שלא ידוע לנו עליו
חחחחחחח

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo192.gifאעעעע חזרתי!../images/Emo178.gif

היי לכולן
לא היתי פה פחות משבוע וזה נראה כמו נצח!>< אז... היתה לי שבת שכבה...שישבת,ואז לקחו את המחשב שלי לתיקון...שמו לנו את הWINDOWS החדש.... ושמו לנו 300 ג'יגה במחשב!!!!D= ואתמול היתי אצל חברה...ישנתי אצלה והיה כיף
והנה עכשיו אני פה!!!!:] אבל אולי גם בסושבוע אני לא אהיה כי אחי יבוא לסופשבוע...
בקיצור מיום ראשון אני אחזור לתפקודי הרגיל
אניוואי התגעגעתי מלא מלא מלא !!!!
מורנצ

just orr

New member
ברוכה השבה D: ../images/Emo24.gif

איך היה?
חחח גם לי שמו לא מזמן 298 GB במחשב XDDD שמחה שנהנית, ושחזרת אלינו ^^

OneStepCloser

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifבקשה חח ../images/Emo9.gif

למישהי יש במקרה את השיר סיום של 'בובות'? XD זה נתקע לי בראש