שלומי שבן מארח את רונה קינן בקיבוץ בארי!

שלומי שבן מארח את רונה קינן בקיבוץ בארי!

שלומי שבן במופע פסנתר עם אורחת מיוחדת - רונה קינן! יום חמישי, ה-5/6/08 בבית העם בקיבוץ בארי. בשעה 22:30 מחיר כרטיס: 75 ש"ח בהזמנה מראש. טלפונים להזמנות כרטיסים ופרטים: 08-9949777

TEENAGER1

New member
וגם

יש איזה אירוע עם דויד גרוסמן שרונה משתתפת בו ב-2.6. ראיתי את זה איפשהו, לא מצליחה להיזכר איפה, אני אחפש עוד פרטים.

הו זה משחק נחמד

חפש את ההופעה
[באמת שהגיע הזמן להופעה אמיתית =(] הנה פרטים לגבי מה שאמרת: "ביום שני, ה-2.6.08, בשעה 19:30, יתארח דויד גרוסמן בחנות סטימצקי בגן העיר תל-אביב, בחגיגה לכבוד מכירת 40,000 עותקים מספרו אישה בורחת מבשורה. המחבר יחתום על ספרו. גם קוראים שכבר רכשו את הספר מוזמנים להגיע לאירוע, מצוידים בספר שלהם, לקבלת חתימה. משתתפים: ד"ר חנה הרציג דויד גרוסמן שירה: רונה קינן סטימצקי גן העיר, אבן גבירול 71, תל-אביב, טלפון 03-5279123. הכניסה חופשית." [מתוך אתר "הספריה החדשה"]

DeepThoughts

New member
אלה ההופעות הכי טובות

את קמה בבוקר, פותחת תמקרר אין חלב.. שיט.. יורדת למטה למכולת וקולטת את רונה וערן עם 2 גיטרות נחמד

גם אני...

והספר שלי. מעניין כמה מהמשתתפים יגיעו בגלל גרוסמן וכמה בגלל רונה.. אני באה בשביל שניהם =)

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
נו, והרי דילמה

לקבל את עבודה עברית בחינם בפארק התל-אביבי הנגיש עם כל העולם ואשתו, שזה יפה זה, כל המי ומי יחד עם כמה אמני שוליים (ג'נגו מחמם? באיזה עולם אנחנו שג'נגו מחמם?) ומה יהיה ממוצע הגילאים? אני תוהה אם המוניות שכזו עדיין מרגשת או מתחילה להטריד... מזמן לא חוויתי. לועמת זאתתתת, יש את האפשרות לנסוע שעתיים וחצי בשביל רונה בשביל מופע ב-75 ש"ח. למקום שקט וחביב למען הופעה אינטימית. זה פסיכוטי לגמרי שאני מתלבטת או תקין לחלוטין?

noa08128

New member
האמת שאני מקיבוץ

שנמצא 40 דק' משם. אבל הייתי שמחה:) תודה על ההצעה:)

נראה לי

שהופעה קטנה ושלמה של רונה שווה הרבה יותר לעומת מופע המוני שבו היא תשיר אולי שיר אחד.. איפה הוא המקום השקט והחביב הזה שבו תתקיים ההופעה? נשמע מושלם.. [ובכל מקרה זאת ממש חוויה לסוע רחוק בשביל הופעה של רונה.. זה רק מעלה את עוצמת ההנאה =)]

SheIIy

New member
לא חושבת שרונה מופיעה ב'עבודה עברית'

אני, בכולופן, הולכת לעבודה עברית. זה יותר קרוב, בחינם ויש לי עם מי ללכת...

SheIIy

New member
אוהו.. אם זה היה כך

הופעה הייתה נגמרת במוצ"ש
נראה לי שיהיו כל האמנים שהופיעו בפרסומת.. (עברי לידר, יהודית רביץ, דינדין אביב, אברהם טל, אתניקס וכו'..)

../images/Emo163.gif

הפקקים שלפני ואחרי ההופעה יימשכו עד מוצ"ש בכל מקרה.. תוכלו לשים את הדיסקים באוטו ולהמשיך את ההופעה לבד

למעלה