שלומי שבן מארח את רונה קינן בקיבוץ בארי!

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
הפרסום למעלה

קיבוץ בארי בשעה 22:30, למריבים גבה - מרחק שעה וחצי מת"א דרומה. במיקום אתגרי. זו הופעה של שלומי שבן בה רונה מתארחת. כך שהמקום אמנם אינטימי ורונה אמנם תהיה שם, אבל צריך לקחת בחשבון שזה לא רק בשביל לגמוע עוד הופעה, מסביב ישנן לא מעט שעות בדרכים ובסופו של יום זה לא רונה וערן, זה רונה ושלומי. בקיצור, road trip לכל דבר, יש להצטייד ביצר הרפתקנות ושכפ"צ. טוב, פנס זה גם בסדר. הנחתי שאם יש מקום בו אמצא שותפים למסע ממין זה, זה יהיה כאן. מוכנה להשתתף בניסוי? מוכנה להשתתף בניסוי? כן, לא, שחור, לבן... אני עוד אמצא את עצמי לבד בדרכים, אוספת טרמפיסטים ומשכנעת אותם שהופעה של רונה ושלומי זה ממש שווה. נו... אני הצעתי, לשיקולכם.

האמת היא

שאם זו הייתה הופעה של רונה אז הייתי נוסעת בלי למצמץ אבל אני לא ממש מתה על שלומי..

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
מובן בהחלט

אפילו שההצעה עדיין בעינה. למעוניינים, נא לשלוח קורות חיים לתיבת המסרים שלי. אפשר גם סתם הבטחות לבמבה. כטיזר, אומר שאני זוממת להביא אותה לפאב הקיבוצי שלי. אם אכן יסתדר - יפורסם. ובאווירה אופטימית זו, היו שלום.

את עוברת דרך נתב"ג במקרה? ../images/Emo3.gif

האמת שההצעה קוסמת לי מאד, אבל אני לא יודעת אם יש בכיסי לעמוד בה. יש מצב להצטרפות של הרגע האחרון?

misheani

New member
נעים מאוד, רותם, וברוכה הבאה, אני חושבת

לא היית פה, נכון?

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
תודה תודה

אני מרפרפת לפעמים כדי להתעדכן, לגלות שפיספסתי את המרתף החודשי ולוודא שהכל כשורה. ועד הפעם הבאה, לילה טוב לכולנו.

מיץ פזי

New member
אוף אוף אוף אוף

אוף. מה קיבוץ בארי? למה לנסוע רחוק כל כך?? האמת שזה לא משנה אני בכל מקרה לא יכולה להגיע.. יש לי קונצרט באותו ערב ומתכונת במתמטיקה למחרת. אוף.. אני מקווה שיהיו עוד כאלה. בהופעה במרתף רונה רמזה שאולי יהיו עוד כאלה..

תגידי.. איך את יודעת שזה 22:30...

ברוב הפרסומים כתוב 21:30. כלומר אני לא מתנגד הרבה יותר טוב 22:30 כן הרבה יותר. כן

למעלה