שלומלום אחיי ואחיותיי!

Zot ani 1

New member
היי כאילו כזה......

שלום לך כאילו כזה מתוק..... ברוך הבא!!! מאיפה אתה?

kiri18

New member
אני מהמרכז ...כאילו דההה

תל אביב..... מאיפה את?? מאיפה כולם בכלל?? ומי פה סטרייט ומי גאי? ראיתי שהמנהל קוראים לו גם קירי... איזה מגניב... אולי כדאי שנעשה הכרות קטנה

vk3

New member
אני נתנייתי חביבי ../images/Emo6.gif

מממממ... קראת את מהות הפורום שלנו
מקווה שהתחברת אל זה ואתה כאן לא סתם על מנת " להכיר"... אם אתה מבין למה אני מתכוון.

kiri18

New member
כן קראתי את מהות הפורום...

בערך הוא היה ארוך מדיייי ולא היה לי כוווח אז... אין מצב! אני לא רק בשביל להכיר בנים...וגם בנות ... וחוץ מזה מי פה לא בשביל להכיר אנשים?! חחחח הצחקת אותי קירי חמודי...

vk3

New member
עצלן ../images/Emo3.gif

אוקיי. ברור, כולנו פה בשביל להכיר אנשים, אך לעיתים מקבלים את הרושם המוטעה שאנחנו גם פורום היכרות
( במובן השני). אני שמח שאני מבדר אותך, בשעה שאני כה עייף. וכשאתה קורא לי קירי, אתה מזכיר לי את ילידיי הארץ, שכשאני אומר להם את שמי אף פעם לא שומעים את ה- ל' ואומרים קירי. חברי בדרך כלל קוראים לי באחד מהשמות הבאים: קיר, K מן, ליריק או קילר
.

kiri18

New member
חחחח הרגת אותי....

קיר....K מן......קילר......חחחחחח אל תהרוג אותי על זה.... חחחחחח אז רגע זה לא פורום הכרות בין עולים גם?? טוב נו...נכיר במילא...תמיד יוצא לי ככה... תגיד ליריק... (ראיתי את התמונה שלך...) מה המצב חמוד?

vk3

New member
הכינויים לא מאפיינים אותי במדויק...

היכרות בין עולים לחברות וכד'
לא, לא ממש. לפחות לא בצורה גלויה בפורום. כול מה שגולש אל מחוץ למסגרת זו... חופשי
פשוט תקרא לי קיריל, סיכמנו
ומה דעתך על להכניס גם את התמונה שלך לגלרייה
הכול מצויייייין
רק שהנני עייף... ושלומך

kiri18

New member
בסדר קיריל חמודי....

כשאני אומר קיריל אני חושב כאילו אני מדבר על עצמי.....חחחח איזה דפווווק אני..... אין לי תמונה להכניס.... אתה עייף? חבל עוד מוקדם..... ואתה יכול לקרוא לי איך שאתה רוצה...חמוד

vk3

New member
אכן, עדיין מוקדם...

אבל היה לי היום יום אקטיבי בהחלט... לא שאני כבר הולך לישון... חחחחחחח, כן הרגשה מוזרה... כאילו שאני מדבר עם עצמי חחחח

Zot ani 1

New member
אני

מהצפון.... תדפדף בין דפי הפורום ותראה יש פה את הפרטים של כל חברי הפורום כי עשינו הכרות 1000 פעם....

Zot ani 1

New member
וואי באמת מעניין....

כשאני חושבת על כך גם אני לא מכירה אותך.... אך השם שלך מוכר מאיפה שהוא....ידוע לך מאיפה?....

rej

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גאה אני לא ( אולי בעתיד)
ואני רואה שכבר אנחנו הילדים שלך? ואיי לחזור עכשיו לגיל 3

rej

New member
את זה....

כבר הבנתי ואני יודעת גם לי יש גבר לכל דבר

vk3

New member
תתרגל...

הבנות המוזרות אצלנו אומרות שמקובל לברך את כולם ב- " ברוכה הבאה". לך תבין...

למעלה