שלומלום לכולם...

בבקשה..קרדיט ענק למיכל שעשתה עבודה מעולה

אני בסך הכל שיניתי טיפה את העבודה שלה מיכל איך זה לדעתך? או דעתכם?

BuffY9

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif

הגרסה שלי ...

labop

New member
מה את אומרת על העריכה שלי???

...............................................................................................

labop

New member
לא יאומן איך עליה של תמונות לאתר, פשוט

הורסת את התמונה, מצטער אם זה נראה לא משהו, אשמח אם תשלחי לי מייל ואני אשלח לך את התמונה כמו שהיא אמורה להיות בלי עיבוד של המחשב והשרת של תפוז...

Darkscape

New member
שום דבר לא "נהרס" פה בעצם

השרת של תפוז לא שינה כלום בתמונה. ההבדל שנגלה לעיניך נובע מהעובדה שעבדת הרבה בפוטושופ על התמונה עם פרופיל צבע Adobe 1998 שמעשיר את הצבעים בצורה משמעותית. הבעיה היא שאחרי שאתה מעלה את התמונה ומתבונן בה online הדפדפן הוא זה שמרנדר את הצבעים וככל הנראה הוא לא תומך בפרופיל צבע, אז מיד הצבעים נראים לך דהויים בהרבה לעומת אלה שבפוטושופ. תעשה ניסוי: הורד את התמונה שהעלית ופתח אותה בפוטושופ ומיד תבחין שוב בצבעים המשופרים. אם אתה עובד עם Internet Explorer אין סיכוי שתראה פרופילי צבע. אם לעומת זאת אתה מעדיף (כמוני) את Firefox מגירסה 3 אז כברירת מחדל הדפדפן גם לא מציג פרופילי צבע (מטעמי צריכת משאבים ככל הנראה) אבל ניתן לאפשר פרופילים דרך about:config ולשנות את הפרמטר gfx.color_management.enabled ל-true.

labop

New member
כל יום לומדים משהו חדש, תודה, יש לי FIREFOX

אני מייד מנסה לעשות את השינוי בהגדרות, תודה...

labop

New member
אין לי מושג איך להגיע להגדרה הזאת

יש לי תפריט בעברית דרך אגב...

למעלה