שלומלום

katykr

New member
רגע..... יכול להיות שאני מכירה

אותך בעקיפין.. אתה לומד בכיתה של הראל?? נראה לי שפגשתי אותך ליד הקן בכיתה י ביום כיפור.... אני לא בקן אבל עמדו שם המון אנשים והייתי שם גם.. הייתכן?

Dalvikos

New member
כן.... אני בכיתה של הראל...

וואי !!! נזכרתי מי את.... אמרת לי למסור לו ד"ש... אני זוכר שאת ממש חמודה !

katykr

New member
נכון...

אני אמרתי לך למסור לו דש.... משום מה אתה מתקשר לי איכשהו לשמוליק טיאר..... צחקתי עליך על זה שהקול שלך דומה לשל שמוליק טיאר או משהו? לילה טוב

Dalvikos

New member
כן... אני זוכר שאמרת משהו בקשר

לזה שהכל שלי מזכיר לך שדר רדיו, או משהו כזה... חחחח חשבתי שכבר לא תתחברי בלילה, good afternoon מה חדש איתך? את ב"מערכת יחסים" הא?

katykr

New member
אכן כן....

מה שלומך? ומה שלום הראל?? שמרתי איתו קצת על קשר השנה אבל יצא שהוא צילצל הרבה יותר ממני....ואז הוא פשוט הפסיק. אני לא מאשימה אותו, הייתי ממש לא בסדר. אז מה קורה איתך?? קטי

king kazabubu

New member
האם האם.....(שיעול שיעול)

מה זה אמור להביע??? ברור שהיא בקשר... ובקשר עמוק מאוד מאוד... איתי... המולך בקזביה המאוחדת... אז תתחילו להרגע עם הבירורים האלו... אם אפשר לקרוא לזה ככה כי זה לא ממש מוצא חן בעיני... ממני KING KAZABUBU
נ.ב. סתם... בצחוק... עשו חיים

Dalvikos

New member
איתי הכל בסדר...

אז איך הגעת לפורום הזה?ומה שלומך? ומה שלום טלי? ולא יפה להיות לא בסדר להראל !!!

king kazabubu

New member
אמממ.....

את הפורום ראיתי ישר כשהוא נפתח כי אני נוהגת לטייל פה בפורומים. שלומי טוב , תודה. טלי גם בסדר גמור.... אני יודעת שלא יפה להיות לא בסדר להראל.... אני חולה על הילד הזה הוא ממש אחלה אבל לא יודעת... משום מה אני לא מצליחה לשמור איתו על קשר..... אם אתה גם בקשר טלפוני איתו תמסור לו חג שמח ממני... יש לך איסיקיו?

katykr

New member
אופס!!

ההודעה הקודמת הייתה ממני... פשוט שלומי היה אצלי וכתב מאצלי ושכחתי לשנות את השם של המשתמש... אופס!!

‡NoK

New member
אני ממקווה! ../images/Emo99.gif

אבל אזורניקית...
בטח שאני אוהבת את חולון...אבל את ת"א יותר
(אל תסקלו אותי באבנים!
) מי את? אולי אני מכירה?

tofy

New member
גם את פה?!-אם את גרה באזור אז למה..

את פה בפורום? נועה!---זה פורום חולון לא אזור (סליחה שאני ככה לא נחמדה...אבל אני מכירה אותך ואני לא אוהבת שאנשים שמכירים אותי קוראים את ההודעות שלי
)

dalitush

New member
טופי אני מצטערת לבשר לך אבל...

זה לא רק פורום חולון[ זה כעיקרון גם של אזור.. אבל כמובן שתושבי ראשון ובת ים גם מוזמנים.. עד שיהיה להם פורום משלהם

tofy

New member
כן אבל עקרונית

אני לא רוצה שאנשים שאני מכירה (יותר נכון שמכירים אותי) יקראו הודעות שלי....כי זה לא הרעיון בפורום כל הקטע בפורום שאף אחד לא יודע על השני יותר מידי

למעלה