שלוש שניות, זה כל הזמן הדרוש...

airdene

New member
שלוש שניות, זה כל הזמן הדרוש...

כדי לדעת אם יש ליושב/ת מולך הסיכוי להיות בן/בת זוגך... אני כבר רץ למחוק את כרטיסי החבר הדיגיטליים בכל אתרי ההכרויות ואח”כל הסניף המון אשכולית אדומה. כמו מה אמרו אבותנו... 'אין שכל אין דאגות'

בררר... אשכולית

זה מר לי נורא. תגיד, כבר עשו מזה בושם? נו, במקום לאכול את זה

OrlyNL

New member
גם אני!

כוס אחת של מיץ אשכוליות אדומות ביום, ומקבלים את כל הויטמין סי שצריך...גם בריא, וגם טעים.

אורלי, ממש לא

ויטמין C בפירות הדר מתפרק בממצוע בין חצי שעה לשעה מרגע קטיפת הפרי|סדגש.
כמו כן הויטמין מתפרק במגע עם מתכת (מיידית). פירות הדר (חוץ מלימון) עושות ליחה ובעיות במעכרת העיכול. אין בהם הרבה טוב. את רוצה ויטמין C? תאכלי כרוב. בכל מצב, גם בבישול או בהחמצה. אחח, השמועות האלה על פירות הדר...

Liatatwork

New member
מיץ אשכוליות - טוב לבריאות??

לא בהכרח.
Grapefruit juice has MANY known drug interactions with widely used drugs. Read all about it.​

Downy

New member
אולי כדאי שתתעדכנו...

האתר הזה... http://www.jaffa.co.il/

זה כמו לשאול את הפרה

אם חלב בריא. הם משווקים את הפרי הזה, למה שהם יכתבו שהוא לא בריא? כדי שאנשים לא יקנו אותו. נו, בחייאת...

newbie2

New member
ידוע..

יש לו השפעה על המטבוליזם. כל חולה כרוני צריך לספר לרופא (אם הוא לא שואל) על צריכת מיץ אשכוליות, כי בגדול זה משפיע על המינון האופטימלי. העובדה שיש תגובות עם תרופות לא עושה אותו "לא בריא" (שזאת אמירה מאד בעייתית באופן כללי - בבריאות הכל תלוי במינון ובהקשר וכו'... ארס של עכבישים יכול להרוג, ויכול להיות תרופה נהדרת לבעיות לב וזיקפה..)

סלסרו

New member
אני מאמין שזה נכון

לאו דווקא 3 שניות, אבל תוך זמן קצר מאד. לפחות זה נסיוני האישי. השאלה היותר מענינת לדעתי היא, בהנחה שזה נכון - מה בדיוק אומר לנו אודות הזולת? איך אנחנו יודעים תוך זמן קצר מאד אם הזולת מתאים או לא מתאים? יש כל מיני תיאוריות בנושא, ומענין לשמוע מה דעת חברי הפורום כאן....

newbie2

New member
א-פרופו

שמתי לב שלשחורות יש ריח אחר.. קצת קשה לי להסביר. אולי זה קשור למה שהן אוכלות (הרבה מהן לא אוכלות בשר, למשל).

זה כמו להגיד

שמי שאוכל אמבה העור שלו מסריח. טוב, נו, זה דווקא נכון.
בגלל זה הפסקתי. אבל רק בגלל זה.

newbie2

New member
משהו עם פרומונים שעוד לא גילו?

למרות שחוש הריח של בני האדם לא מפותח כל כך, הוא עדיין משפיע עליהם (אולי בגלל קרבת מרכז הריח במוח לזכרון לטווח רחוק?!)

למעלה